HOTO per vec se me ty e kan kshu si duket,dmth gricje per gricje :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] epo pranej grricet zeqo me ter forumin :tipsy: :wave: [/qb]
ty ta kam dhon ihere mi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga jona84:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif amon po mu kur do ma japesh ate autograf.... :tipsy: [/qb]
zeqo mos e mer personale,po un se kisha vetem ty,jau kam sqaru ne atyne andej nji per nji se si esht puna...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]HOTO per vec se me ty e kan kshu si duket,dmth gricje per gricje :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] epo pranej grricet zeqo me ter forumin :tipsy: :wave: [/qb]
Ps> jo per gje po me ke heq teseren hoqe dhe fotot andje se mos vija une:smash: :smash: [/qb]
prap se kuptova une se kisha vetem em ty e ca do te thosh me kete ti hoto qe e kishe dhe me te tjer e po pastaj un po flas per vete,,i bie qe me mua e ke pas :shrug:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]zeqo mos e mer personale,po un se kisha vetem ty,jau kam sqaru ne atyne andej nji per nji se si esht puna...Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]HOTO per vec se me ty e kan kshu si duket,dmth gricje per gricje :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] epo pranej grricet zeqo me ter forumin :tipsy: [/qb]
Ps> jo per gje po me ke heq teseren hoqe dhe fotot andje se mos vija une[/qb]
masanej un e ti se kina pas nojhere mir bashke...
rroft virtualiteti ku mund ta shajm e ta puthim njoni tjetrin sa here tna e doje..-qefi [/qb]
hoto uen dhahs dorheqen Yllo ti vet i ke then helenes ne nje cep ketu se i ke heq foto nagqe do vija uen atije ok :shrug:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] zeqo un ste kam inat,se jo per gje po robte nuk meren inat kot mkot pa i njoft..
mua thjesht sme pelqejn pergjigjet e tua neper forum,jo pak here me ke share,apo ke hudh fjale si me kunja..e ku di un.. :shrug:
ai grupi u hap per neve..anetaret e chitchatit´ne nje kohe qe ti nuk ke pas shkruaj pothuajse fare ketu..
ndersa un,helena,pronari i grupit e ca te tjere e kishim krijuar njefare shoqeria ne aso kohe,e kur erdhen te gjithe ata qe njihnim + ca te tjere qe zume miqesi me vone duke fol neper forum,sqe me nevoja qe te vinin sa me shume anetare,qe neve as qe nuk i njihnim fare(se kam fjalen per ty ktu) thjesht sepse ishin te terhequr nga fotot tona apo se neve i benim rreklame fotove duke folur me njeri tjetrin!!
pastaj ti nuk e di se si funksionon ai grup,kshu qe mos kujto se anetaret e rinj qe shkaku i vetem per heqjen e fotove!!
ehuha ka shume e shume histori zeqo,kshu qe me mire e mbyllim ktu kete muhabet! [/qb]
HOTO girl te hengert zeqo_pilafin veshin ty po ti vet i the mi helenes qe i hoqe foto se kishe degjuar se do veja une e ke ne forum vetme nese ekan fshir moderatoret skam faj une u po kjo re amniiiii mos ja fut kot hoto se une e di qe je e vogle ti po jo tna i hedhehs dobiçin ne prer :tipsy: :wave:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po ti e di per sherrin qe plasi ndermjet anetareve atje? e di ti pse u be sherri dhe pse coi ne heqje fotosh? jo s edi..epo mos u ndi pra!! [/qb]