çiftet e AF

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: çiftet e AF

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] dolce_vita mos degjo mistrecin se eshte xheloz :mad:
mua me dalin nga zewmra ato llafe qe them per ty :wub: :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif
genjeshtra eshte gjysma e te vertetes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dolce_vita jo gjysma me se un 1 ore ri ne chat :tipsy:
kristina13 ritu ti ritu se mu bere si gjinua :tipsy:
dolce_vita se desh harova t eputhja :kiss:

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] dolce_vita mos degjo mistrecin se eshte xheloz :mad:
mua me dalin nga zewmra ato llafe qe them per ty :wub: :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif
genjeshtra eshte gjysma e te vertetes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dolce_vita jo gjysma me se un 1 ore ri ne chat :tipsy:
kristina13 ritu ti ritu se mu bere si gjinua :tipsy:
dolce_vita se desh harova t eputhja :kiss: [/qb]
po e marr si komplimet ate qe me the nejse ske faj ti jo... gjewta kish te falem une ...

helibak mucogllava

Primus registratum

kristina njeir me te sigurt se mau ske ku gjen se une po ste gjeta dot na nje tjeter te mar per vete mer e zgjidh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ekris

Primus registratum

Ajde de mo !
- Po ku je mi ?

Qy qy ... apapapa ,,,

Ec shpejt del n' penxhere
edhe mos me :smash: me fertere /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Kristina se ke degju ti se Flobon e kemi edhe bodyguard, pse gjith ne vajzave ktu kush kujton ti se i run /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
bodyguard qe rri nga mbrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif se mos i shohin vajzat kur i bie shamia :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif

kapedani

Primus registratum

A ben ta fus dhe une njihere koken ketu.Mbaju Kapedan se kohe te veshtira kane ardh.
Hajt per hajer me qofte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

kapedani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Ika dhe une per lesh me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif .Une jam nga Tirana mi goce.Pastaj une te dija te lidhme ty me nji tjeter,e di vete ti.Na moj çupke se mos e ke ngrene te ziun se ka kohe qe nuk po e shohim ne AF. /pf/images/graemlins/laugh.gif E hengre ate dhe do te me hash dhe mua tani.Se me duket se halla e sander mafishes ishte ajo qe hante burra(sipas Jovan Bregut)dhe me qe mund tja kesh njohur hallen mafishes them mos i ke marr zanatin dhe fillon edhe ti e ha burra. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: xhan,xhan :kiss: [/qb]
Paskan fillu me ik burrat per lesh ketu.I hongret te gjithe,as rrobat nuk ja keni lene sa per shenje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] kristina njeir me te sigurt se mau ske ku gjen se une po ste gjeta dot na nje tjeter te mar per vete mer e zgjidh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
zeqo eshte zgjedhje e veshtire kjo...si mendon ti?... /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] kristina njeir me te sigurt se mau ske ku gjen se une po ste gjeta dot na nje tjeter te mar per vete mer e zgjidh /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:smash: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
:smash: :smash: [/qb]
dolce_vita ja thahs kot ti ngriaj pak moralin se e shikon 13 vjece adoleshente :tipsy:
po ty te kam vetme ty dolce_vita :kiss: :wub:

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
[qb]
:smash: :smash: [/qb]
dolce_vita ja thahs kot ti ngriaj pak moralin se e shikon 13 vjece adoleshente :tipsy:
po ty te kam vetme ty dolce_vita :kiss: :wub: [/qb]
13 stregon moshen....
po tallesh e???? ta ndreq une ti.... :smash:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] kristina13 nese stregon moshen hiqe ate nr :thumbsup: [/qb]
po une ta tash moshen o derq cdo me ti ... ne se heq se ka nje tjeter vetem me emrin kristina