Ç'fare do ti thonit...

Airbourne

Papirus rex
Ato qe i kane thene GJIGANDET PARA meje(me te vockel).

Non c`era bisogno di.....kqyrime,LLAPAQENERIRA,gjeste dhe kontakte.....solamente il PURO stare INSIEME.

GOETHE......KY.


PS....kishin gjetur te liqeni nje femer te vrare me.....GURE.

KOMB....IMBECILE.
 

Airbourne

Papirus rex
Se mos m`bohesh ne ti si kto......................FEMARUCET ZHGARRAVINA ne trojet tona.
Ste kuptova Bourne!!!!
Aq me mire....HAJDE ta KAFSHOJE pak veshin.
Hihihihiihi....ca i MIL je.
NATYRISHT....por vetem per TY.

PS:....PRANVERE TANI...DIELLI te NGROH,dhe.....................po i FUSIM i gjiro.

Tungi.
 

SyZeza

Grupi i të moçmëve!
"Muore solo un amore che smette di essere sognato." Pedro Salinas

Ho smesso di sognare...
 
Top