çiftet e AF

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: çiftet e AF

BeLiNea pse flet para kohe miiiiiiiii kujdes se mos ja bej bam si ajo geshtenja une :tipsy:
e kam kete nick moj beline mos mte marin mesysh po ec ti ve nje her doren ne plag pasanejaaaaaaa fol me kopetenca :smash: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] amon mo vetem zeqo te rregullohet se jane rregulluar te gjithe pastaj............... :thumbsup: [/qb]
jona84 ke qef mi regullohemi te 2 dmth a i mbush permasat ti iploteson kushtet :confused: :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

ajo unaza sikur do me futet ne fyt e do me mbysi sinqerisht!!! :eek: ... ti dukesh qe del direkt n'teme me martesen ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

HeLeNaaaaaa e cmu bere rrodhe lema beben moj se shikon qe eshte si mua bebe u po kjo re amani :smash:
BeBa ca ke ti mi ja sa tme gjej hoti na nje kuror mbreti :confused: o BeBaaaa sa e vockel qenke mi tamam si bebe do mbytesh tijaaaaaaa :cry: :kiss:
HeLeNa gjem nje kuror mbreti :wub:

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] BeLiNea pse flet para kohe miiiiiiiii kujdes se mos ja bej bam si ajo geshtenja une :tipsy:
e kam kete nick moj beline mos mte marin mesysh po ec ti ve nje her doren ne plag pasanejaaaaaaa fol me kopetenca :smash: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Fashati qe duket sdo kallaus Zeqo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] hi njerez nga jeni? [/qb]
ja mi Goc gjith andej po tiku je se na u zhduke si detergjenti sdukesh knej

ciao TEDI
o Kapterr sna the gjo si kalove me :rockband:

miyuki

Primus registratum

e mi pra e,
pastaj se mos e ve re njeri mungesen time ktu,
ehuha, kush kujtohet per miyukin me.
kaq e kisha, iku koha ime :shrug: :tipsy: :thumbsup:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] Hoti lere ykiikii ti mi po shiko pak hallin tim jam ber çuni mir me tha dhe dott.essa :mad: [/qb]
kur
t'bahesh ti cun i mire hotja jeton ne manastir!!!!!!!!1 :lol: :lol: :lol: :goofy: