çiftet e AF

Seriozi

Primus registratum
Re: çiftet e AF

Po si kshu mi direkt e mllaq :kiss: ,prit se u skuqa,me t'puth tjetra me zor e.Ehh kane ndryshuar kohet jane bo femrat ato qe hedhin vallen tashti.Ja ta kthej dhe une te puthmen ty :kiss: :kiss: se mos me thuash palluqe pastaj.Po nga je ti mi Kristina qe qekemi patriot neve.

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Po si kshu mi direkt e mllaq :kiss: ,prit se u skuqa,me t'puth tjetra me zor e.Ehh kane ndryshuar kohet jane bo femrat ato qe hedhin vallen tashti.Ja ta kthej dhe une te puthmen ty :kiss: :kiss: se mos me thuash palluqe pastaj.Po nga je ti mi Kristina qe qekemi patriot neve. [/qb]
nga je ti me thuaj i pari ...
avash dhe ti kaq i turpshem je pastaj shpejtova te te mirrja qe mos te ngelesha beqo dhe ti se mos te mirrte ndonje /pf/images/graemlins/laugh.gif tjeter

Seriozi

Primus registratum

Ika dhe une per lesh me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif .Une jam nga Tirana mi goce.Pastaj une te dija te lidhme ty me nji tjeter,e di vete ti.Na moj çupke se mos e ke ngrene te ziun se ka kohe qe nuk po e shohim ne AF. /pf/images/graemlins/laugh.gif E hengre ate dhe do te me hash dhe mua tani.Se me duket se halla e sander mafishes ishte ajo qe hante burra(sipas Jovan Bregut)dhe me qe mund tja kesh njohur hallen mafishes them mos i ke marr zanatin dhe fillon edhe ti e ha burra. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: xhan,xhan :kiss:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Ika dhe une per lesh me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif .Une jam nga Tirana mi goce.Pastaj une te dija te lidhme ty me nji tjeter,e di vete ti.Na moj çupke se mos e ke ngrene te ziun se ka kohe qe nuk po e shohim ne AF. /pf/images/graemlins/laugh.gif E hengre ate dhe do te me hash dhe mua tani.Se me duket se halla e sander mafishes ishte ajo qe hante burra(sipas Jovan Bregut)dhe me qe mund tja kesh njohur hallen mafishes them mos i ke marr zanatin dhe fillon edhe ti e ha burra. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: xhan,xhan :kiss: [/qb]
aman ku e lexove ti qe une kisha mafishen? :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

un epo e kerkoja me qiri nje si kjo kristina13 vete ja jap mistrecit e ai e shperderon :smash:
po prap dhe me dolcen_vita jam i gezuar :kiss:
Ps:mistreco ku ta gjesh na nje mer qe te htot direkt shpirti,,te eci me kaq hapa te shpejt :wub:
dolce_vita :kiss:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] un epo e kerkoja me qiri nje si kjo kristina13 vete ja jap mistrecit e ai e shperderon :smash:
po prap dhe me dolcen_vita jam i gezuar :kiss:
Ps:mistreco ku ta gjesh na nje mer qe te htot direkt shpirti,,te eci me kaq hapa te shpejt :wub:
dolce_vita :kiss: [/qb]
po miro ti avash se shprehje eshte ua ky mos se do skuqem une tani /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

avash dhe ti me se une sthahs qe eshte plumb /pf/images/graemlins/frown.gif s eme bere te qaj :cry:
dolce_vita kam then uen ti je me e mira :wub: :kiss:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] avash dhe ti me se une sthahs qe eshte plumb /pf/images/graemlins/frown.gif s eme bere te qaj :cry:
dolce_vita kam then uen ti je me e mira :wub: :kiss: [/qb]
o zeqo mos qa se dhe ti si shpirt je po he /pf/images/graemlins/laugh.gif
shpresoj qe dolcja mos te na keqkuptoj /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ktu lejohen vetem ata qe jane cift :rolleyes: [/qb]
Po ku e din ti, qe s'jan cifte te te njejtes gjini /pf/images/graemlins/laugh.gif (un s'hyj aty, rujna zot :angel: )

Princesha

Primus registratum

O dolce maroi Zeqoja per ty moj, jepi moj pergjigje, mos e len djalin gjithe diten posht ballkonit tu te prit /pf/images/graemlins/smile.gif , tashi ka ra edhe bore jo per gja.