“S’është ime bijë!”

eniad

Forumium maestatis
Re: “S’është ime bijë!”

<font color="brown"> Kjo hyn ne analizimin e situates, por ende nuk eshte mjaftueshem per te justifikuar tmerre te tilla. Per mua, ai njeri duhet varur. Po qe per t'u nisur nga qellimet dhe c'e shtyn nje njeri te beje dicka, do t'i nxirrnim te gjithe te lare. Edhe Hitleri me qellime te mira e nisi dhe, nga miresia e madhe qe e karakterizonte, beri nja gjashte milione cifute kallepe sapuni (sa cinike duket kur e thua keshtu).
</font>

ados

Primus registratum

Duhet varur ?
..pak a shume bejme te njejten gje si edhe krimineli..Pse kemi brenda nesh, ciniken e te shkuarit ne extrem ??...
kjo eshte e keqja jone.

abs

nuk e di...

Ne fakt pjeses qe i lindin mendime te ngjashme me te `krimineleve`, flasim(n) thjesht nga imagjinata, duke parafytyruar skenen.
Pervehte akoma se imagjinoj "bllokaten" e nanes se fmise. Ne vend te saj, sikur ai te ishte dhe tigeri ma i uritur, ose do ma hante dhe mua me ate foshnje ose do e perpija te gjalle ne ajer!!!

dhe, propozimet kundrejt semundjes psychike te personit ne fjale,hmmm, po te me jepej e drejta te krijoja nje ligj, ai do ishte, qe, per ardhjen e femijve ne kete bote, te krijohen me mire kurse pregaditore prinderish!
Besoj- do kushtojne me pak, se sa te "sherohen" vazhdimisht te semure te tille,qe semurin dhe te tjere rreth tyre!!!

Ndersa, e drejt mu duk pyetja e dikujt qe tha:- nga cila arsye/mrapamendim buron semundja e ketij personi, ketu dalin kjarte shqetsimet sociale te ketij vendi.

S me duket e drejte te permenden krahina nga ai person vjen.
Nga ato krahina ka natyrisht njerez te shendosh ne te gjitha drejtimet, dhe nuk eshte produktive ti pergjithsojme ato, ashtu sic nuk na pelqen te na pergjithsojne te huajt!

zog

Primus registratum

ngjarje te tilla ne shqiperi eshte E PAMUNDUR mos ndodhin. degjenerimi e korrupsioni i shoqerise atje ka arritur kulmin. vetem numeri i prostitutave shqiptare neper rruget e botes do te mjaftonte si shembull i anomalise shqiptare.

eshte e tmershme te jesh i martuar e pa leke e te jetosh ne shqiperi. kafshe behesh e si kafshe sillesh.

ps; fajin kryesor (fillestar) e ka gruja per mendimin tim, ajo nuk duhet te mbese SHTATZANE ne kushte te tilla jetese, me burrin ne emigrim. edhe kafshet kur nuk jetojne te dy prinderit ne te njejten fole, ose sftrofull, nuk shumezohen.

nevriku

Primus registratum

ados dakort me ty jam, ne tentojme ti kapim gjerat me ekstrem, sic kane bere shumica e ketyre qe kane shkruar ketu. Asnje nuk behet i keq, ka dicka qe e shpie ne nje qellim per ta bere. Mendoni mire njerez para se te shkruani e te flisni.

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ps; fajin kryesor (fillestar) e ka gruja per mendimin tim, ajo nuk duhet te mbese SHTATZANE ne kushte te tilla jetese, me burrin ne emigrim. edhe kafshet kur nuk jetojne te dy prinderit ne te njejten fole, ose sftrofull, nuk shumezohen.

[/ QUOTE ]

Jo mer...Fajin per masakrimin e femijes, na e paska gruaja qe mbeti shatzene?!!!
Shpejgoje icik me gjate edhe na thuaj edhe me sa vjet burg do e denoje ti kete gruan e re qe pati idene e gabuar te lindte nje femije, i kujtdo qofte. /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

Admir

Forumium maestatis

Pash besen, hala te tilla histori. Duhet njohur situata imtesisht per ta gjykuar si duhet. Gjithsesi, vrasja nuk duhet lejuar cilatdo qofshin situatat. Kush jemi ne gjithsesi? Veper e denueshme, nuk diskutohet, vecse ne Shqiptaret jemi me xheloze sa duhet.

zog

Primus registratum

Shpejgoje icik me gjate edhe na thuaj edhe me sa vjet burg do e denoje ti kete gruan e re qe pati idene e gabuar te lindte nje femije, i kujtdo qofte. /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]

ta shpjegoj lal ty gjere e gjate, megjithe se dukesh pallnjeri e fjala ima shkon per lesh.

ate gruan nuk kemi se çfare ta denojme se e denoj zoti, qe me anen e atij burrit ja zhduki kalamonin.
nashti duhet denuar burri per aktin e tij te shemtut, si dhe fajin e tij qe merr per grua nje tutkune.

Indulgence

Primus registratum

Me nje llaf Zog-o, ate foshnjen e shkrete e vrau Zoti!?
Çudirat e tua s'kane te sosur!!! S'po komentoj per "tutkunllikun" se s'ia vlen /pf/images/graemlins/shrug.gif.

zog

Primus registratum

Me nje llaf Zog-o, ate foshnjen e shkrete e vrau Zoti!?

[/ QUOTE ]

me ndihmen e atij debilit, them se po, zoti e vrau.

pervete mendoj si homeri, qe zoti i drejton edhe te miret siç edhe te keqiqjte, ne kete jete.

pra ai nuk eshte absent.

Indulgence

Primus registratum

Meqe s'qenka absent, paska qene pijshem apo me nerva ne ate moment pra, se po te ishte esell do kishte vra ate skorrjen. Eh ne duart e kujt "Zoti" paskeshin qene punet. /pf/images/graemlins/smash.gif

zog

Primus registratum

Meqe s'qenka absent, paska qene pijshem apo me nerva ne ate moment pra, se po te ishte esell do kishte vra ate skorrjen. Eh ne duart e kujt "Zoti" paskeshin qene punet. /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

ti motra ke nevoje per kulture. ose per TRU. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Zogu eshte "absent" gjithe kohen keshtu qe nuk kupton gje

Indulgence

Primus registratum

ti motra ke nevoje per kulture. ose per TRU. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kurse ti per ilaçe /pf/images/graemlins/laugh.gif. Mjafton te mos jem ajo tutkunja jote, pa te tjerat rregullohen /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ncuq, e ke gabim, une mendoj se ka nevoje per icik shkolle, ABC e edukates /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ne fakt ate TRU e kisha ne fillim me D(RU) po thash se zemerohet toncja dhe e ndrrova. hahaha !

ps; e keqja ime eshte dhe mbetet, pakuptimi prej jush. kjo e sjell edhe mosmarrveshjen. per vete s'shaj njeri, ngaqe s'dua as kam force te permiresoj. une veç vej re se çndodh rrotull meje; pra duke e treguar boten prej pikes nga e cila e shoh une.

e kur te nervozon pasqyra, faji eshte tendi qe s'je i bukur e jo i saj qe eshte realiste.

ODISEA

Primus registratum

asnje nga ju nuk ka per t'a kuptuar dot zog-un...
sado te perpiqeni...
eshte shume i thelle ai /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
zog, une them boll u pe ne pasqyre, thyje fare biles /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Vajza /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Indulgence

Primus registratum

e kur te nervozon pasqyra, faji eshte tendi qe s'je i bukur e jo i saj qe eshte realiste.

[/ QUOTE ]

Pikerisht i dashur, pikerisht! Apo mos je pasqyra ti tek kjo fabula /pf/images/graemlins/laugh.gif