A do nje birre e??

Florus

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

salep.jpg

Parajsa po tqeras me i salep :kiss:
maje men si quhet /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. me poshte ke edhe receten qe ta besh vet po s'e gjete ndyqan /pf/images/graemlins/laugh.gif

KUTU SALEP (150 g):
75 g'lık 2 poşet içerir.
1 poşetten 4-5 kişilik salep çıkar.
Sütle pişirilerek yapılır.
:wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Eeeee, kjo qeka kollaj me! Flobo, ku ke qen përpara ti me? Kushedi sa pal kpuc kom gris tu kërku salep nëpër Kanada /pf/images/graemlins/tongue.gif .
A i ka njel nonjonit/nonjonës na i pik alkool apo duhet me shku ke dyqoni? Boni sevap ju dhont Zoti shnet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

albavina

Primus registratum

Flobo shuuuume flm :kiss: ca qumeshti mire ishte
skishte piken e ujit brenda /pf/images/graemlins/wink.gif bravo te qofte je i ndershem

kondrapedali do nje whiskey?
jackdbl3o_2.jpg

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] hahhahahahah xhoni c'ke ti, ti bi une por ne ralitet eeeeeee pas nje muji qe do kthehem ktu e me te mira se heren tjeter se do i marr vet kyt here /pf/images/graemlins/wink.gif por problemi eshte se a do vish der ne MI per ti marre /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe po erdhe do te te vras :devil: se pse e din vet ti /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
une per vete i kam marre masat.kam gjet ca mburoja si te gladiatorit,por kam hallin e flobos se nuk e din i shkreti ca lloj dajaku e pret /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

do ikesh ne shqiperi ti??u sa mire.ca do i sjellesh mjeshtrit??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga lesswords:
[qb] Flobo shuuuume flm :kiss: ca qumeshti mire ishte
skishte piken e ujit brenda /pf/images/graemlins/wink.gif bravo te qofte je i ndershem

kondrapedali do nje whiskey?
jackdbl3o_2.jpg
[/qb]
O la laaaaa shishja ime e preferuar por çe do!!! nuk eshte per mua :cry: :cry: :cry:

xhoni

Primus registratum

mos qaj mer se sban burri per i shishe uiski,hajt se tjep tjeter ty ajo,ose po i marrim nai dopje kondres se e kemi grupin tone /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

:lol: edhe mashkull i paska thene vehtes ky Indianua mer?!!!!! pfff..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

indianon e kemi tonin
ho mer ,,a ke van nai bast???

shqipetare,hape frigon e na merr nai birr se na u tha gryka,kuptohet per veten tende suko /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela

Primus registratum

ka gje per mua....meqe kam kohe pa ardhur ke klubi /pf/images/graemlins/smile.gif !!!

xhoni

Primus registratum

cfare te duash ti ka roselke,vetem se duhet me u fut vete me e marre se ska kamarier :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] indianon e kemi tonin
ho mer ,,a ke van nai bast???

shqipetare,hape frigon e na merr nai birr se na u tha gryka,kuptohet per veten tende suko /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ore, a the ti se nuk ka kamarier, cohu e merr vete! /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] O la laaaaa shishja ime e preferuar por çe do!!! nuk eshte per mua :cry: :cry: :cry: [/qb]
ja ku e ke ti /pf/images/graemlins/wink.gif
jackdbl3l_2.jpg

rosela

Primus registratum

[qb] cfare te duash ti ka roselke,vetem se duhet me u fut vete me e marre se ska kamarier :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e mire xhono...do noj gjo tjeter ti te marr edhe per ty meqe jam ?

Florus

Forumium maestatis

[qb] une per vete i kam marre masat.kam gjet ca mburoja si te gladiatorit,por kam hallin e flobos se nuk e din i shkreti ca lloj dajaku e pret /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
:eek:
kur isha i vogel me pyesnin: do nje 5-ce apo nje 10-ce? un duke kujtu se jan lek ja ktheja gjith qejf: 10-ce du 10-ce :goofy: kur i haja 2 shpulla tmira zuna men e kerkoja vec 5-ce pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe parajsa kshu me tfutme e ka? /pf/images/graemlins/tongue.gif

lesswords, nuk vihet re fare ujti, ja kam mor doren :devil:
kondre o me, si doli salepi i bom vet? gjynof mos ket dal i mir se receta ishte e qarte dhe e lehte :book:

shqiptare, rosela pershendetje :wave: kishit hum fare.

Florus

Forumium maestatis

dry-martini.jpg

per Blu-ne.
:wave:

kush do icik krem uiski se paskam ble shum /pf/images/graemlins/tongue.gif