“S’është ime bijë!”

Blendi

Primus registratum
“S’është ime bijë!”

Nje fenomen kafsherie qe vihet re shpesh midis Shqiptareve kohet e fundit. pas asaj gruas qe vrau nipin e dashnorit, ky vret femijen qe e dyshon te dikujt tjeter, dhe nuk eshte hera e pare. Si eshte e mundur nje njeri te bjere kaq poshte ne fundesite e kafsherise, pa asnje grimce njerzilleku me brenda vetes?
Apo eshte normale per njerzit t'i vrasin femijet? Ne itali u be nami neper stadjume per ata vrasesit e femijes para nje jave. Po ne Shqiperi, ku eshte zemerimi? Mos po na behen normale keto hiostori?

11 Prill 2006 @ 6:29 pm · në Shtypi, Sociale · nga Blendi · Redakto

‘S’është ime bijë’ E hedh nga makina. Babai xheloz masakron foshnjën tre muajshe

Albiona ishte vetëm 3-muajshe dhe nuk kishte si ta dinte se i ati do ta mbyste, pasi dyshonte nëse ishte prindi i vërtetë i saj. Ia ka marrë së ëmës nga duart, e ka flakur nga dritarja e makinës në një rrugicë prej çakulli. Më pas, e ka goditur me shkelma dhe e ka hedhur të pajetë në një shkurre, në Qafën e Buallit, pranë Bulqizës. Azem Hasani, 28 vjeç, nga Peshkopia ishte nisur së bashku me bashkëshorten e tij, Nafie Hasani, 24 vjeç, drejt klinikave në Tiranë, për të kryer testin e atësisë për foshnjën.

Por siç duket, nuk ka pritur derisa të mbërrijë në kryeqytet, pasi e ka masakruar foshnjën rrugës. Çmenduria ka zgjatur disa orë, derisa makina kishte mbërritur në Kamëz. Të sinjalizuar shërbimet e Komisariatit nr.5 të Tiranës, kanë ndaluar mjetin dhe kanë shoqëruar “njeriun-bishë”, së bashku me bashkëshorten e tij. Vetëm pesë orë, pasi ka përjetuar tmerrin kur i shoqi i masakronte foshnjën, Nafija ka rrëfyer për gazetën, ngjarjen e pazakontë.

Kur ndodhi ngjarja?

Ishim nisur nga Peshkopia, për të bërë analizën e AND-së për Albionën. Azemi kishte 20 ditë që ishte kthyer nga Greqia dhe më akuzonte se e kisha tradhtuar dhe se nuk ishte ai babai i vërtetë i fëmijës. Ndaj vendosëm të shkonim dhe të provonim atësinë e saj. Neve kemi gati një vit e gjysmë martesë.

Çfarë ndodhi gjatë rrugës?
“Ai bërtiste,ndërsa unë përpiqesha ta qetësoja, duke i thënë të priste një herë përgjigjen e analizave. Ai bërtiste dhe bëhej gjithnjë e më keq ndaj më frikësoi. Më në fund, ai ndaloi, e kapi foshnjën, e përplasi në një rrugicë afër Qafës së Malit, dhe e shkelte me këmbë. Në fund e flaku tutje dhe u kthye nga unë. Më thoshte se do ikte në Greqi tani dhe do të më merrte dhe mua. Nuk e di si e kam lënë vogëlushen time, që ndoshta mund të ishte ende gjallë. Në rrugë na doli policia dhe na ndaloi. Ua thashë të gjitha dhe u tregova edhe vendin, ku e kishte hedhur Albionën.
Gerti Xhaja
g.xhaja@gazetashqiptare.com

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: “S’është ime bijë!”

Keta njerez duhen varur!!!Mallkuar qofte ai shpirt njeriu qe ben nje masaker te tille.Vetem kafshet mund te mbysin femijen e vet.Keta jane kriminel te lindur.E pabesueshme kjo qe ka ndodhur.Spo i besoj syve qe po lexoj dicka te tille te shkaktuar nga nje qenie njerezore.

pinkparadise

Forumium maestatis

sdi as ça komenti me i bo ne fakt...
por eshte mese e vertet barbaria ne shqiperi po behet gjithmon e me e temerrshme, dhe me e keqja eshte qe nuk i ben pershtypje askujt..

maty

Primus registratum

as kafsha nuk ben nje gje te tille sigurisht do te kete qene i cmendur se nuk arij ta perceptoj dot ta kete bere vetem per inat....ngela shume keq nga kjo gje e tmershme dhje sa kalon koha aq me shume degjohen keto.....

Princesha

Primus registratum

C'jane keta njerez me semundje te renda psiqike!
Si i lene ne qarkullim te lire iher?

bizi

Forumium praecox

As kafshet nuk sillen ne kete menyre. sinqerisht nuk di c'te them pasi s'arrij dot t'a pershkruaj me fjale se c'ndjen njeriu kur degjon per gjera te tilla.

@d@

Primus registratum

..edhe ta imagjinosh se shqipo gjakenxet si ky ka me shumice dhe te tere jane te lire. /pf/images/graemlins/angel.gif Te dhemb zemra kur degjon tragjedia te tilla!

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vetem kafshet mund te mbysin femijen e vet.

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> E ke gabim. Kafshet i mbajne kelyshet si gjeja me e shenjte. Po t'i afrohesh nje maceje me kelyshe te sapolindur, te gerric me thonj dhe uleret derisa te largohesh. Cuditerisht ne njerezit i krahasojme gjerat e keqia me instiktet kafsherore, ndersa kafshet kane nje sistem te persosur te perkatesise dhe te mbrojtjes se familjes se vet.
Keta qe bejne gjera te tilla quhen vertet njerez (per fat te keq kjo eshte sharja me e madhe).</font>

Ruri

Primus registratum

keto ndodhin dhe ne bote jo vetem ne shqiperi te dhemb shpirti kur e degjon nuk e imagjinoj dot si i ka bere zemra ..nuk dua por pa dashur e imagjinoj skenen dhe dridhem e tera
mjere ajo nene qe u plagos ashtu dhe e ka pare skenen me syte e saj ...mjere ajo

S6T6N6

Forumium maestatis

kjo qe lexoj eshte kafsheri e nje njeriu te semure. Nuk mund te klasifikohet si nje veprim i bere nga nje njeri normal dhe si i tille nuk ja vlen te diskutohet. /pf/images/graemlins/shrug.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Keta njerez qe jane te lindur me mendje te semure dhe me shpirt te keq nuk kane as friken e ligjit? Ka dal nami se ne Shqiperi po pate pare del nga cdo situate dhe yxhym milet, lerini instiket shtazarake te drejtojne mendjen.

melankolikjaE

Primus registratum

...kjo eshte e tmerrshme... /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gifte dridhet zemra kur lexon gjera te tilla...por me e tmerrshmja eshte se ne shqiperi njerezit jane mesuar me keto gjera ...dhe tashme ju duken normale... /pf/images/graemlins/mad.gif

Ruri

Primus registratum

nuk eshte e vertete qe njerezit ne shqiperi jane mesuar me keto gjera...gjera te tilla pertej kufijve te normales kane ndodh dhe ne vende te tjera deh ku bazohesh qe thua qe njerezve tani ne shqiperi ju duket normale kur mbare opinioni shqiptar eshte dritheruar nga kjo ngjarje e pazakonte............

TranofiljA

Primus registratum

Meqe tema eshte vene tek psikologjia te ben te mendosh se cfare mendimesh i kane perterire trurin ketij njeriu deri ne aktin e tmerrshem. Njeri i semure themi ne, por vertete....si arrin njeriu deri ne kete pike.

Ai kthehet nga emigrimi dhe dikush i peshperit ne vesh qe gruaja te ka tradhetuar dhe femija nuk eshte yti. Momentin qe dyshimi hyn ne loje, ai me vone e ushqen vete.

Kot nuk thone qe mendja eshte nje kokerr gruri...

sot lexova ne gazete ketu ne Amerike qe nje grua kishte therur foshnjen e shoqes (me vllain e te ciles kishte femije) sepse shoqja e kishte nxjerre nga shtepia....e tmerrshme.

true confidental

Forumium maestatis

Aman, pse na prishni gjakun me ksi historish, sa e pafajshme vetem 3 muajshe, nje engjell i vertet /pf/images/graemlins/frown.gif(

olololol

Primus registratum

u habitet ???????????????????????
se pate nga ishte ai majkuuuuuuuuuuuuuuuuu

nevriku

Primus registratum

Kjo tregon rrenjet tona qe kemi si popull,si shqiptare, qe po na pllakos injoranca.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Po cfare rrenjesh tregon more/moj aman, pse beheni kaq te papergjegjshem e deklaroni gjera te tilla. Pse u dashka qe cdo gje qe ndodh te pergjithesohet. Une nuk kam vrare dhe si une pjesa me e madhe. Sipas kesaj, qe te shohesh krimet e bera ne nje vend perendimor nenkupton se ato jane rrenjet e atij vendi? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Si mund te identifikosh nje vend ti me pjesen kontigjent krimi e me njerez qe eshte turp t'u thuash "kafshe" se nuk jane. Jane dicka akoma edhe me perbindeshme keta (e kam shkruar me siper, kafshet kane nje cikel te persosur; edhe kur hane, kane nje arsye natyrore).

Ne vend te vish e te thuash qe "ai njeriu eshte i cmendur", apo edhe elemente te tjere qe e kane bere te ndihet si Zot i plotfuqishem e ne gjendje te beje cfare te doje, vjen e na tregon rrenjet. Mendohuni pak me seriozisht kur shkruani aman, se keto s'hahen me asgje. Pffffffffffffff...
</font>

abs

nuk e di...

Eshte me vertete trondites ky lajm, le ma ta imagjinosh. /pf/images/graemlins/frown.gif

Edhe ne zvicer kam degjuar para ca kohesh qe, i jati preu ne qafe dy femijte dhe te shoqen.

Ka njerez te semure gjithandej.
kur ka ketu qe, s numerohen sa mundesite jane, te keshillohen/perkrahen njerezit si dhe per konfliktin ma te vogel ne familie,pune apo...

Ose psh,ne gjermani e ama e mbyt femine e vet, e fut ne nje plasmas dhe e nxjerr tek thesi i mbeturinave ne ballkon.

Se di... /pf/images/graemlins/frown.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Keto lloj rastesh nuk mendoj se duhen trajtuar dhe aq me teper nuk duhen marre a-priori. Ketu kemi nje te cmendur i cili nuk njeh as arsyen, nuk ka frike ligjin, dyshon tek partnerja e tij dhe nuk pret dot as analizat e femijes pasi dyshimi i tij eshte bindje. Cfare ben! Vret femijen, Veprim te cilin nuk mund ta beje dot nje njeri me logjike normale.
Ne itali para disa ditesh ndodhi qe nje femije i rrembye nga disa pedofile. Mendohej se ne grabitjen e tij kishte gisht kryesisht i ati. Femia u gjet i vdekur pas disa javesh ne nje lugine. I ati eshte personi kryesor qe eshte marre ne hetim dhe po trajtohet njekohesisht si jo-normal nga opinioni dhe media.