A do nje birre e??

picasso

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Une nuk dua asgje, sidomos nga njerezit ofendues ketu!!!! :confused:

Sa per njoftim, jeta eshte e bukur kur ne e ndertojme me lumturi dhe e zbukurojme ate, s'ka si te quhet "trishtimi" bukuri mor aman!!!
Hej ca njerez ka, edhe me trishtim rokan mire, poo thua te jete e vertete valle?!!!! [/qb]
pike se pari ...Brravo re preh e lojes sime.
pasi atje me lart(ku me pas u ndjeve e ofenduar...)the se nuk ndikohesh nga njerezit.dhe une te ofendova pikerisht per te te treguar se je gabuar...dhe se nuk mund te rrish e pandikuar nga ata qe ke te besh me ta(qofshin keta edhe njerez te forumit)ndaj per here te tjera...mos ja fut kot.
edhe nje gje.ta haje dreqi...e mban veten per shoto galica /pf/images/graemlins/laugh.gif perdor "rr" e mos ja hiqni bukurite dhe vecorite e gjuhes shqipe.
hajde gezuar(re ne kurthen time /pf/images/graemlins/laugh.gif )do pish sesben /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

kirchner-karsten-caffe-del-giorno-6800321.jpg

nje kafe per Shqiptaren dhe Parajsen qe me ishin merzitur :kiss:
durrsake per ty do shkoj te kerkoj ndonje komposto :idea:
sweety, jo se nuk kisha besim tek ty por desha te bej "xhelozin" meqe femrave u duket sikur partmeri i do me shume kur e shpreh xhelozine /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] A Ka nai BIrre Ktu mer ???????????? [/qb]
me kriko apo me shishe e do /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
O Zeqo ti pyt A do nai Femer .Po si e do t Rrujtme apo t Parrujtme . Bjere e Lal se dermanin ja bojm vete ...

nikos_asas

Primus registratum

:thumbsup: sill nje AMSTELKE dhe dy shalka pule
se dua te behm pita fare sot... :smash: :smash: :smash:

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] thnx flobo :kiss:
po me jepni nje birre tani se jam :goofy: [/qb]
O DURRSAKE po ty po te vjen vetja verdall :goofy: pa pir birr,po te pish nja dy birra ca do besh ti moj /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe mos pi me pije alkolike se kto kohet e fundit
zemra jote spo punon mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
kirchner-karsten-caffe-del-giorno-6800321.jpg

nje kafe per Shqiptaren dhe Parajsen qe me ishin merzitur :kiss:
durrsake per ty do shkoj te kerkoj ndonje komposto :idea:
sweety, jo se nuk kisha besim tek ty por desha te bej "xhelozin" meqe femrave u duket sikur partmeri i do me shume kur e shpreh xhelozine /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Flobo, na rroft shoqeria e mire ketu!
Nje :kiss: per ty qe me ke bere qejfin e ma ke zbukuru diten sot! /pf/images/graemlins/wink.gif
Falemnderit per konsideraten. Le ti tregojme botes se ka edhe njerez te mire ne kete dynja, apo jo Flobo?! Nje nder to je edhe ti! /pf/images/graemlins/wink.gif
:wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
pasi atje me lart(ku me pas u ndjeve e ofenduar...)the se nuk ndikohesh nga njerezit.dhe une te ofendova pikerisht per te te treguar se je gabuar...dhe se nuk mund te rrish e pandikuar nga ata qe ke te besh me ta(qofshin keta edhe njerez te forumit)ndaj per here te tjera...mos ja fut kot.
edhe nje gje.ta haje dreqi...e mban veten per shoto galica /pf/images/graemlins/laugh.gif perdor "rr" e mos ja hiqni bukurite dhe vecorite e gjuhes shqipe.
hajde gezuar(re ne kurthen time /pf/images/graemlins/laugh.gif )do pish sesben /pf/images/graemlins/smile.gif [/QB]
1.Ore zoteri vetvetja (rrebeli). Shume bukur. Bravo. Ti i ofendoke njerezit per te bere eksperimente me ndjenjat e tyre!!!!O Zot, po cfare lloje njerezish qe ka ne kete bote! Mjer kjo toke qe le qe kemba e ketyre njerezve te shkel ne te!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

2. E dyta, ju vetvetja, duhet ta keni te ditur vec me se, keni gabuar qe ne start, pasi keni dhene nje pergjigje ne vend te gabuar, sepse mendimin tim rreth asaj se sa ndikohem dhe se a ndikohem une nga njerezit perreth nuk e kam thene ne kete teme!!! :tipsy: Gabimi Nr.1!

3. Gabim Nr. 2- Zr. vetvetja, meqe na tregoheni akoma dhe akoma i mencur, i ditur, e na paskeni bere nje korrigjim drejteshkrimi ketu, hmmm, une qe nuk mbahem e ditur ( Une di se s'di asgje)po ju them se, me be vaki me ua tregu sa gabime ju beni gjate te shkruarit atehere do ju thoja se duhet te ja filloni qe ne start me mesimin, dmth te filloni nga klasa e pare fillore :tipsy: Pa shihni njehere shumicen e shkrimeve te juaja e do verreni se pas cdo mbarimi te fjalise me pike ne fund, fjaline e re JU e keni filluar me shkronje te vogel!!! :lol: :lol: Nje shembull konkret do ua jap edhe ketu, nga citimi i melartshem:

"..vecorite e gjuhes shqipe. hajde gezuar.."

Gabim ky qe nuk tolerohet, e le me qe eshte per t'u korrigjuar!!!Heren tjeter kontrollo shkrimet para se me i postu, jo per ndonje gje, po vec sa te ju ndihmoj se me vjen keq per ju qe mbaheni i ditur!

4- E perseris edhe njehere, une nga ju nuk dua asgje!!!

Shqiptarja-Shote Galica

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, me vjen keq naqe, por kesaj here nuk leshoj pe hic fare!

Po te me qerasje vetem mua, ndoshta e kisha pranu, por ama noi gjo per te ngrene, ne mneyre qe ta ruaj per pas darke(pas iftari) /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
hajde gezuar(re ne kurthen time )do pish sesben [/qb]
1.Ore zoteri vetvetja (rrebeli). Shume bukur. Bravo. Ti i ofendoke njerezit per te bere eksperimente me ndjenjat e tyre!!!!O Zot, po cfare lloje njerezish qe ka ne kete bote! Mjer kjo toke qe le qe kemba e ketyre njerezve te shkel ne te!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

2. E dyta, ju vetvetja, duhet ta keni te ditur vec me se, keni gabuar qe ne start, pasi keni dhene nje pergjigje ne vend te gabuar, sepse mendimin tim rreth asaj se sa ndikohem dhe se a ndikohem une nga njerezit perreth nuk e kam thene ne kete teme!!! :tipsy: Gabimi Nr.1!

3. Gabim Nr. 2- Zr. vetvetja, meqe na tregoheni akoma dhe akoma i mencur, i ditur, e na paskeni bere nje korrigjim drejteshkrimi ketu, hmmm, une qe nuk mbahem e ditur ( Une di se s'di asgje)po ju them se, me be vaki me ua tregu sa gabime ju beni gjate te shkruarit atehere do ju thoja se duhet te ja filloni qe ne start me mesimin, dmth te filloni nga klasa e pare fillore :tipsy: Pa shihni njehere shumicen e shkrimeve te juaja e do verreni se pas cdo mbarimi te fjalise me pike ne fund, fjaline e re JU e keni filluar me shkronje te vogel!!! :lol: :lol: Nje shembull konkret do ua jap edhe ketu, nga citimi i melartshem:

"..vecorite e gjuhes shqipe. hajde gezuar.."

Gabim ky qe nuk tolerohet, e le me qe eshte per t'u korrigjuar!!!Heren tjeter kontrollo shkrimet para se me i postu, jo per ndonje gje, po vec sa te ju ndihmoj se me vjen keq per ju qe mbaheni i ditur!

4- E perseris edhe njehere, une nga ju nuk dua asgje!!!

Shqiptarja-Shote Galica [/QB]
epo te qofte rruge e mare mos shoto!nuk e kam kerkuar shoqerine tende.dhe mesashoh ai qe te kam thene nuk ka qene ofentin.por ka qene nje konstati, i sakte(edhe pse nuk ka qene i paramenduar)
po kjo bote ka lloj lloj njerezish.sidomos ka shume njerez qe nuk i kapin gjerat dhe irritohen kot.pune per ta.e sa per piken dy e kapa vetem sepse une kur bej gabime ne ortorgarfi.e bej sepse shkruaj shpejt e jo se dua (dhe pa korrigjime)e jo per te shtremeberuar gjuhen shqipe.e ne fakt nuk e kisha fare me ty...por me ata qe e diferrmojne gjuhen shqipe(nuk eshte faji ime qe ti ke nje gjykim siperfaqesor dhe nuk arrin ti kapesh keto gjera)se treti une nuk e solla ketu kete teme po e solle ti...
e se fundi komplet ndihem i ofenduar qe nje cupuline si ty...nuk do gje te pije nga mua :tipsy: ndihem i ofenduar :tipsy: aman o Zot verte ku i gjej dhe une kesisoj njerezish qe nuk arrijne te kapin me teper se siperfaqen e cdo muhabeti...
me fal qe e ula veten ne nivelin tend dhe u barazova me ty...pa ca te bej kjo eshte bota...me te mire e te kqi...dihet ta pranojme.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Shqiptare ,vetvetja ,kete e keni prej meje ,kur te vendosni te pajtoheni... :angel:
ric9wa10.jpg
[/qb]
faleminderit!ta ka then e nga njerez qe dine...mun dte pranoj edhe vdekjen.hajde gezuar!

Shqiptarja

Primus registratum

NUK KAM KOHE PER FJALE TANI!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Hajde shoqeria urdheroni, merrni nga ketu cfare t'iu doje qejfi. Dihet, une qeras, me rastin e marrjes se lejes per vozitje /pf/images/graemlins/wink.gif :

o-39-xb.jpg

drinks.jpg

vita_mix_drinks.jpg

drinks.JPG

Ju befte mire! PAs kesaj te qerasure, do ju qeras me nje vozitje neper bote, ok?! /pf/images/graemlins/wink.gif
P.S kafeja me siper, eshte e bere ENKAS per MOIREN!!!Yllo, te falemnderit per akulloren!! :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Zeqo, he mi vlla, ja une po te qeras ty me iftar, por akoma nuk o bo vakti i iftarit mer!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ja urdhero:

iftar_b.jpg

Ja dhe embelsirat per pas Iftarit:

mp2.jpg

Te befte mire!

Edhe te tjeret po te duan le te urdherojne, sepse a thame se une do qeras sot!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

ezopi

Primus registratum

a ka naj birr per ne(skllavet e lire) /pf/images/graemlins/smile.gif
puu si jemi dhe ne shqipetaret ...direkt e ne lokal /pf/images/graemlins/laugh.gif