A do nje birre e??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Per te gjithe ato qe mendojne si INDIANO:

sterb117.gif

Ne vend drurit ne perdorim cekanin!... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Jo se si i thone kush te rreh te don fort, dmth: mbas :smash: :smash: :smash: ndoshta nje te :kiss: :kiss: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

INDIANO, ti ose nuk shikon mire ose behesh sikur nuk shikon, po mbas gjithe atij cekoni te madh, s'ke mundesi as te marresh fryme mo per jete, LOL!... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] INDIANO, ti ose nuk shikon mire ose behesh sikur nuk shikon, po mbas gjithe atij cekoni te madh, s'ke mundesi as te marresh fryme mo per jete, LOL!... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa me shume te me rrafin femrat aq me shume me shtohet forca (po me duket se ti Shqiptare ke ngatrruiar çekiçin ne vend te hekurit ke marre çeki plastike)

Shqiptarja

Primus registratum

INDIANO, cekani plastik s'ti nxjerr trute perjashta, pa merr ca syze dhe shikoe me mire!.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Une per vehte e marr nje kafe dhe ik nga ketu!... :wave:

bob

Primus registratum

ej do vije njeri te pij ndonje birre,mos u zini aman!
lejini llafet e te pime per qejf,hajt pra behuni te mire.
ja po e pij per ju me fund...

...ah sa mire qe jam tani,hajdeni :wave:

Guest

Ti merre kafen dhe ik, se une me mire iki pa pire asgje se sa te lutem ty per nje gote.

Guest

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] un du nje caj kamomil se marova nga stomaku /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Se mos e ke ngaterru me Farmacine

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great 1:
[qb] long frutash,thu e ?
ta sjell lali ne vend,urno!!!
po ti je qe je futi nja dy birra,me shoqerin je ketu /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Flm shum per sherbimin /pf/images/graemlins/smile.gif Je shum me edukate dhe faleminderit per ftesen qe me bere te pi birre /pf/images/graemlins/wink.gif ja sot me qe the ti do pi birre :goofy: por desha te them mos ja ver veshin shum ca te thone se nje femer eshte ashtu si e ka kriju natyra ( e mire apo e keqe) jo se i rritet menja se e fton nje djal me pi nje gje apo i ben nje lutje /pf/images/graemlins/smile.gif nejse njerez jemi tegjith e kemi secili ato mendimet tona.
Hajt kaloshi sa me mire qe te gjith :wave:

Guest

Nje malesorje qe ka pire gjithe jeten e saj qumesht ne ne gjirin e lopes, dhe te deles, (ne majen e malit) nuk duhet me i vene rendesi shume kur futet ne nje lokal se kujton e shkreta se ka hypur ne bjeshke.

leonora

Primus registratum

Nje got qumesht desha une se mu tha fyti po pati kush mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Per ty zemra (Parajsa):

Milk_Cup.jpg

Te befte mire dhe mos u merzit nga fjalet e huaja, ok?!.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

[qb] Per Deejay, vjen porosia:

stupid_cup-thumb.jpg

Te befte mire!... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
thnxxxxxxxx te kam si rrush kam thone un qe je goc per shpi ti /pf/images/graemlins/tongue.gif vajz e mbare :lol:

zecovina

Primus registratum

o tola hec mi ti te vemi te pime nje birre te ftohte tek paralia ketu afer se po plas!!!!!

bob

Primus registratum

mire se te vini!
ju presim edhe tek klubi i pijanecave!
birra sa te doni ju,vec flitni!
une po e ngre per PARAJSEN,me fal lali se dje ika shpejt,gezuar! :wave:

leonora

Primus registratum

[qb] Per ty zemra (Parajsa):

Milk_Cup.jpg

Te befte mire dhe mos u merzit nga fjalet e huaja, ok?!.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
FLM shum :kiss: :kiss: Mos ki merak se nuk merzitem une per kto gjera /pf/images/graemlins/smile.gif