A ështe e drejtë martesa për dokumenta?

romeo

Forumium maestatis
Re: A ështe e drejtë martesa për dokumenta?

sa eshte çmimi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

edhe ti paske nevoje per ndihmen e Dahlias kshu??? /pf/images/graemlins/lol.gif

edhe nje tjeter kandidat ne liste /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Personalisht une s`kam asgje kunder nje martese te tille nqs do kete ndjenja te forta por ama jam i mendimit qe duke qene se jam shqiptar dhe natyrisht qe mentaliteti ndikon shume dhe sado qe mund te jetosh jashte te integrohesh ne jeten e vendit ku jeton "shtyllat e forta" te origjines tende do jene prezente gjithnje..Me pak fjale une e kam te veshtire te "merrem vesh" me nje njeri qe ka pothuajse te njejtin "mentalitet" me mua dhe qe flasim te njejten gjuhe mendo pastaj me nje te huaj. Por kur flitet per materializem aha, ikin keto ndjenja(si ne kete rast dokumenta, shaka e /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

po e pyesja thjesht per tu rregulluar me çmimet se kam nja 4 a 5 vajza qe me kane kerkuar te martohemi per dokumenta po akoma nuk kam vendos sa ti them /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Issi, mos u ngaterro çmimet i vendosin vajzat, jo ti, meqe paske nja kater a pese merr ate qe te kerkon me pak (po jam e sigurt qe kushtet do jene me pak te mira ) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Martesa per interes eshte bere gjithmone dhe kudo, kjo nuk eshte nje gje e re.
Thuaja te gjitha vajzat enderojne te martohen me ;doktor,artist,te pasur ,te njohur,etj......
Tani ja edhe meshkujt i kane kopjuar metodat e femrave.
Une nuk shohe asgje te keqe me kete.
Njohe Kosovare te vjeter e te shemtuar te cilet jane martuar me bukuroshe nga Shqiperia pas vitit 1991-2, e padyshim se keto vajza jane martuar vetem qe te largohen nga varferia, pra interes i dyfisht.

[/ QUOTE ]

Une njoh plot meshkuj kosovare te rinj dhe te shemtut qe jane martu me plaka gjermane nga 100 kg, perverse, akoma me te shemtuta, se ata vete... vetem per letra!!!

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif shm per te qesh kjo e leshtanit,
mos ja fut kot po he...se ka evropjan sa te dush qe vdesin per femrat shqiptare, ska nevoj me ik nga varferia e diktatura, per te kaluar ke nje nenshtrim tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kom nji ketu prej Presheves, qe ka mar nji kinge 60 vjeçe /pf/images/graemlins/laugh.gif 32 vjet ma e pjekme kjo se ky /pf/images/graemlins/laugh.gif Po nejse e ka mor me dashni /pf/images/graemlins/laugh.gif ne me mesu frengjishten /pf/images/graemlins/tipsy.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

si je ku je ...

pytja e pare : a shqiptare je ti aaaaaaaaa???
pytja e dyte : a i ke bo letrat aaaaaaa???

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Nigjo se se thash me qesh se tjetri e ka mor per gru /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

Ndihme,Oscur,Aiuto, Help, Hilfe..
5 miq te mi gjermane kerkojne te vizitojne tiranen per 1 jave. Duan te qendrojne tek Tirana Backpacker Hostel qe eshte diku nga stadiumi kombetar..me kerkuan ti ndihmoj per te gjetur email apo nmr e telefoniz te ketij hosteli..ne se ndonje nga ju ka ndonje informacion per kete ju lutem me dergoni nje email.Eshte e pamundur ne hostelworld.com..
email im eshte
ados94@hotmail.com
faleminderit.. ndoshta jashte temes, dhe te me falni per kete..

ados

Primus registratum

jane 3 meshkuj dhe 2 femra..ndoshta shkojne per ndonje krushqi andej..
Kjo besoj eshte brenda temes!!

pinkparadise

Forumium maestatis

per krushqi silli knej nga franca po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

uoj gru /pf/images/graemlins/laugh.gif

don me i dhan letrat ti atyne gjermanve a si a puna? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ados

Primus registratum

Johnny Depp,mos qesh shume se te bien dhembet...

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nuk duan plaka..

[/ QUOTE ]

uuuuuuu t'tha plake /pf/images/graemlins/lol.gif