çiftet e AF

Florus

Forumium maestatis
Re: çiftet e AF

:lol: ok Zeqo do e kem parasysh verejtjen :thumbsup: po ca ti besh kur sjam une jane te tjeret dhe anasjelltas :shrug:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
per ty sdi gje se ku hyn /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
S'ke nga ta dish, por po ta them un /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hjuuu /pf/images/graemlins/blush.gif shyqyr ma hoqe menjen nga ai mendim qe me rendonte aq shume :kiss:

nela_kristi

Primus registratum

pse o kaq mendim te keq keni per mua ju eee?po mire mo flobo une mendova se ti do me mbroje njecik sa i keq e?sa kthen krahet tjetri ia fusin keta mnga mrapa... /pf/images/graemlins/frown.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] pse o kaq mendim te keq keni per mua ju eee?po mire mo flobo une mendova se ti do me mbroje njecik sa i keq e?sa kthen krahet tjetri ia fusin keta nga mrapa... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
jo mendim te keq jo smund te them /pf/images/graemlins/laugh.gif po mendje te keqe ama...pas kesaj qe the :devil: qe sot e tutje te mbroj une ty mos ki merak /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Kristina se ke degju ti se Flobon e kemi edhe bodyguard, pse gjith ne vajzave ktu kush kujton ti se i run /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

[qb] pse o kaq mendim te keq keni per mua ju eee?po mire mo flobo une mendova se ti do me mbroje njecik sa i keq e?sa kthen krahet tjetri ia fusin keta mnga mrapa... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Pse nga mrapa?! :shrug:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb]
[qb] pse o kaq mendim te keq keni per mua ju eee?po mire mo flobo une mendova se ti do me mbroje njecik sa i keq e?sa kthen krahet tjetri ia fusin keta mnga mrapa... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Pse nga mrapa?! :shrug: [/qb]
po nga mbrapa se nga para sia mban ketyre... :tipsy:

mostro

Putraku

sa ftyra te reja qe paskan hy ne albforum...ke me gjujt dhe ke me lon...vallai ato te vjetrat ishin ma te kendeshme,ene u gjute nai gjo e hajrit:)

hot

Hotgirl

putrako bashkohem me menimin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ekris

Primus registratum

Penelat e Gogut:

Simas jush me ke shkoj une ketu ne forum?
Simas meje , ti shkon me noj "gansgter" t' rrezitshem fort /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Patjeter qe osht edhe bejtash :angel:

Ajde :kiss: ihere .

Shihmi nojhere ... kesmet :wave: