helibak mucogllava
Primus registratum
Re: çiftet e AF
une skam then na nji her pse sme qaset HELENA mos ja fut kot,vetme se une pash hotin me nej cep qe tha i hoqa foto se do vinte zeqo_pilafi
pastaj pash ty me nej cep tjeter qe the dhe uen sdua te vi se na prish intimitetin
kaq kisha une kam dhen dorheqen vetem epr tu dukur djal i mir mso te prish ty intimitetin se
.........
Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o Zeqo sikur nuk ja vlen ky muhabet qe beht ketu jo e lagu jo s'e lagu.
neve s'kemi asgje personale me ty as te njohim as na njeh, bejme ndonjehere shakara ketu ne forum me apo pa kripe dhe ngelet me kaq.
edhe kontradiktat ne grupin tone jane mbyllur sepse pikerisht se njihemi me njeri -tjetrin dhe i zgjidhem me mirkuptim, gjerat tani shkojne shume mire gje qe tregon se ai grup eshte i dizenjuar per ne dhe deshirat, hobbiet dhe muhabetet tona. dhe ketu s'ka diskriminim apo ndonje problem tjeter me anetare te rinj.
fundi fundit eshte e drejta jone mos japim shume sqarime etj etj sepse sic cdo njeri dhe ti mund te hapesh nje grup te specifikuar per miqt e tu dhe ata me te cilet te haet muahebeti.
that's it.
te na falim moderatoret qe dolem nga tema dhe ky muhabet mbyllet ketu [/qb]

une skam then na nji her pse sme qaset HELENA mos ja fut kot,vetme se une pash hotin me nej cep qe tha i hoqa foto se do vinte zeqo_pilafi
pastaj pash ty me nej cep tjeter qe the dhe uen sdua te vi se na prish intimitetin

.........