A ështe e drejtë martesa për dokumenta?

soni2

Primus registratum
Re: A ështe e drejtë martesa për dokumenta?

çar nostaligjijet Roze?

shif mundesite q ete jep europa e çar munsishe ke n shqipni edhe e kupton se asht permbijetese!!!

praktika nuk ka si te jete e pelqyshme 100% po jo e pa pranushme sepse te tilla jane hallet!

e veshtire asht me t kthy nji shtet ne shqipni tu lane mas tan sakrifict qe ke ba per me jetu n at shtet me i msu gjuhen zakonet me punu tu nimu familjen edhe vjen nji dite qe t'thone non rinovjamo il songiorno kein aufenthals mehr !!

ja pse nodhin kto praktika !
kedhe shume vajza qe kane ardhe studente dhe jane martu me t'huj vendas apo jo lind pytja pse ???

une them se e kan kuptu se me t'hujin ban ligjin e me shqiptarin leshin (shkurt me thane)

ka edhe ajo qe vajzat kane ma shum munsi me gjete punejashte se ne shqipni ku maskilizmi asht ne max!!!

nuk paragjykoj asnje por pres edhe nga ju qe tmos iparagjykoni ato çuna qe jan martu per dokumenta se ne 100% qe njoh une 95%jan martu mrapan me shqiptare perqinje qe nuk asht aq e arritme per gocat qe jan martu me t'huj!!

te lej te nxjerre konkluzjonet Roze.........

me kujtohet kanga q1 msusja e muziks(halla) m'ka pa ba me e msu permensh

tuj prek lulet tan me dore veç nji lule gjeta t'bukur t'gjeta ty lulebore!!!

Princesha

Primus registratum

M'vjen keq qe m'paske keqkuptu to57, une e kam thene edhe masiper qe jo qe nuk paragjykoj po i inkurajoj qe ta bejne nje gje te tille, kur nuk kane zgjidhje tjeter. Ja kuptoj shume mire hallin.

Ato qe i ke rreshtu ti, i di shume mire, sepse un vete jam duke jetu jashtetit, fal Zotit nuk kam pas nevoje te perballem me veshtiresi te tilla, dmth te mendoj martesa per letra per te qendru ketu. Por e di nga ana tjeter qe te largohesh prej ketu eshte shume e veshtire, sepse ke shpenzu nji pjese te jetes tane per me arrit keto qe gjithsecili nga ne ka arrit gjate ktyne viteve.

Une i thashe lover-it qe ka edhe te mira te huaja plot, puna eshte te dish te kerkosh, ashtu si edhe me shqiptare apo kedo rrace tjeter qe duhet te dish te kerkosh.

Gjerat e mira nuk te bien nga qielli duhet ti kerkosh, kjo ska ndonje gja per tu cudit.

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Une i thashe lover-it qe ka edhe te mira te huaja plot, puna eshte te dish te kerkosh, ashtu si edhe me shqiptare apo kedo rrace tjeter qe duhet te dish te kerkosh.

Gjerat e mira nuk te bien nga qielli duhet ti kerkosh, kjo ska ndonje gja per tu cudit.

[/ QUOTE ]

100% dakord me Rozalinen! Per kete paragraf ama, se nuk e di cfare po diskutoni tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

Leshatani

Primus registratum

Martesa per interes eshte bere gjithmone dhe kudo, kjo nuk eshte nje gje e re.
Thuaja te gjitha vajzat enderojne te martohen me ;doktor,artist,te pasur ,te njohur,etj......
Tani ja edhe meshkujt i kane kopjuar metodat e femrave.
Une nuk shohe asgje te keqe me kete.
Njohe Kosovare te vjeter e te shemtuar te cilet jane martuar me bukuroshe nga Shqiperia pas vitit 1991-2, e padyshim se keto vajza jane martuar vetem qe te largohen nga varferia, pra interes i dyfisht.

pinkparadise

Forumium maestatis

ou te gjitha vajzat enderrojne me u martu me doktora,artista dhe te pasur... mmmmmmmm......me duket se 1/ose un sjam vajze ose 2/nuk jetokam ne te njetin planet me keto te tjerat....
me vjen keq por je ka fol krejt pa lidhej o mik /pf/images/graemlins/laugh.gif
iku koha kur femra martohej per interes rangu ne shoqeri, e per çeshtje pasurie, se sot jena tu punu te gjith vete...keqshtu qe...

per mua, dmth personalisht mendoj, se gjerat e tilla nuk duhen kerkuar, sepse me shum ti kerkosh, aq me shum nuk te bien ne dore, pastaj nuk eshte se je duke kerku nje pal kepuc edhe spo i gjen ashtu si do ti, behet fjale per ndjenja, edhe ndjenjat ose jane ose s'jane, ose ta thot zemra ose sta thote, por nga ana tjeter jam e mendimit qe kur te vjen nje gje (dmth nje person) i mire ne jeten tende, nuk duhet lene te largohet ose duhet bere gjithshka per ta mbajtur.

milanisti2

Primus registratum

Ka hikur koha kur vajzat martohen me njerez me pushtet dhe te pasur????????????? Kaq shum paskam munguar un.
"mmmmmmmm......me duket se 1/ose un sjam vajze ose 2/nuk jetokam ne te njetin planet me keto te tjerat...."
duhet te jet e para ose te pelqen dashuria e jo paraja

milanisti2

Primus registratum

1.Qe nuk ka hikur koha kur vajzat martohen me njerez me pushtet dhe te pasur.
2.Batut per te nxjerr qe nuk i pranon meqenese nuk je nje nder to.

pinkparadise

Forumium maestatis

aspak dakort, koha kur nje femer kishte nevoj per nje mashkull se sben per te pasur nje fare niveli ekonomik &amp; socjal ka kaluar se femrat e sotme kan mentalitet ndryshe, dhe jane mese te zonjat tja arrijne ketyre qellimeve me forcat e tyre...nuk duhet nje mashkull detyrimisht

Prespa

Primus registratum

E po tani kur te vete shpirti ne maje te hundes me ato te shkreta dokumentesh, nuk eshte ndonje gje po te martohesh per efekt dokumentesh.

Princesha

Primus registratum

Pink, jo te gjitha femrat duan te punojne e te mbajne veten, ka prej tyre qe ende duan te kene burrin milioner edhe pse plak me dhembe te vume. Ne fakt ne fakt nuk ka ndonje gje te keqe ta kesh burrin milioner, po dhembet ti kete te vetat te pakten /pf/images/graemlins/cool.gif

Ashtu sic ka edhe meshkuj, biles te rinj qe rrijne me femra nga 10 vjet me te medhaja se ata per pasuri.

milanisti2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
aspak dakort, koha kur nje femer kishte nevoj per nje mashkull se sben per te pasur nje fare niveli ekonomik &amp; socjal ka kaluar se femrat e sotme kan mentalitet ndryshe, dhe jane mese te zonjat tja arrijne ketyre qellimeve me forcat e tyre...nuk duhet nje mashkull detyrimisht

[/ QUOTE ]
Mos i keqkupto gjerat. Jam mese dakort qe ka ikur ajo kohe, te paktenne ne disa vende.
Po thoja qe ka shum femra qe joshen nga pushteti, paraja dhe kerkojni ti afrohen duke perdorur lidhjet.

pinkparadise

Forumium maestatis

nuk e di per ke e ke fjalen ne veçanti Ble 2, (ndoshta per femrat ne shqiperi??? ), edhe pse eshte nje çeshtje vendi (dmth un do thoja me teper mentaliteti) mendoj se ka te bej shume me karakterin e personit...dmth me krenarin ndaj vetvetes, egon personale etc etc etc

pinkparadise

Forumium maestatis

lol, po e dyshoja pak kete gje /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne fakt kjo ndryshon gjithshka, smundem ta vazhdoj biseden edhe pse ishte mjaft interesante, kam kohe pa shkel ne shqiperi...keshtu qe sdua te flas per gjera qe nuk i njoh (ose qe i kam me te degjuar, por qe si kam pare me syt e mi)

nuk e di, ose eshte injoranca qe i ben njerzit ashtu (dmth materjalista, edhe interesaxhinj, etc etc etc), ose eshte varferia...

@d@

Primus registratum

Fukarallik, maskarallik thote populli.... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Ka ndonjeri (me dokumeta )ndonje mendje te martohet pas prillit ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Princesha

Primus registratum

Une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse pas prillit i merr per vete dokumentat? /pf/images/graemlins/grin.gif

@d@

Primus registratum

Po /pf/images/graemlins/laugh.gif pas Prillit te 2010-tes /pf/images/graemlins/laugh.gif Roz mos po ban pinkin me nevra ? /pf/images/graemlins/laugh.gif