A ështe e drejtë martesa për dokumenta?

Princesha

Primus registratum
Re: A ështe e drejtë martesa për dokumenta?

Do te jesh pro edhe pak dhe do te me falenderosh mua...per mendimet e vyera /pf/images/graemlins/cool.gif

MLK

Primus registratum

Martesa eshte interes, çdo lloj martese eshte interes edhe ajo qe thuhet martese me dashuri, eshte per interes.
Robi martohet me dike qe e do qe te kaloi me mire jeten. Edhe dokumentat i duhen qe te kaloje me mire jeten, pra ne te dyja rastet kemi interes, thjesht ndryshon forma e interesit dhe kaq.

shkodranlover

Primus registratum

Sdu me ba njeriun sentimental ketu, por po te pys: A jane te barabarta "interesat" shpirterore, me ato materiale duke e plagosur tjetrin nje nje fare menyre. Gjeta nje vajze per letra(thjesht per letra), ta dish se mbas letrave, ajo shkon te babai edhe nje here mbrapsht. Nuk di a me kuptove.

Princesha

Primus registratum

Cfare babait? Ketu po flitet per nje te huaj, nje qe i ka thene babait "bye bye" me kohe e s'don te dije ma per te.

Nqs e merr shqiptare dhe vetem per dokumenta, banu gati me ra ne gjak, se shqiptareve s'mundesh me i ba gjana te tilla.

Une jam dakort per martese per letra, por duhet qe personi tjeter ta dije, dmth me pagese, ne rast te kundert vetem nqs pervec dokumentave edhe e do edhe do jetosh me të.

Jam dakort me mlk, kur thote qe cdo lloj martese eshte per interes edhe kur thuhet se eshte per dashuri. /pf/images/graemlins/shrug.gif

shkodranlover

Primus registratum

Roz, babain e permenda sa per sqarim te asaj qe thashe.
Ajo me pagese qe thu ti eshte bashkim artificial i perkoheshem, nuk eshte martese. Une te kuptoj ty se vajzat bajne namin me zane nje grep ku me u kape kur vjen rasti per kesisoj punesh, apo edhe kur mbaron papritmas shkolla, edhe kur e dine se marrin njerez te rendomte, me letra vec. /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Pastaj ku e di, ndoshta bej edhe un dicka, /pf/images/graemlins/cooli.gif por per momentin jam kunder.

Princesha

Primus registratum

Ti mund te gjesh edhe nje vajze shqiptare qe e do, me kete rast merr edhe dokumentat edhe martohesh...i rrug e dy pune i thojn. /pf/images/graemlins/cooli.gif

Une nuk isha duke fol per vete aty, se kur vjen puna per mua eshte ndryshe, se imagjinoj te martohesha per dokumenta, jo e di pse, sepse s'kam pas nevoje te mendoj kesisoj gjerash.

Kam lind me fat te kam than /pf/images/graemlins/angel.gif

Ne rast te kundert nuk e di si do kisha vepru, e veshtire them /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Rozalina, I don't agree shm me ty loçka jeme, kur thu se 1 rruge e 2 pune.

nje person ose e do per dashuri, ose e don per interes, ose marohu per letra edhe po tu dha rasti edhe me pat noj bonus bashkshortor ok, pse jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
por martesa me dashuri, ska interes mbrapa, sduhet te ket, sepse po pati ça lesh dashurie eshte ??? dmth perfiton nga ndjenjat e tjetrit per qellime te tjera.

jam mese OK per martesa per lettra, por gjerat duhet te jen te qarta mes te dyja paleve, sepse e mere tjetrin me qaf, e lu me ndjenjat e robve sikur po lun shesh besh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Une thashe "nqs e do" locka jeme...nuk thashe ta marresh vetem per letra, fundi i fundit c'te keqe ka nqs ti i jep letrat nje njeriu qe don ne kete rast edhe e ndihmon.

Po te ishe ti ne hall ai do bente te njejten per ty, pse kane njerzit inat ti bejne mire te tjereve?

Une po them nqs do ishit martu edhe po mos ishte problemi i dokumentave.

Pink darling nuk ka martese pa nje fije interes, edhe pse niset me dashuri.

Nigjoje plaken tane ktu qe i ka nja hic vjet martese /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

eehhhh gruje, un vallaj kur te mora ty /pf/images/graemlins/laugh.gif e kisha per dashni e pa piken e interesit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndoshta do duket pak utopike, ose naive, por vertet mendoj qe nje martese vertet me dashni, ska te bej fare me interesa te tjera perveç dashuris...se sdo kishte kuptim te pakten... per mua.

shkodranlover

Primus registratum

O pink, meqe perputhemi ne mendime e kombinojme gati po me ban me harru Rozin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam dakort me ty.

Roz, ne dy apo tre shqiptare me letra, probabiliteti qe me gjete nje vajze qe perputhet eshte saktesisht 0,17 %. /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Mandej pse duhet te jete shqiptare.)

MLK

Primus registratum

Ore ketu ngaterrohen gjonat e bohen lomsh me duket! Martese me dashuri eshte martese me interes, pasi kur od dike, do te rrish me te se ndihesh ti mire me te e jo per faktin se ndihet ai mire me ty. Pra dashuria eshte egoizem e interes i ngushte shpirteror. Po me biografi te mire pse duhej gjet burri apo gruja, po me shkolle te larte, po i bukur, po jo shume i shnosh......te gjitha keto nuk jane interes!
Gjithe jeta eshte vetem interes. Nese i thjeshtoni gjerat nje nga nje, do ta kuptoni qe ska asgje pa interes ne kete bote.

pinkparadise

Forumium maestatis

o MLK, me kerkesat e siperme qe ti i quan interes un them se sje tu kerku burre/apo gru por je duke kerku noj cope mishi per ta nxjerre ne ekspozite ...
sepse kur do dike, e don ashtu siç eshte edhe e pranon ashtu siç eshte...kerkesat e me siperme eshte sikur po zgjedh noj CV te nje kandidati ne pune, dhe jo personin e jetes tende.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Per nje shok te mire edhe mund ta beja pa asnje interes.
Patjeter qe eshte e drejte per mua.
E mos shkruni nga mbrapa "Po ti per letra je martu"
pergjigja eshte "Jo" sepse jam e pamartuar

pinkparadise

Forumium maestatis

Dahlia, mqse e boke per shoqni, a po marohemi bashk /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Lover nuk thashe doemos qe te jete shqiptare, gjeje edhe te huaj, ne fakt nuk bej dallime une. Edhe te huajat njerez jane, dhe gjenden edhe te mira po kerkove.(harroje rozin ti harroje, po s'erdha me t'grabit /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Pink, ti me loverin jetoni ala ne jeten e endrrave dhe idealizmave(prandaj kombinoni ju t'dy /pf/images/graemlins/grin.gif), kur te ju bije rasti te martoheni me te vertete, nuk do jeni aq ideal ne mendime. Pastaj mos me thuaj mua qe do ta pranoje ashtu sic eshte partnerin, gjithkush e do me te mirin e te mireve.

Une nuk them se do t'ja pranoja te gjitha, nqs jane gjera qe une nuk do ti toleroja.
Perse duhet te mbytem te nje njeri i tille, kur ka te tjere me te mire se ai.Por kjo eshte nje teme ne vete.

Jam dakort me mlk, degjojeni atë te pakten qe i ka nja 2-3 martesa mbi shpin /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

lover, a po martohemi bashk, se edhe rozalina na dha bekimin e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif

E forte, e forte.
Per ate asht martu 3 here MLK, se ka qene interesi ne mes. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Po, secili kerkon me te miren e te mirave. Po ca te them, duhet me e nda mendjen qysh ne fillim se si do ta vazhdosh lojen, ne rastin konkret te merresh vec me te huaja psh. Po te pakten me ndjenja e sinqeritet, jo ta plagosesh tjetrin per letra.

O pink, te pakten me MP, se keshtu po me grabit taman ajo per nder te familjes /pf/images/graemlins/laugh.gif, apo sme ka thane se asht strong woman.

Princesha

Primus registratum

Edhe une nuk thashe ta plagosesh, por ta duash me te vertete...por do rrish tane jeten ne forum vec si na tjeret. /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

kjo dmth qe ti roze e paske ba per vedin???

ju kam thane treqin here e drejte a e pa drejte asht nje i keqe e domozdoshme se skam ma letra kerrkun per ne ne europe!!(perjashtoj vedin )

atehere pinku ka munsi me u martu ku te doje ne eu e shba me ofertat qe ka kshuqe edhe rasti pink u zgjidh sna ngel pa letra !!

Princesha

Primus registratum

Jo se e kam ba per vedi to57, po e imagjinoj qe kshu do ti ndodhin, do te kete nostalgji gjithmone, normale.