O MOire . Per Vere mo qe ke zgjedh . O Zooooooottt . Nejse hajt mo kur ta falin pihet . Dhe sa PEr Tequilen vetem Nqs eshte me KRimba qe te kete ate ngjyre se nqs eshte ashu e pranoj nese nuk o ahere nuk o Tequila ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :kiss: Shqiptarja sa mire qe erdhe. Punet mire i kam pasur me te gjithe ,pervec te ashtequajturit "pronar" qe i eshte rritur mendja e nuk te pershendet me ,jo me per te qerrasur... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Si thoni jeni per vere ,se mora nje oferte per klubin.. /pf/images/graemlins/wink.gif[/qb]![]()
Jemi jemi,por une spara e bej dot kamarieren,me mire do ishte sikur te me qerasje ti.. :thumbsup: :wave:Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]lol po ti moj me ke harrua krejt.te pakten ma sjell nje birr.a jemi miq apo jo :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Dihet qe ka...Se mos po pi njeri mme verte ketu..??? :lol: :lol: [/qb]
flm naqe por me gjith kto ka don me me nis tiiiiiFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Keto jane te gjitha per shkodranen qe se kam qeras hic.
Epo sic i thone muhabetit,embelsira per ne fund.
Merri yllo :kiss:![]()
[/qb]![]()
nga shkoiai kamarjeri mo?!?!?!ah ja ku eshte !hej kamrjer rebull per fantazin se i eshte thar buza.dhe se e kam si shpirt. :kiss:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]Jemi jemi,por une spara e bej dot kamarieren,me mire do ishte sikur te me qerasje ti.. :thumbsup: :wave: [/qb]Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]lol po ti moj me ke harrua krejt.te pakten ma sjell nje birr.a jemi miq apo jo :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Dihet qe ka...Se mos po pi njeri mme verte ketu..??? :lol: :lol: [/qb]
une ja rrembeva nga duart dhe ti me thua se po ik??Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] ah shume faleminderit per respektin xhoni dhe picasso megjithse pak me vonese.. po jam njeri i duruar une dhe shpirtgjere
po iki per sot
hajt noten klubi :wave: [/qb]