A do nje birre e??

picasso

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ej ,mua me ka dale pija qe dje ,mos e kam te ndaluar nje birre... :rolleyes: .Te them te drejten me ka lene nje reaksion te cuditshem ,sa here :kiss: amoren time me ze perseri... :devil: [/qb]
eshte semundje e keqe bjeri mbrapa :eek: une nuk po te puth kesaj radhe se po te behet xheloz amorja

/pf/images/graemlins/laugh.gif e kunderta ,duhet te me pucesh ta kuptoj i kujt eshte faji... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pastaj.... :rolleyes: perseri harruat te me sillni dicka per te pire... /pf/images/graemlins/wink.gif po e marr vete ,po sjell dhe per ju...hajt gez /pf/images/graemlins/laugh.gif
BirraDreher.jpg

Boh...mos jam tape perseri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[/qb]
po me akuzon...sa keq /pf/images/graemlins/frown.gif mendoja se e meritoja besimin tend :idea: une thjeshte desha te te tregoj nje sekret pa pasur vesh dhe sy kureshtare...
po nejse meqe ti e mendon keshtu... /pf/images/graemlins/frown.gif [/QB][/QUOTE]

ups, po mua mu duk sikur me kishte dale pija...
:angel:
vetvetja, qekam ende e dehur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb]
[/qb]
po me akuzon...sa keq /pf/images/graemlins/frown.gif mendoja se e meritoja besimin tend :idea: une thjeshte desha te te tregoj nje sekret pa pasur vesh dhe sy kureshtare...
po nejse meqe ti e mendon keshtu... /pf/images/graemlins/frown.gif [/QB]
ups, po mua mu duk sikur me kishte dale pija...
:angel:
vetvetja, qekam ende e dehur... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
ta hejae dreqi...une nuk dehem kurr!jo se ma mban teper...jo!por se di ti them :mjaft!

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif e kunderta ,duhet te me pucesh ta kuptoj i kujt eshte faji...
Pastaj.... perseri harruat te me sillni dicka per te pire... /pf/images/graemlins/wink.gif po e marr vete ,po sjell dhe per ju...hajt gez /pf/images/graemlins/laugh.gif
BirraDreher.jpg

Boh...mos jam tape perseri... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
4k218b7719c2.jpg

une po ta jap mundesine....por mos u meso keq!eshte vetem sa per prove :kiss:

TeanD

Primus registratum

si perfundim ska birre per mua sot

te vetvetja i mbaja shpresat me thene te drejten, po spaska qene e thene per mua sonte /pf/images/graemlins/frown.gif

hajt pacim nga une

picasso

Forumium maestatis

[qb] si perfundim ska birre per mua sot

te vetvetja i mbaja shpresat me thene te drejten, po spaska qene e thene per mua sonte /pf/images/graemlins/frown.gif

hajt pacim nga une [/qb]
BirraDreher.jpg

te gjtha per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif shpresoj te te shijoje duke i pire vetem(meqe nuk deshe ti pje me mua) /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss:

TeanD

Primus registratum

[qb]
[qb] si perfundim ska birre per mua sot

hajt pacim nga une [/qb]
BirraDreher.jpg

te gjtha per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif shpresoj te te shijoje duke i pire vetem(meqe nuk deshe ti pje me mua) /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss: [/qb]
faktikisht mire do ishte te kisha dike qe te me rrinte prane .. po hajt mo do bej si do bej dhe do ti pi vetem :idea:
e shumta.. do paralizohem prej melankolizmit, merzise, pesimizimit, vuajtjeve ....
/pf/images/graemlins/tongue.gif
vetvetja flm per birrat :kiss: kjo per tu shfajesuar dhe per te fjete me ndergjegje te qete

picasso

Forumium maestatis

epo une burr nuk mund te te gjej /pf/images/graemlins/laugh.gif nje qe kisha ne dor..ta ofrova!ti e ...
nejse flm per puthjen...e sa per melankolizmin.mjafon te mos jete merzi.se melankolizmi nuk ka myt askend

picasso

Forumium maestatis

engage.gif
ja puthja qe me kerkove moj moira :kiss: ika une naten !
birr per te gjithe ata qe jane prezent!

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ej ,mua me ka dale pija qe dje ,mos e kam te ndaluar nje birre... :rolleyes: .Te them te drejten me ka lene nje reaksion te cuditshem ,sa here [/qb]
story.buddata.cnn.jpg

Qe Moire ke 3 ...

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Give us 23.5$ please RAUL!!!! [/qb]
sa jan rrit cmimet ktu mer yahoo
shqiptare po ato 25 cent me teper :rolleyes: apo bakshish /pf/images/graemlins/wink.gif
raul eshte zhvleresu dollari prandaj te duken shume :idea: [/qb]
mire e ke ti flobo.. /pf/images/graemlins/wink.gif po ku e gjet dhe kjo me ma fut mua thuaj /pf/images/graemlins/smile.gif :smash:

susana

Primus registratum

mos ja beni llogarine gabim Raulit,se e shkundet nga xhepat :smash: :smash: :smash:

Shqiptarja

Primus registratum

PO ca boheshka kendej nga lokali!!!!
Ngjarje me rendesi kendej, po shoh muhabet goje-me-goje frekuentuesit e lokalit, po le, edhe dashnia paska plasur!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

He, do me jep kush mua nje makiato te madhe?!

shtriga

Primus registratum

nje koktel per mua ju lutem.moira ajde o flori te pim nje kafe bashk se me mori malli

picasso

Forumium maestatis

[qb] Shtriga ja ku erdha :kiss:
melon_sour.jpg

Shqiptare gjes ylli :kiss:
machiatto.jpg
[/qb]
po mire moj moira...kerkon e pastaj as flm nuk thua...mos vall...

[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif e kunderta ,duhet te me pucesh ta kuptoj i kujt eshte faji...
Pastaj.... perseri harruat te me sillni dicka per te pire... /pf/images/graemlins/wink.gif po e marr vete ,po sjell dhe per ju...hajt gez /pf/images/graemlins/laugh.gif
BirraDreher.jpg

Boh...mos jam tape perseri... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
4k218b7719c2.jpg

une po ta jap mundesine....por mos u meso keq!eshte vetem sa per prove :kiss: [/qb]
...sa do te doja ta shijoja kete muzg....por e humba dhe kete here mundesine e vetme,,.... /pf/images/graemlins/frown.gif