A do nje birre e??

Florus

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

gjithashtu sake /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Hajt ta pijme nga nje birre se sot filloi shkolla dhe zdua ta mendoj vitin qe po vjen :mad:

durrsake, parajsa, xhoni, moira, rosela & gjithe te tjereve GEZUAR!
:thumbsup: [/qb]
Urime dhe me mend ne kok eeeee...
hajt gezuar :rockband:

picasso

Forumium maestatis

une erdha e nuk me tha kush "mirseerdhe"
po i them vetes mirserdha /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje birr ju lutem!

katina

Primus registratum

mirse erdhe picasso
edhe pse mund te kesh ikur.....edhe nje birr per picasson nga un
te beft mir

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga goca_e_urte:
[qb] mirse erdhe picasso
edhe pse mund te kesh ikur.....edhe nje birr per picasson nga un
te beft mir [/qb]
ne fakt kisha ik.por kur degjova se dikush u kujtoa e me solli birren.mu be zemra mal.normal jo per birren po per rrespektin,nuk mund te rrija pa ardh e te e pi.eeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaah te lumshin duart moj goca e urte.une mundem te te sherbej me ndonje gje???
hajde gezz :kiss:

picasso

Forumium maestatis

prit te shof sa lek kam ne xhep...po mo paskam mjaftojne.birre per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif sa mire kur te pret qyli tek dera...Faleminderit picasso :kiss:
Flobo /pf/images/graemlins/smile.gif suksese e me mendjen tek af-ja ee.. /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif sa mire kur te pret qyli tek dera...Faleminderit picasso :kiss:
Flobo /pf/images/graemlins/smile.gif suksese e me mendjen tek af-ja ee.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ngaqe shita nje piktur moj se nuk qe tu ju ra gja ne sqep /pf/images/graemlins/laugh.gif te tjerve eee se ty.... :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif e di qe je shume i mire.. :kiss:
Po te qerras dhe une se paskam ca leke ne cante /pf/images/graemlins/tongue.gif
alexander_brandy.jpg

picasso

Forumium maestatis

nuk e di ca eshte.por helm le te jete nga duart e tua po e marr se me shijon :kiss: emmm qenka i mie moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif ishte brandy,aleksander me duket ,po e mire eshte se kot nuk te qerras une ty.. :kiss:
Durrsake,rrofsh per akullin ,po pres te vije Xhoni :lol:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ishte brandy,aleksander me duket ,po e mire eshte se kot nuk te qerras une ty.. :kiss:
Durrsake,rrofsh per akullin ,po pres te vije Xhoni :lol: [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: ika tani une naten.nje ret-bull per moira e kam si shpirt :kiss:

Naten ,por krahet c'i deshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif
red-bull.jpg

Red bull te ben me kraheee... :devil:
Ika dhe une.. :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Popull, une u ktheva!
Vajza, me falni qe ju lashe vetem per ca dite me rradhe, tani e tutje do jem ketu serish! :kiss:

:kiss: per te gjitha vajzat e lokalit, alias per te gjitha bashkepronaret e lokalit tone!

hajdeni te gjitha tek vendi i VIP-ave te ulemi, te pijme, te bejme i cik muhabet, e te me tregoni se si kane vajtur punet kendej!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

picasso

Forumium maestatis

moira!sikur te ish e vertet do ta doja te fluturoja ne katin e nente te nje pallati e te hyja nga nje dritare...por ne fak une e porosita per ty,se je si shpirt. :kiss:
mireseedher shipetarja!

rosela

Primus registratum

ei pershendetje :wave: !!!mire se rrini!! ti bashkohem dhe une grupit?? :kiss: po marr nje birre se duhet para ores se matematica finanziaria /pf/images/graemlins/frown.gif !!!