Na thave syte :P
joetisti_ Locus omnem 7 Jun 2017 #106 e vertete. Por eshte edhe turp, gjithe keta uqer ketu dhe mund ta shohin...
joetisti_ Locus omnem 7 Jun 2017 #108 jane fshehur. Shikojne nga gjethet do t'i thoja... eja te t'i tregoj ujqit qe po i bien me dore gjetheve per te hapur shteg pamjeje
jane fshehur. Shikojne nga gjethet do t'i thoja... eja te t'i tregoj ujqit qe po i bien me dore gjetheve per te hapur shteg pamjeje
joetisti_ Locus omnem 7 Jun 2017 #110 si jo, - do t'i thoja - m'u ngrit perpjete antena simbolike e valeve sinjalore qe sjellin fjale...
Aki Paint It Black 8 Jun 2017 #114 I them @Strategu skam harruar po kisha pune, neser e kam rrethuar e daten ne kalemdar qe do e kryej obligimin dmth
I them @Strategu skam harruar po kisha pune, neser e kam rrethuar e daten ne kalemdar qe do e kryej obligimin dmth
Mystique Larg Anëtar i Shtabit 8 Jun 2017 #116 I them @Aki te befte mire Mos mi lej enet pa lare ne lavaman
MrCool Oldschool 8 Jun 2017 #117 U them ketyre dyjave qe jane shume te mira Sent from my SM-G935F using Tapatalk
MrCool Oldschool 8 Jun 2017 #119 Haha s'jam nga ata qe bie ne sy @Aki [emoji12] Sent from my SM-G935F using Tapatalk
joetisti_ Locus omnem 9 Jun 2017 #120 i them... u them... vajzave te af, vishni ndonje gje se na vjen turp neve te tjereve