A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

cajjjjjjjjjjjj se me mbyti gripi :smash: :smash:

parajse ku je yllo se me ka marre malli :kiss:
i kerkoj ndjese klientave per mungesat por kam qene pak i zene pune
se shpejti do jem perseri ne sherbimin tuaj /pf/images/graemlins/wink.gif
flobo ,shof qe po e mban klubin gjalle :thumbsup:
durrsakja, :confused: qenka dhe ajo me grip me duket
ciao a presto

Florus

Forumium maestatis

ciao grupo!

xhono o me, si po shkon festa /pf/images/graemlins/wink.gif apo e ke neser edhe ti si un? dhurata duhet te kesh bo them un se me thane qe SNAI afer shpise tate kishte falimentu :devil:
:wave:

xhoni

Primus registratum

hahahaha
mos me fol per lloto se me ka hik menja.leqe kam nja dy muj pa kap kokerr gjeje por si per ters dje kapa 11 ne totocalcio :smash: :smash: nejse po i vij perqark dhe ennalottos /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
festen e kam sonte ne darke edhe pse jemi te mberthyer keq nga gripi qe te dy /pf/images/graemlins/frown.gif
me bej nje caj te lutem /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

green%20tea.jpg

caj jeshil me veti kurative /pf/images/graemlins/wink.gif behuni tap me caj sonte :devil:
mos harro te na qerasesh po kape enaloton ore /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] cajjjjjjjjjjjj se me mbyti gripi :smash: :smash:

parajse ku je yllo se me ka marre malli :kiss:
[/qb]
Ala ne Shkoder jam une /pf/images/graemlins/smile.gif po ty sa shum me te dashte ky gripi mor mete ter kohen i semure :eek: mire se une dhe rosela kemi ba abonim me te po ti bahhhhhhhhhh :shrug:

Guest

Tashi e kisha pire nje Kafe te madhe por, a e ben ndonjeri zemren gur se perndryshe mbeta gjithe diten ne :sleep: :sleep: :sleep:

zecovina

Primus registratum

NJE BIRRE DHE PER MUA....TANI TE DEHEM DUA...NUK E DI A MJAFTON NJE???POR PYETJA IME ESHTE...TE DEHEM TE HARROJ APO QE TE KUJTOJ ATO QE DUA TE HARROJ?????

Guest

Une nje Kafe po kerkoj dhe nuk po ma var asnjeri, ju doni dhe nje, apo dy gota Birre ku kujtoni se jeni ne klubin e Nene Terezes.

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] durrsakja, :confused: qenka dhe ajo me grip me duket
ciao a presto [/qb]
xhooooooni /pf/images/graemlins/laugh.gif ta ngjita une me duket gripin ahahahahaha

nejse nejse keni ndonje gje per te pire per mua meqe kam bere shume mungesa kendej??? :kiss: :kiss: grupit tim

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] du nje caj kamomil se sjam mire nga fyti /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
white%20tea.jpg
ja ku e ke urdheo e te shkuara

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Une nje Kafe po kerkoj dhe nuk po ma var asnjeri, ju doni dhe nje, apo dy gota Birre ku kujtoni se jeni ne klubin e Nene Terezes. [/qb]
caffe_cappuccino.jpg

INDIANO urdhna kaffen me qe nuk ta pasko ofru njeri, por puna eshte a do e pranosh nga une!!

Une kisha dashte nje cappuccino me pas kush me ba :goofy:

Guest

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Une nje Kafe po kerkoj dhe nuk po ma var asnjeri, ju doni dhe nje, apo dy gota Birre ku kujtoni se jeni ne klubin e Nene Terezes. [/qb]
caffe_cappuccino.jpg

INDIANO urdhna kaffen me qe nuk ta pasko ofru njeri, por puna eshte a do e pranosh nga une!!

Une kisha dashte nje cappuccino me pas kush me ba :goofy: [/qb]
Mos valle sot ne mengjes kur shkove para pasqyres du duk vetja nje vajze e bukur, apo mos kishe ndonje kishe hall (se ndoshta mund te ndimoj).