A ështe e drejtë martesa për dokumenta?

@d@

Primus registratum
Re: A ështe e drejtë martesa për dokumenta?

...mi jepni mua te gjitha keto qe "gjasme" si do pinku /pf/images/graemlins/laugh.gif biles edhe Papiret e Oroshit, po une s'ju jap asgje ama /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Cila martese eshte e drejte sot? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Cila martese eshte e drejte sot? /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

S'ka drejtsi scorpe! Per aq kohe sa egziston mudesia te abuzohet ne shume gjera, nuk mund te flitet per drejtsi as ne martese.
Gabimin ketu une se shikoj tek asnje ne vecanti edhe tek te gjithe ne pergjithesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pak rendesi ka nese martohesh per dashuri, apo per dokumeta /pf/images/graemlins/tongue.gif qellimi eshte te shfrytezosh tjetrin...
Ti ke nevoje per te qoft per dashuri qoft dhe per ate llafin tjeter qe kam turp ta them shpesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pra eshte ceshtje interesi ne te dyja rastet...lol

PS Parimischt une jam kundra marteses. Biles une edhe per kalamajt mendoj se do qe me mire ti blinim ne dyqan /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Te them te drejten ti vajze, s'kam nevoje per gje /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

Njeriu martohet me njeriun dhe jo me shtetesine e tij. Nje njeri mendohet mire perpara se sa te arrije ne martese dhe pasi i analizon te gjitha ben zgjedhjen e tij. Mendoj se martesat me te huajt jane krejtesisht normale dhe une do te thoja se jane edhe shume perparimtare sepse na bejme te dalim nga guacka jone nacionaliste. Ma merr mendja qe nuk eshte e lehte te pershtatesh me nje njeri kaq te ndryshem nga ty, por ne deshiren per te ndryshuar per njeriun qe do qendron edhe celesi dhe sakrifica per nje raport te tille. Ne nje rast si ky qe na paraqitet mendoj se ndjenja duhet te jete shume e forte. Per interes a perfitim, nuk ka martese pa nje qellim /pf/images/graemlins/winkwink.gif

true confidental

Forumium maestatis

Jo vetem martesa, por cdo gje eshte normale kur interesi eshte i dyanshem, njoni per letra, tjetri per para, sex or whatever , vjen nje moment qe ato zgjidhen vetvetiu dhe secili shef rrugen e vet (perjashto kur jane te dashuruar)...
Nje rast qe njoh une, ai esht martuar qe 22 vjec me nje grua 37 vjece , tashme jemi pas tre vjetesh, ai ben babysitter per femijet e saj dhe rolin e burrit njekohesisht, ne pritje per te marre dokumentat....por fundi dihet , eshte thjesht ceshtje kohe dhe te dy jane te ndergjegjshem per ket gje....mbetemi ke thenia qellimi justifikon mjetin e te dy jane shfrytezues ne ket rast /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Te them te drejten ti vajze, s'kam nevoje per gje /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]...edhe kurr mos te kesh /pf/images/graemlins/smile.gif.
Me ate 'ti' nenkuptoja me shume ata/ ato qe bejne te tilla zgjidhje. Po fale Nev ylli, se ajo do te martohet vete prandaj edhe i merret goja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Nev te na trashegohesh, gjej nje burre te pasur e plak /pf/images/graemlins/grin.gif

Blendi

Primus registratum

Nev:
Pak rendesi ka nese martohesh per dashuri, apo per dokumeta /pf/images/graemlins/tongue.gif qellimi eshte te shfrytezosh tjetrin...

[/ QUOTE ]

Ndoshta po dal pak nga tema dhe ndoshta po ia fus kot se ti mund ta kesh patur me tallje por martesa nuk duhet kuptuar si shfrytezim i tjetrit pasi kush mendon keshtu humbet rastin te shijoje bekimet e nje martese te mire.

Robi duhet te martohet me nje vajze/djale qe e do sinqerisht mbi te gjitha, qe e njeh mire, qe e duron dot/mbeshtet. Eshte vendim shume i rendesishem (se paku per ata qe nuk kane ndermend te bejne koleksion martesash), kerkon harmoni, mirkuptim, humor...te gjitha keto.

Neser ajo do jete nena e femijve te tu e te bie shume me per mbare qe kjo te jete nje femer qe ti e adhuron sesa nje qe nuk i sheh dot syte. Te del perhundesh pastaj, jo vetem ty por edhe femijeve.
Ne nje forme apo ne nje tjeter ne kete jete paguhen te gjitha.

Kondrapedali

Kondrapedali

Për dokumenta mund të martohesh sa her të kesh qef për sa kohë që gjithçka është e thën më parë!

@d@

Primus registratum

...Ne kok tende tashi /pf/images/graemlins/lol.gif Mire te pasur, se s' me ngel hateri /pf/images/graemlins/laugh.gif po pse plak xhanem ? /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Nev:

[/ QUOTE ]

se ti mund ta kesh patur me tallje

[/ QUOTE ]
.....vetem nje ndyshim i vogel edhe postim yt do ishte yll /pf/images/graemlins/smile.gif
PS. ajo fjala 'mund' le vend per dyshime edhe une po tallesha 100% /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

...Ne kok tende tashi /pf/images/graemlins/lol.gif Mire te pasur, se s' me ngel hateri /pf/images/graemlins/laugh.gif po pse plak xhanem ? /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

ngaqe plaku i pasur eshte me i mire nga i riu i pasur. te rinjte e pasur jane gangstera, matrapaze, hajdute, kontrabandiste. pasuria nuk vihet shpejt e shpejt.

ndersa pleqt e pasur edhe kur ne te rinj mund te kete qene te tille vagabonde, ata koha e jetesa ne bollik i ka ndryshu tashme, i ka zbut.

e ju gocat mesa kam vene re, kur eshte puna per martese, kerkoni rob te bute. ndersa per flirt ose dashuri kerkoni gango. e me te drejte, mendoj.

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

qoft dhe per ate llafin tjeter qe kam turp ta them shpesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

shtrengoju Lulash se ta vjellen leshin /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Roziiiii erdhi pranvera s'ka ci duhen me Lulashit leshet /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

fruhling !!! epo duhet edhe pak sa s'ra bore nga dojclandi

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

[/ QUOTE ]

ngaqe plaku i pasur eshte me i mire nga i riu i pasur. te rinjte e pasur jane gangstera, matrapaze, hajdute, kontrabandiste. pasuria nuk vihet shpejt e shpejt.

ndersa pleqt e pasur edhe kur ne te rinj mund te kete qene te tille vagabonde, ata koha e jetesa ne bollik i ka ndryshu tashme, i ka zbut.

e ju gocat mesa kam vene re, kur eshte puna per martese, kerkoni rob te bute. ndersa per flirt ose dashuri kerkoni gango. e me te drejte, mendoj.

[/ QUOTE ]

Po ti je rob i bute apo gango ????

MLK

Primus registratum

Gango i bute /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une deri tani jam martu pese here per ti bo dokumentat te tjereve,kam nje liste pritje te gjate e kam lene punen dhe merrem vetem me martesa,ti MLK s'ke probleme letrash se mund te ndihmoja edhe ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

po ja lyp me lezet eeeeeeee ??? /pf/images/graemlins/lol.gif

mos i bjer nga kina mi, futja si paris-marseille me tgv per 3 ore /pf/images/graemlins/laugh.gif