A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Po te dija Xhoni ..do te kisha vene njonen, qe ta ngrinte dhe Filxhanin..mos mi lodhje hic ato duar...ti vetem te shijoje Kafen.... :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahaha
filxhanin,filxhanin........madje dhe fustanin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Tani.. se ca do shifje ti, puna jote..ajo do bente vetem detyren , qe i kisha vene une...te te mbante Filxhanin ty.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po nejse ..me kalimin e kohes, do filloj te ve dhe une foto se e shoh qe kane nevoje ca ... :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ore po ka plas sheshit këtej :confused: ! Unë mendoj për Yllin kurse këtu kanë fillu të gjithë me i thirr yll ( jo se nuk është e vërtetë). Hajde shpirt se kafen e ke gati, ia kom hudh të gjitha mren (edhe hel... sheqerin /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

TeanD

Primus registratum

4721_1.jpg

nje keshtu me pihet mua tani... :angel:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb]
4721_1.jpg

nje keshtu me pihet mua tani... :angel: [/qb]
me paske vjell pijen time te preferuar /pf/images/graemlins/laugh.gif ma mbush nje gote dhe mua :kiss: se dhe po e pi ik per sonte...naten te gjitheve...nje dite te mbare neser.

TeanD

Primus registratum

eh vetvetja merre dhe shishen me vete se po e le ketu nuk e gjen me neser... /pf/images/graemlins/laugh.gif

une vetem pak dua sa per neps /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

albavina

Primus registratum

parajsa /pf/images/graemlins/frown.gif ku iken mi?? ka humbur fare grupi jone i vjeter /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss:

flobo thnssssssssss lal :kiss:

do me jepni nje birre mua se jam shume :rockband:

picasso

Forumium maestatis

[qb] eh vetvetja merre dhe shishen me vete se po e le ketu nuk e gjen me neser... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: [/qb]
mrekullia vete! vetem nese rrime prane dhe e pime sebashku...nuk e di,kush do me dehi me pare pija...apo aroma jote fantastike ?!?!?!!? /pf/images/graemlins/smile.gif besoj kjo e fundit :wub:

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjes, mashallah, qenke zgju ma heret sot o Tedi!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca longu do?! :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Miremengjes, mashallah, qenke zgju ma heret sot o Tedi!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca longu do?! :tipsy: [/qb]
sit dush ti po ho ... Vetem i kuq me t zez perzi me Gri mos t jet Longu ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Ciao ragazzi!Ju pershendes tutti belli e brutti. :wave:
Birre per te gjithe gratissssssssss.
Paguan lokali. :thumbsup:

Guest

Une hy te te paret Xhoni .....
Nje Lore per mu si ato te Italise.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Me pelqen the???
Mua do me pelqente dhe ne kaush..jo qe keshtu dihet qe po... :tipsy:

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb] eh vetvetja merre dhe shishen me vete se po e le ketu nuk e gjen me neser... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: [/qb]
mrekullia vete! vetem nese rrime prane dhe e pime sebashku...nuk e di,kush do me dehi me pare pija...apo aroma jote fantastike ?!?!?!!? /pf/images/graemlins/smile.gif besoj kjo e fundit :wub: [/qb]
nje gje eshte e sigurt... efekti nuk eshte i njejte