2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

Topce

Primus registratum
Re: 2003 --- Jane vajzat ato qe propozojne??????

mua nuk me ka propozuar asnje vajze. Vetem njera me "perdhunoi" por as qe e mori mundimin te me thonte ndonje fjale me perpara. :cry:

Anana

Primus registratum

Une mendoj se vajzat duhet te bejne hapin e pare, por flirtimi te jete i dyanshem...

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Gjermankat nuk propozojn po vetem urdherojn. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ne ti si marinar i rregullt qe je i zbato /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ah medet, edhe propozimit i bene PASS keta dembelat :rolleyes: [/qb]
Kshu osht' kur e nijn' qe e kane loje te hum'me no matter what...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Si s'doli nji mode per punet e shpise a, per te pjelle kalamojte a, per te la e per te shpla a, per te hekuros a, per te shkelqy pllakat e banjos a, per te gatu a, por vec per t'heq propozimin prej vetes, i vetmi ritual i mbartur nder breza dhe akoma i paparagjykuar nga mentalitetet moderne e nxorren si demode, jane dembela pike mbaroi muabeti. :rolleyes:

Zabelle ngelem demode neve thuj :wink:

TEA

Forumium maestatis

[qb] Si s'doli nji mode per punet e shpise a, per te pjelle kalamojte a, per te la e per te shpla a, per te hekuros a, per te shkelqy pllakat e banjos a, per te gatu a, por vec per t'heq propozimin prej vetes, i vetmi ritual i mbartur nder breza dhe akoma i paparagjykuar nga mentalitetet moderne e nxorren si demode, jane dembela pike mbaroi muabeti. :rolleyes:

Zabelle ngelem demode neve thuj :wink: [/qb]
hiq pjelljen e kalamojve .....se per te tjerat dal ka dal jan tu u konvertu qe t'gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: prit mi se harrova ...e ke pa ate filmin ti me arnoldin qe njel shtatzon /pf/images/graemlins/laugh.gif ....ja ku u hoq ne kjo :goofy:

Isabelle

Valoris scriptorum

Kadal mi se e bone bloz /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Ajo qe thua ti me siper ndodh sepse ne nuk kemi fryk me ja qit gjoksin armikut dhe eres.

Ne lidhje me temen ne llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif mendoj qe per te 'propozu' le te propozoje kujt i vje te parit me propozu. Nuk ka asnji te keqe, madje tregon qe robt e kane kap cfare duan dhe i zgjasin duart drejt objektivit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po ta beri 'cërrrrrrrrrrrrr' /pf/images/graemlins/laugh.gif ne zemer hudhuni !!!!

Sqarim : mos prisni zile telefoni ne zemer ëëë /pf/images/graemlins/laugh.gif ... se kaiher eshte edhe thjeshte e dridhme si e dridhmja e qelizorit !!!!

Une i kam hap syte sot ne 6.59 am fiks dhe te kisha pas mundsi i kisha fut nji te propozume njonit sa hap e myll syte /pf/images/graemlins/laugh.gif . Dhe propozim per nji coshtje madhore... jo dosido !!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Si mi Zabelle te duket normale ty qe femra te dali me lyp jaaaaaaaaaa ncëk ncëk ncëk s'e quj moderrne fare. :rolleyes:

Preferoj te mbetem e dale mode, ma mire "barkun" thate. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...se duke lyp. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb]
Preferoj te mbetem e dale mode, ma mire "barkun" thate. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...se duke lyp. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A e vejm' me bast qe ke per ta nderru men'jen shuuuuuuuuuuuuuuum... shpejt ????

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fjale nderi qe nuk e nderroj /pf/images/graemlins/laugh.gif , do jetoj me ajer /pf/images/graemlins/laugh.gif ..jam idelaiste thua :idea:

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] Fjale nderi qe nuk e nderroj /pf/images/graemlins/laugh.gif , do jetoj me ajer /pf/images/graemlins/laugh.gif ..jam idelaiste thua :idea: [/qb]
Idealiste nuk ishte as Laja kur u hudhshin themelet !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk duhet me zon' be per ksi gjonash se halla halla vjen puna fillojm perpunojm' idene " e lagu se lagu /pf/images/graemlins/laugh.gif "...

Kordelja

Valoris scriptorum

Moj po s'tutem nga istikami une, nuk e lag hic rroten, me ka ngec si mushkave....jam tu prit m'stol /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Drejt e ke Korde. Lene Zabellen se ashtu u ka msu ajo, gjej shesh e bej pershesh.
Ka lezet kur te vjen çuni e te propozon. Ka lezet kur kthehet ka puna dhe i bi gjat gjat per me kalu para shpis tate. Ndalon pergjat murit te sapo lyer me gelqere dhe zgjatet maje gishtave per te pare se mos je duhe ndehur çarçafet ne avlli. Ti qe e shef me bisht te syrit dhe ndjen kraharorin qe po te shperthen nga bum bum-i i zemres, prej dashurise per djaloshin dhe frikes se mos t'shef baba. Ka lezet kur pret dhe parashikon ne njemije menyra te nryshme se si do ta thote kur te vije momenti. Masnej nji dit te bukur kur je duke rraf dysheket ne avlli, nga ana tjeter e murit fluturon nji top letre qe t'bi siper leshit te dyshekur. Ti e kap me shpejtesi dhe e fsheh ne gji se mos e vren nandaja qe pak me tutje po hap mellagen per ta thare. Shkon ne banjo dhe duke tu dridhur duart e lexon dhe e rilexon shume here deri sa behehs dylle e verdhe nga te pamarrit fryme. Ajo pusulle me pak llafe "Kur mund te takohemi, kam diçka per te thene" te ben te ndjesh ate qe s'ta ben as azgoni vet kur ti vije vakti per t'bo noisen... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kshu e Korde, per menimin tim mos propozoni se nuk ja vlen.

Anana

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:

Si merret vesh ktij majmunit kur tallet e kur e ka me verte. Shakaja, gjysma e te vertetes thone.
Me gjysma ke ngelur o Hirko...

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Il Majmuno Hirko:
[qb] Drejt e ke Korde. Lene Zabellen se ashtu u ka msu ajo, gjej shesh e bej pershesh.
Ka lezet kur te vjen çuni e te propozon. Ka lezet kur kthehet ka puna dhe i bi gjat gjat per me kalu para shpis tate. Ndalon pergjat murit te sapo lyer me gelqere dhe zgjatet maje gishtave per te pare se mos je duhe ndehur çarçafet ne avlli. Ti qe e shef me bisht te syrit dhe ndjen kraharorin qe po te shperthen nga bum bum-i i zemres, prej dashurise per djaloshin dhe frikes se mos t'shef baba. Ka lezet kur pret dhe parashikon ne njemije menyra te nryshme se si do ta thote kur te vije momenti. Masnej nji dit te bukur kur je duke rraf dysheket ne avlli, nga ana tjeter e murit fluturon nji top letre qe t'bi siper leshit te dyshekur. Ti e kap me shpejtesi dhe e fsheh ne gji se mos e vren nandaja qe pak me tutje po hap mellagen per ta thare. Shkon ne banjo dhe duke tu dridhur duart e lexon dhe e rilexon shume here deri sa behehs dylle e verdhe nga te pamarrit fryme. Ajo pusulle me pak llafe "Kur mund te takohemi, kam diçka per te thene" te ben te ndjesh ate qe s'ta ben as azgoni vet kur ti vije vakti per t'bo noisen... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kshu e Korde, per menimin tim mos propozoni se nuk ja vlen. [/qb]
Ky cuni paska ngele ke vitet '30 dysheku, leshi, mellagat... :wave:

Une them ta nderrosh nick-un, beje "Nostalgjiku" me mire...!!!! :lol: :lol:

ani ani

Primus registratum

Shikoni,

se edhe Hirko nuk e ka keq aq me teper qe ne vitet 30 gjejme forma propozimi nga femrat

ja psh.

....Çupe 16 vjec a i mjeri une
cdeshe qe erdhe ne krua
isharet me beje mua....

pra edhe ne ate kohe femrat gjenin menyren te benin isharet, pastaj edhe kur djemte bejne xhiro rreth pallatit jane syrat e femrave te ngulura per 2 sec qe i detyrojne apo jo?

Sot femra jone i ploteson te gjitha kushtet socila-psikiko-shoqerore qe te beje propozimin nese do! :goofy: :goofy:

Anana

Primus registratum

Shyqyr qe na e the mor gazetar se s'e dinim vete ne...

Epo u bene te tere tu tregojne femrave se car kane e car s'kane...
:smash: :smash: :smash:
:wave: :wave: :wave: