çiftet e AF

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: çiftet e AF

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] o Zeqo sikur nuk ja vlen ky muhabet qe beht ketu jo e lagu jo s'e lagu.
neve s'kemi asgje personale me ty as te njohim as na njeh, bejme ndonjehere shakara ketu ne forum me apo pa kripe dhe ngelet me kaq.
edhe kontradiktat ne grupin tone jane mbyllur sepse pikerisht se njihemi me njeri -tjetrin dhe i zgjidhem me mirkuptim, gjerat tani shkojne shume mire gje qe tregon se ai grup eshte i dizenjuar per ne dhe deshirat, hobbiet dhe muhabetet tona. dhe ketu s'ka diskriminim apo ndonje problem tjeter me anetare te rinj.
fundi fundit eshte e drejta jone mos japim shume sqarime etj etj sepse sic cdo njeri dhe ti mund te hapesh nje grup te specifikuar per miqt e tu dhe ata me te cilet te haet muahebeti.
that's it.

te na falim moderatoret qe dolem nga tema dhe ky muhabet mbyllet ketu [/qb]
:eek: :eek: :eek:
une skam then na nji her pse sme qaset HELENA mos ja fut kot,vetme se une pash hotin me nej cep qe tha i hoqa foto se do vinte zeqo_pilafi
pastaj pash ty me nej cep tjeter qe the dhe uen sdua te vi se na prish intimitetin
:eek: kaq kisha une kam dhen dorheqen vetem epr tu dukur djal i mir mso te prish ty intimitetin se
......... :eek:

I love new york

Primus registratum

Zeqo, djal i mbare nga nje vesh te hyn llafet nga tjetri te dalin me duket. Nuk kishim gje personale me ty as une as Hoti as ndonje tjeter, ashtu u krijua nje situate me disa tipa ketu ne AF dhe mund te ishe nje nga ata qe morren nje lloj vrulli per te pare fotot e disa femrave anetare ku dhe ne benim pjese.
ti u bere djal i mire, u terhoqe , well good for you, prandaj jemi akoma duke folur bashke, sepse neve e vleresuam kete gje.
Kaq mo Zeqo mos e lodh shume koken /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Zeqo, djal i mbare nga nje vesh te hyn llafet nga tjetri te dalin me duket. Nuk kishim gje personale me ty as une as Hoti as ndonje tjeter, ashtu u krijua nje situate me disa tipa ketu ne AF dhe mund te ishe nje nga ata qe morren nje lloj vrulli per te pare fotot e disa femrave anetare ku dhe ne benim pjese.
ti u bere djal i mire, u terhoqe , well good for you, prandaj jemi akoma duke folur bashke, sepse neve e vleresuam kete gje.
Kaq mo Zeqo mos e lodh shume koken /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
:eek: :eek: po cja fut kot helen :eek: :smash:

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] hej zot,
e kan ndrruar komplet temen e temes :confused: [/qb]
E pane qe su bo gjo me kriju cifte edhe fillun thashethemet edhe knej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
[qb] hej zot,
E pane qe su bo gjo me kriju cifte edhe fillun thashethemet edhe knej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ska faj uni keshtu eshte ku sjane cunat e zot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif lol

I love new york

Primus registratum

[qb]
[qb] hej zot,
E pane qe su bo gjo me kriju cifte edhe fillun thashethemet edhe knej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po fol more Hardy Boy /pf/images/graemlins/laugh.gif
njerezit plaasen me u ciftezu ketu dhe sa u hap teman u dynden u burra po aha nuk po del gje me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Yuki :kiss: si je ti rrusho

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]
[qb]
[qb] hej zot,
ska faj uni keshtu eshte ku sjane cunat e zot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif lol [/qb]
qepe ti mi sharavidhe se cunat si puna ime nje her gjuajn po deshe po nuk deseh ka plot :smash:
se mos na mungon gje qe tju lutemi juve :tipsy:
te bukur po simpatik po e po bukurosha ska me ku te vej /pf/images/graemlins/tongue.gif (thoni marshalla)

Sallaku

Primus registratum

He more ka ndonje çift a ça(kush te doje te çiftohet me mua te me marri ne tel.199 600 900)

miyuki

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] hej zot,
po fol more Hardy Boy /pf/images/graemlins/laugh.gif
njerezit plaasen me u ciftezu ketu dhe sa u hap teman u dynden u burra po aha nuk po del gje me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Yuki :kiss: si je ti rrusho [/qb]
une ktu jam mi lal, po ju nga jeni
ju kerkove dje gjithe diten po hiç
:shrug: :kiss:

Kollarja

Primus registratum

Prit ne te vijne gocat, hiç.
Veshin taka te nalta dhe thyjn qafen rruges duke ardhe.
Epo dreq o pune dhe kto Takat.

disku

UNI

Beli cunat jan te turpshem mi pse jan te gjith si gocat e sotme e ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helene amon o komshije i thash un ketyre qe te me vejn mu me hy ne shkese sdu shum un 30 $ per lidheje cift ..edhe i gatis un ciftet... :angel:

O hoto takat jan si puna patkonjve te kalit sa me te larta te jene aq me shume mundesi ka kali me thy qafen :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

papapapapap doli dhe kali ketu pak nga pak do dali dhe taka si pune gomarit :tipsy: ashtu gomarices /pf/images/graemlins/tongue.gif

jonida haka

Primus registratum

po une qe jam 180 dhe nuk vesh taka hic e prap spo arrij si tja boj hallit????
po nuk qene cunat te zote kot ja hedhin fain takave......... :smash: :thumbsup:

hot

Hotgirl

una mjafto te arrij 1.70 me taka pa taka sme rrifet :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif
cjan kta njerez shkurtabiqe kshu mer amani!! :tipsy: