çiftet e AF

miyuki

Primus registratum
Re: çiftet e AF

e pra, pranaj grricet ene gjith forumi me tyja hoto /pf/images/graemlins/tongue.gif

jonida haka

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif amon po mu kur do ma japesh ate autograf.... :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] epo pranej grricet zeqo me ter forumin :tipsy: :wave: [/qb]
HOTO per vec se me ty e kan kshu si duket,dmth gricje per gricje :tipsy:
Ps> jo per gje po me ke heq teseren hoqe dhe fotot andje se mos vija une :mad: :smash: :smash:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif amon po mu kur do ma japesh ate autograf.... :tipsy: [/qb]
ty ta kam dhon ihere mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
[qb] epo pranej grricet zeqo me ter forumin :tipsy: :wave: [/qb]
Ps> jo per gje po me ke heq teseren hoqe dhe fotot andje se mos vija une :mad: :smash: :smash: [/qb]
zeqo mos e mer personale,po un se kisha vetem ty,jau kam sqaru ne atyne andej nji per nji se si esht puna...
masanej un e ti se kina pas nojhere mir bashke...
rroft virtualiteti ku mund ta shajm e ta puthim njoni tjetrin sa here tna e doje..-qefi

jonida haka

Primus registratum

u si harrova une mi...po atehere na e kopjoi ai blendi..ishte periudha kur merresh me fallsifikime
te firmes tate hoto.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
[qb] epo pranej grricet zeqo me ter forumin :tipsy: [/qb]
Ps> jo per gje po me ke heq teseren hoqe dhe fotot andje se mos vija une :mad: [/qb]
zeqo mos e mer personale,po un se kisha vetem ty,jau kam sqaru ne atyne andej nji per nji se si esht puna...
masanej un e ti se kina pas nojhere mir bashke...
rroft virtualiteti ku mund ta shajm e ta puthim njoni tjetrin sa here tna e doje..-qefi [/qb]
prap se kuptova une se kisha vetem em ty e ca do te thosh me kete ti hoto qe e kishe dhe me te tjer e po pastaj un po flas per vete,,i bie qe me mua e ke pas :shrug:
ne te dy se kena pas na nje her mir bashk pse ku e kemi pas keq mojjjjjjjjjjjj :confused: e ti meqe se kemi pa smir e the ashtu bla bla bla :shrug:
ke ke sqaruar me? o hoto pse e mer sikur me te vertet me ke heq teseren e partis un nej her thahs u bera kurioz meqe ju sdeshet se ju prishjaa intimitetin uen kam dhen dorheqen se shikon qe spo jua prish me intimitetin kshu qe beni qef juuuuuuuuuuuuuuuuu

ej hoto mos me ngatero me te tjeret mi se sme duhet gje mua thjesht u habita kur paskemi qen kaq te zne en te dy sa ti me pakse aq shum inat qe hoqe dhe fotot vetem mos te vija uen atije boh :eek:
nejse nejse uen dhahs dorheqen dhe besoj me ke mar cik qef ose te te ka ik inati qe spo ja u prish me intimitetin apo jo HELENA
:shrug:

hot

Hotgirl

zeqo un ste kam inat,se jo per gje po robte nuk meren inat kot mkot pa i njoft..
mua thjesht sme pelqejn pergjigjet e tua neper forum,jo pak here me ke share,apo ke hudh fjale si me kunja..e ku di un.. :shrug:
ai grupi u hap per neve..anetaret e chitchatit´ne nje kohe qe ti nuk ke pas shkruaj pothuajse fare ketu..
ndersa un,helena,pronari i grupit e ca te tjere e kishim krijuar njefare shoqeria ne aso kohe,e kur erdhen te gjithe ata qe njihnim + ca te tjere qe zume miqesi me vone duke fol neper forum,sqe me nevoja qe te vinin sa me shume anetare,qe neve as qe nuk i njihnim fare(se kam fjalen per ty ktu) thjesht sepse ishin te terhequr nga fotot tona apo se neve i benim rreklame fotove duke folur me njeri tjetrin!!
pastaj ti nuk e di se si funksionon ai grup,kshu qe mos kujto se anetaret e rinj qe shkaku i vetem per heqjen e fotove!!
ehuha ka shume e shume histori zeqo,kshu qe me mire e mbyllim ktu kete muhabet!

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] zeqo un ste kam inat,se jo per gje po robte nuk meren inat kot mkot pa i njoft..
mua thjesht sme pelqejn pergjigjet e tua neper forum,jo pak here me ke share,apo ke hudh fjale si me kunja..e ku di un.. :shrug:
ai grupi u hap per neve..anetaret e chitchatit´ne nje kohe qe ti nuk ke pas shkruaj pothuajse fare ketu..
ndersa un,helena,pronari i grupit e ca te tjere e kishim krijuar njefare shoqeria ne aso kohe,e kur erdhen te gjithe ata qe njihnim + ca te tjere qe zume miqesi me vone duke fol neper forum,sqe me nevoja qe te vinin sa me shume anetare,qe neve as qe nuk i njihnim fare(se kam fjalen per ty ktu) thjesht sepse ishin te terhequr nga fotot tona apo se neve i benim rreklame fotove duke folur me njeri tjetrin!!
pastaj ti nuk e di se si funksionon ai grup,kshu qe mos kujto se anetaret e rinj qe shkaku i vetem per heqjen e fotove!!
ehuha ka shume e shume histori zeqo,kshu qe me mire e mbyllim ktu kete muhabet! [/qb]
hoto uen dhahs dorheqen Yllo ti vet i ke then helenes ne nje cep ketu se i ke heq foto nagqe do vija uen atije ok :shrug:

hot

Hotgirl

po ti e di per sherrin qe plasi ndermjet anetareve atje? e di ti pse u be sherri dhe pse coi ne heqje fotosh? jo s edi..epo mos u ndi pra!!

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] po ti e di per sherrin qe plasi ndermjet anetareve atje? e di ti pse u be sherri dhe pse coi ne heqje fotosh? jo s edi..epo mos u ndi pra!! [/qb]
HOTO girl te hengert zeqo_pilafin veshin ty po ti vet i the mi helenes qe i hoqe foto se kishe degjuar se do veja une e ke ne forum vetme nese ekan fshir moderatoret skam faj une u po kjo re amniiiii mos ja fut kot hoto se une e di qe je e vogle ti po jo tna i hedhehs dobiçin ne prer :tipsy: :wave:

I love new york

Primus registratum

o Zeqo sikur nuk ja vlen ky muhabet qe beht ketu jo e lagu jo s'e lagu.
neve s'kemi asgje personale me ty as te njohim as na njeh, bejme ndonjehere shakara ketu ne forum me apo pa kripe dhe ngelet me kaq.
edhe kontradiktat ne grupin tone jane mbyllur sepse pikerisht se njihemi me njeri -tjetrin dhe i zgjidhem me mirkuptim, gjerat tani shkojne shume mire gje qe tregon se ai grup eshte i dizenjuar per ne dhe deshirat, hobbiet dhe muhabetet tona. dhe ketu s'ka diskriminim apo ndonje problem tjeter me anetare te rinj.
fundi fundit eshte e drejta jone mos japim shume sqarime etj etj sepse sic cdo njeri dhe ti mund te hapesh nje grup te specifikuar per miqt e tu dhe ata me te cilet te haet muahebeti.
that's it.

te na falim moderatoret qe dolem nga tema dhe ky muhabet mbyllet ketu