Ç'mendim keni per Kosovaret

vlera

Primus registratum
Re: Ç'mendim keni per Kosovaret

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
eeeeeehhhhhhhh....
zoti ska te bej fare me dashurin, pastaj hajt mos i merr gjerat kaq personale, pse te djeg ty ???
knej nga neve i thon kush te shan te do, edhe un te njjten gje bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jo moj me keqkuptove, mua sma ndin fare qa thone kojshia, me rendesi eshte qe ne shpine time shkojne gjerat mire e me mire.

vlera

Primus registratum

kot vec per sport, jam nga Prishtina /pf/images/graemlins/wink.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mmmmmm...... prishtinalije,ok
a do me thush diçka,
ti a je ne gjendje te jesh neutrale edhe me shum vetedije te me thuash sinqerisht, ça te metash kan kosovaret???
thjesht do diskutojme duke i lene hajkaret veç, edhe pa te futme, me i thene thjesht, drejt, edhe sinqerisht.

Legjionixx

Forumium maestatis

C'keni,filloi tu dhemb stomaku,mendova se e cita punen ne dyzen prape urrejtje,

vlera

Primus registratum

mmmmmm...... prishtinalije,ok
a do me thush diçka,
ti a je ne gjendje te jesh neutrale edhe me shum vetedije te me thuash sinqerisht, ça te metash kan kosovaret???
thjesht do diskutojme duke i lene hajkaret veç, edhe pa te futme, me i thene thjesht, drejt, edhe sinqerisht.

[/ QUOTE ]

hm pa hajgare dmth
vec se prit ta marre nje peshore se do i veme ne peshore nje ane shqiptaret nga shqiperia dhe ne anen tjeter shqiptaret kosovar ( duke perfshire edhe ata qe jane ne malesi plav e guci preshev metvegj e bujanovc e edhe ata nga ilirida ) /pf/images/graemlins/grin.gif

vlera

Primus registratum

Mendoj se pink e ka te drejt te behemi me mire autokritik dhe te shohim te metata tona
Keto te metat e kosovareve jane bere objekt talljeje ne kete forum dhe tashme dihen ju ka kaluar lezeti po cfare me ato qe kane shqiparet qe jetojne ne Shqiperi qe per mua jane disi si X
hajt rroft autokritika, se kush shef veten ska kohe per boten.

pinkparadise

Forumium maestatis

hej e di çfare kisha nisur nje bisede teper serjoze...por preferoj ta fshij, jemi tek thashethemet edhe jena ketu me bo hajgare edhe jo politik. /pf/images/graemlins/laugh.gif

keshtu qe le te vazhdojme me hajgare,
pse kosovaret jan shum xheloza ja nje shembull shum debil per te cilin kam qene vet deshimitare : e shofin qe nje kosovar tjeter ka blere diçka qe ata nuk e kane, dhe do shkojne edhe ata te blejne te njejten gje, vetem e vetem se e ka ble ai tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

Pink hahahahahhah
ok po ta shpjegoj cfare do te thote kjo dhe mbaje mend

Te arrish ( te blesh) dic qe ka arrit( ka blere) edhe dikush do te thote perparim zemer, ne kete menyre e avancon veten ke nje gje me shume.

vlera

Primus registratum

Derisa ne kosove duhet medoemos te behet nje gje qe dikush e ka bere qe dmth perparim , ne shqiperi nese dikush arrin nje gje tjeri don tja shkaterroj qe dmth qe te dy jane nje hap mbrapa

pinkparadise

Forumium maestatis

Pink hahahahahhah

Te arrish ( te blesh) dic qe ka arrit( ka blere) edhe dikush do te thote perparim zemer, ne kete menyre e avancon veten ke nje gje me shume.

[/ QUOTE ]
jo jo se kisha per kete gje, e kisha per xhelozin qe shoh ne syt e te tjerve kur shohin kunatin/vellain/komshiun me mire se veten (ta kam fjalen qe kosovaret jan shum ziliqar), nejse ti merre si te dush, e kalojme edhe kete.
pse kosovaret te vijne edhe te lepihen kur kan nevoj per diçka edhe kur kan mbaru pune te nesermen bejne sikur nuk te njohin???

vlera

Primus registratum

po pra, kjo qe ne fakt ty te duket xhelozi apo ne fakt eshte xhelozi ne nje menyre eshte edhe perparim, sepse mundohesh me cdo kusht te arrish atje ku ka arrite kunati vellai komshija apo kush do qofte.

pinkparadise

Forumium maestatis

pse kosovaret te vijne edhe te lepihen kur kan nevoj per diçka edhe kur kan mbaru pune te nesermen bejne sikur nuk te njohin???

vlera

Primus registratum

Pink hahahahahhah

[/ QUOTE ]
jo jo se kisha per kete gje, e kisha per xhelozin qe shoh ne syt e te tjerve kur shohin kunatin/vellain/komshiun me mire se veten (ta kam fjalen qe kosovaret jan shum ziliqar), nejse ti merre si te dush, e kalojme edhe kete.

[/ QUOTE ]

Sepse kjo eshte menyre ju pelqen atyre kategorish njerezit, kete gje se kane vetem kosovaret.

Por prape te them, sepse jane te mencur dhe dine te te shftyezojne ty dmth jane me larte se ti, prandaj edhe te nesermen nuk te njohi. Tashti tregohu edhe ti e mencur dhe mos i lejo ata qe te lepihen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ere

Primus registratum

pretty cfare ke zemer qe e paske marre me kaq siklet punen e kosovareve, kjo tregon apo ne kosove thuhet &lt;&lt; Ta paska rreh petullen ty noj kush nga kosovarte&gt;&gt; andaj nga goja jota po del flake si me ken noj kulqeder e miteve antike, avash avash se urrejtja te bene deme vetem ty askujt tjeter, se mua personalisht si kosovare qe jam sme intereson fare nese nje pretty apo ndo kush tjeter ska mendim te mire per mua apo per ndonje tjeter une vazhdoj te jetoj me apo pa urrejtje qe ndien dikush ndaj meje, por ajo qe e shte me e keqja ty te bene deme sepse mund te plasesh, eshte rrezik per shendetin. /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

oj zemer po kush te ka inat ty mooooojjjj..une spo flas per asnje personalish po flas per te gjithe kosovaret ..se po e merr shume personalisht..sa per te me hequr mua trurin ndonej kosovare...ahahhahhaha as qe behet fjale fare..jane shume larg kerkesave te mia zemer... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

vlera

Primus registratum

pretty ti zemer nese ke punuar gje ne maternitet njef ne pergjithesi kosovaret. mua personalisht me dukesh shume njom qe te flasesh ne pergjithesi andaj pershtatet teoritikisht me ate cfare thashe &lt;&lt; se ndonje nga kosovaret ta ka lan kile&gt;&gt;

ere

Primus registratum

ahahahhahahah po une atyre dhe qurret nuk ua hedh moj vajze....ju jeni robt me te trashe qe ekzistoni dhe ashtu ju ka len zoti te vuani tere jeten...

p.s merre si ta duash..se kam me ty personalisht as me ndonje tjeter dhe nuk me prek ne seder ajo qe me thua...merre si ta duash goce

pinkparadise

Forumium maestatis

"Sepse kjo eshte menyre ju pelqen atyre kategorish njerezit, kete gje se kane vetem kosovaret.
Por prape te them, sepse jane te mencur dhe dine te te shftyezojne ty dmth jane me larte se ti, prandaj edhe te nesermen nuk te njohi. Tashti tregohu edhe ti e mencur dhe mos i lejo ata qe te lepihen."

kjo per mua e dashur eshte pafytyresi, edhe te qenurit siç themi neve "legen"
nejse e kalojme edhe kete.

pse kosovaret te çajne trapin duke u mburr kemi kete, e kemi ate, e blej keshtu e blej ashtu, e kam xxxx pare ne zvicer, edhe pas 2 ditesh vin e te kerkojne 10 euro???

vlera

Primus registratum

o pretty me kend e ke moj, mbete duke thene se kam me ate se kame me kete, me mire trego se po te del kopil. dmth jashtemartesor se ndoshta sme kupton

eniad

Forumium maestatis

ahahahhahahah po une atyre dhe qurret nuk ua hedh moj vajze....ju jeni robt me te trashe qe ekzistoni dhe ashtu ju ka len zoti te vuani tere jeten...

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif <font color="brown">Are you serious? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif Jo, me siguri, meqe eshte tema e thashethemeve, ti po tallesh.
E kupton cfare ke shkruar, apo per ty eshte nje shkrim si nje tjeter. /pf/images/graemlins/eek.gif

Mua nuk me pelqen nacionalizmi ekstrem dhe patriotizmi me ngjyra roze; as njeri e as tjetri nuk sjellin ndonje gje te mire.

Personalisht, kam mamin me origjine kosovare (and I'm soooo proud of her /pf/images/graemlins/wub.gif). Gjyshi im ka ardhur heret ne Shqiperi e jetoi ketu deri ne fund, Edhe sot te pyesesh per te flasin ne menyre te shkelqyer.

Ka kosovare te keqinj sic ka shqiptare te keqinj, greke te keqinj, italiane te keqinj, amerikane te keqinj, e keshtu me radhe. Kudo ka njerez te mire e te keqinj, por kjo jo domosdoshmerisht i fut ne nje thes.

Shqiptaret e Kosoves u jane shume mirenjohes shqiptareve te Shqiperise per ate qe bene ne 1999 dhe, po te shkosh ne Kosove, te mbajne ne pellembe te dores.

Le ta kthejme ne te kundert atehere. Cfare duhet te mendojne kosovaret per deklaratat tona ne lidhje me pavaresine e tyre? Pra, Ministri i Jashtem u deklarua ne favor te pavaresise se kushtezuar. Mos kjo do te thote se ata duhet te na urrejne neve te gjitheve?
</font>