Re: “S’është ime bijë!”
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e mora vesh, por ti justifikove ne nje fare menyre vdekjen e femijes, si nje çberje, " ndreqje " te FAJIT. Nderkohe qe une them qe pasi FAJI eshte bere, ka ndodhur, duhet te jepet cdo pike shpirti derisa ai femije te kete mundesine qe te rritet e te behet dikush.
[/ QUOTE ]
po ti je humanist, ket e kuptoj. ti i sheh gjerat nga afer, merr pjese ne to, zgjedh kamp, edhe fajtor, per rrjedhoje ngjarjen e sheh vetem moralisht.
ndersa une po e shihja problemin krejt ne sy tjeter, jashte ngjarjes ashtu ne fakt siç ndodhem ne realitet (asnjerin prej tyre nuk e njoh, te me vije keq per ta duhet te me vije keq edhe per pulen qe kollofita ne dreke), dmth si me qene marsian qe sapo ke zbrit ne toke e bile ke vizituar edhe diellin pra di diçka me shume se toksoret.
edhe po ta studiojme punen holle, une jam edhe me i pavaruri ne gjukim, me i drejti. asnjerit nuk i vura ne fakt faj prandaj perfundova ate femije e vrau zoti me ndihmen e atij idiotit qe vet e krijoi.
edhe maradonen kur e pyten sepse e pranoi golin qe beri me dore (ne kupen e botes), ai per tu justifikuar tregoi se ishte zoti qe e beri me doren e tij.
dmth une lujta pak rolin e maradones tek kjo teme. /pf/images/graemlins/laugh.gif thash t'ja heq moralitetin pjeses. megjithese pa sukses.
veç mu mesaduket me pelqeu loja ime. /pf/images/graemlins/laugh.gif