A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

hajt mnos bej gjoja se une e di ca shpirti ke ti,nuk ta ben zemra me me gjujt mu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

xhoni.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gaz_drinking+sunset.jpg

leonora

Primus registratum

Ciaoooooo Njerez /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni si te kam naqe? ke hum fare /pf/images/graemlins/frown.gif po deshe me ardhe me i marre ato ne milano i kam pru nga shqiperia /pf/images/graemlins/smile.gif

Kurse une du nje lenng frutash po ja bai kuj zemra me pru /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndricim

Primus registratum

PaRajSa^
Do ma sjellesh edhe mua nje "birra tirana" nga shqiperia , bashke me nje byrek me gjize /pf/images/graemlins/smile.gif

hajt ndihmoi partizanet /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga klean:
[qb] PaRajSa^
Do ma sjellesh edhe mua nje "birra tirana" nga shqiperia , bashke me nje byrek me gjize /pf/images/graemlins/smile.gif

hajt ndihmoi partizanet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Albania%20tirana%20square%20back.JPG

Klean urdhna naqe birren /pf/images/graemlins/wink.gif ndersa byrekun s'kam ku ta marr se tashme jan ne Itali jo me ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Per Parajsen:

/pf/images/graemlins/wink.gif :wave: [/qb]
:kiss: :kiss: Je shum e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

xhono shyqyr qe e prune kaptinen ktej iher se kam ca muhabete.. mkan pyt shum per ty te bari /pf/images/graemlins/wink.gif ti mir iher?

Parajsa, mbarun leket dje.. :kiss:
do njeri birre?

xhoni

Primus registratum

kam qene shume i zene me pune mer flobo dhe skam mund me ardh
tani them se do dukem me shume
ti si ja ke cu i her?
po lokali qysh po hecen,hajt se tani erdha une dhe sdo kemi me probleme /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

vallaj mir qe u ktheve xhon se vetem sja dilsha dot /pf/images/graemlins/laugh.gif dje ka bo sciopero Parajsa, se ca kishte i feste tha :rolleyes: ja falim ee :angel:

Parajsa, si ja kalove dje, more mimoza natyrale apo fallco? /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

he mor karajfil po ankohesh aaaaa :smash: se bana pushim nje dit qe une ta kam majt barin der tesh se ti ke ken ne luft me karkalecat e nuk ke pas kohe me u marr me ne /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ca po te duhet ty a mora lule a jo... ti as qe u lodhe me than urime dje ne tel.. e kshu si puna jote ka plot :tipsy:

Shko tesh e me bjer nje birr te vogel vrap e mos na bej naze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

un thash se ti nuk e festojshe mi :smash: pastaj vet m'ke thon se i urren festat :mad:

merre vet birren se jom ofendu shum :cry: <-- sa kohe kishte qe se perdorja kte surratin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Nuk mundem me pi as nje kafe. Ejjj meqe ra fjala ashtu kot, po me honger ndonje gjo a ka ketu jo per te gjithe por vetem per ne qe i kemi ene leket ne lloto.

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] un thash se ti nuk e festojshe mi pastaj vet m'ke thon se i urren festat

merre vet birren se jom ofendu shum :cry: <-- sa kohe kishte qe se perdorja kte surratin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hhahhahahhaha po mire mor une dhe mund te mos e festoj por ti si djal i mire qe je urimet duhet te mie jepshe dhe une si vajz e edukur do ti pranosha :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Te paska met hatri zotnis tate eeeee :goofy: po kjan aaaaa e kjaj e plas praaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif Irena ti mos kjaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Du nje kafe une shpejt :mad:

Florus

Forumium maestatis

Kjo e edukuara gjasme :smash:
o prish makina kafes, kafja turke ka maru, ka met vec me i ra dajres /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Kjo e edukuara gjasme :smash:
o prish makina kafes, kafja turke ka maru, ka met vec me i ra dajres /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:

Kafen thash une se e meritojme e pe mram.... 2 me 0 urraaaaaaaaaa :rockband:

Nese eshte maru shko merre te komshija /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Ke komshija nuk shkoj ma se lash nam, nela tuj ja kerku /pf/images/graemlins/blush.gif :devil: sta jap ma - tha, e ke tepru /pf/images/graemlins/laugh.gif

urime per mbreme! vec mos ju rente shorti me neve.. :rockband:

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi shoqnia!

Shpejt per mue nji kafe po te perzime me qumesht, qysh i thojshin: man-kijato!... /pf/images/graemlins/smile.gif