Tema e ditës

Diskutime mbi temat më të veçanta të ditës
Pijaneci qe pi per shokun Nje pijanec shkonte shpesh për të pire në të njejtin lokal. Ulej dhe i thoshte kamarierit: - Të lutem më sill dy teke konjak! Kamarieri bëhet kurioz dhe mendon pse ky nuk merr një dopio në një got, po merr dy gota me nga një teke, Një dite vendos ta pyes, - Me fal po pse merrni dy teke me dy gota dhe jo një dopio në një got? Pijaneci i thote: - Dëgjo kam pasur një shoke që pinim bashke po ai iku në Amerike dhe une vazhdoje ritualin njesoj, Te nesermen pijaneci porosit vetem një teke. Kamarieri behet perseri kurioz. - Me fal i thote po pse nje teke mos i ka ndodh ndonje gje atij shokut tend. - Jo mo jo, ia kthen pijaneci, une e kam lene tani po pi per ate.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://www.barcoleta.info/?p=866. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.barcoleta.info/?p=866
Reaksione Kimike Makarona ne gjelle = Tvjen per tvjelle</p> Byrek + Patate = Ik jepja plakes tate</p> Fasule + Byrek = E ben direkt ne brek</p> Dreke e shijshme + Birre = Naten e mire</p> Buke + Djathe + Gjiz = Delicious that is</p> Salce + Makarona = Gjithmone te drekat tona</p> Buke + Gjalp + Fasule = Me mire ha glas pule</p> Uje + Kripe + Buke 3 feta = E shijsme si vet jeta</p> Djath + Qumesht + 2 Brusketa = I ha per mjes ciljeta</p> Proteina + Lyrna + Vitamina = I merr cdo dit zajmina</p> Ky artikull eshte marre nga: http://www.barcoleta.info/?p=862. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.barcoleta.info/?p=862

Ingrid nuk është gati për dashuri Këngëtarja, Ingrid Gjoni, thotë se ende nuk është gati për të filluar një dashuri të re.</p> <p style="text-align: justify;">Në një intervistë dhënë për Shekulli, e pyetur nëse ka ndonjë të re nga jeta e saj romantike, duke llogaritur angazhimet e mëdha, Ingridi është përgjigjur: Jo, akoma nuk jam gati.</p> <p style="text-align: justify;">Por me gjithë angazhimet nëpër shumë koncerte anekënd Shqipërisë dhe jashtë saj, Ingridi nuk e konsideron veten këngëtare të pasur. Pas kaq shumë koncerteve, impakti i parë duket kush e di se çfarë, por nuk është ashtu. J</p> <p style="text-align: justify;">etoj mirë. Jetoj me kushtet e një njeriu që i ka arritur standardet maksimale, por jo për ta quajtur veten të pasur.</p> <p style="text-align: justify;">Një njeri që i ka të gjithë kushtet për ta kaluar jetën mirë, kaq, thotë këngëtarja.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=880. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=880

Penelope Cruz: Nuk jam shtatzene Penelope Cruz hedh poshte zerat e diteve te fundit se ajo eshte shtatzene.</p> Aktorja ne nje prononcim per “USA Today”, mohoi lajmet duke thene se nuk priste femije.</p> “Miqte e mi me kane mbushur me dhurata duke me uruar.</p> Po une i pergjigjem se nuk ka asgje te vertete ne kete mes dhe se cka thuhet neper media eshte e rreme”, thote Penepole.</p> Aktorja spanjolle 35-vjecare u shfaq se fundmi ne Festivalin e Kinemase ne Toronto, ne prezantimin e filmit te ri “Los Abrazos Rotos”.</p> Zerat per nje shtatzani te Cruz kane qarkulluar shume ditet e fundit, sidomos pas disa fotove te publikuara, ku aktorja duket me bark paksa te rrumbullakosur.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=877. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=877

Tom Brady: Gisele, pret nje femije nga une Modelja, e paguar me mire ne bote pret femijen e saj te pare.</p> Gisele Bundchen, top modelja braziliane 28-vjecare, ka mbetur shtatzene dhe kete e ka konfirmuar vete ylli i futbollit amerikan, Tom Brady.</p> Ne nje interviste per televizionin ESPN, Brady ka njoftuar se pret te vije ne jete femija i dyte i tij, ndersa femijen e pare e ka patur me ish-partneren, aktoren dhe modelen Bridget Moynahan.</p> Bundchen, para Brady, ka patur nje lidhje 5-vjecare me Leonardo Di Caprio.</p> Pasuria e saj kap vleren e 150 milione dollareve dhe vetem vitin e kaluar ka fituar 35 milione dollare.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=874. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=874

Të sëmuret për shopping </p> Ndonjëherë dëshira për të blerë gjëra na kthehet në një mani, madje shumë njerëz fiksohen aq keq, sa për ata pazari kthehet në motivin e jetës.</p> Për shumë femra, pazari është momenti i çlodhjes pas një dite të lodhshme pune dhe stresuese. Nuk ka pasur asnjë moment në jetë ku të jemi ndier të kënaqur se kemi pasur gjithçka që na duhet. Për këtë na ka ardhur në ndihmë një dalje nëpër dyqane me miqtë, apo ndonjë blerje e vogël. Sot psikologët i quajnë të sëmurë njerëzit e fiksuar pas pazareve, madje janë duke gjetur rrugët dhe mënyrat për tu shëruar nga kjo sëmundje. Ja disa këshilla për ata që kanë dhe nuk dinë të zgjedhin. Por jo vetëm! Edhe për ata që nuk mund ti blejnë, nuk është keq të dinë se çfarë pëlqejnë të kenë të pasurit. Në të ardhmen, ndoshta do ti blejnë edhe ata.</p> </p> Kremi me havjar i firmës së famshme La Prairie është një luks për të gjithë ata që ia lejojnë vetes, pasi një kuti e vogël kushton 260 euro. I përhapur me kujdes në fytyrë është provuar se mund të bëjë mrekulli në luftën kundër rrudhave. Jo më kot është edhe kremi që shitet më shumë në kozmetikët e gjithë botës. Duke qëndruar në të njëjtën fushë, nuk mund të mos përmendet balsami për buzët Creme de La Mer, i cili përmban një proteinë arktike që mbron buzët nga i ftohti dhe çarjet. Në fakt, nëse doni të përkëdhelni kokën tuaj, asgjë nuk do të ishte më e mirë se sa një furçë me qime të trasha, por të buta, Mason Pearson, që masazhon lëkurën e kokës, duke iu dhuruar momente të mrekullueshme kënaqësie, vetëm për 88 euro. Po ashtu, pas një dite të lodhshme, asgjë nuk do tju shijonte më shumë se sa një banjo me shampo, e gjitha me përbërje mjalti, rozmarine dhe livandoje Laura Mercier, me çmim 28 euro për kuti.</p> Për sa u përket veshjeve dhe aksesorëve, bashkë me të shumëpërmendurat Brogues të punuara me dorë, të preferuarat e Hugh Grant dhe princit Karl, asgjë nuk do të shkonte më shumë se sa një kostum i qepur në rrobaqepësinë për shtresën e lartë Kilgour, së cilës për të realizuar një veshje i duhen rreth 80 orë pune dhe me një çmim që nis nga 3530 euro. Në fund, që gjithçka të duket e përsosur, një këmishë me pulla të dekoruara me gurë të çmuar, të frymëzuara nga Art depo. Gjithçka për jo më pak se 9600 euro. Për femrat, rëndësi më e madhe u kushtohet xhinseve të bëra me porosi nga Earnest Cut &amp; Sew, me çmime nga 150 euro e lart, pa harruar të brendshmet superseksi të Agent Provocateur apo Amishi Bag, çanta më e pëlqyer nga yjet e Hollivudit, që kushton rreth 210 euro. Por, në momentin që duhet të fusni gjithçka në valixhe, është mirë të zgjidhni pa u menduar gjatë firmën Goyard, marka e preferuar e aristokracisë europiane, ku gjen produkte me çmime vërtet unike (jo më pak se</p> 5400 euro). Një vend të rëndësishëm u kushtohet edhe këpucëve Pierre Hardy, apo syzeve Tom Ford, me përmasa të mëdha si ato që vënë zakonisht ikonat e modës dhe kinemasë: Victoria Beckam, Kiera Kinightley, apo Jenifer Aniston, me një çmim jo më pak se 172 euro. Autorët nuk harrojnë gjithashtu se nëse keni vendosur të martoheni, në ditën më të bukur të jetës suaj duhet të zgjidhni patjetër fustanet e nusërisë Vera Wang, ku më i liri nis nga 2130 euro. Pas nuk ngelet edhe mobilimi. Është folur shumë për furrën pjekëse super të madhe, AGA (katër furra në një të vetme për të gatuar, skuqur dhe mbajtur pjatat të ngrohta, me çmim 11 mijë euro); divanet e punuara me dorë B&amp;B rreth 7200 euro një; çarçafët e krevatit Pratesi që zbukurojnë krevatet e hoteleve me pesë yje në të gjithë botën, me çmim rreth 1152 euro pala; makinën e kafesë me titan të Gaggia që kushton 935 euro; për kolltukun Eames di Vitra prej lëkure origjinale dhe çmim 6000 euro; si dhe për krevatin DuxBed, i provuar shkencërisht për të lehtësuar qarkullimin e gjakut ndërsa je duke u çlodhur. Me të vërtetë që ia vlen ta blesh një krevat tek, bashkë me dyshekun për 3900 euro, sigurisht nëse mund tia lejoni vetes. Listën e keni para, tashmë nuk ju ngelet veçse të zgjidhni. Po automjetet?</p> Aston Martin DB5, makina më e famshme e Xhejms Bondit, e përdorur në 5 filma të sagës 007. E njëjta makinë që ka ngarë Shon Korneri në Goldfinger e Thunderball ose Daniel Craigh në Casinò Royale. E prodhuar në 885 ekzemplarë, vlera e saj shkon rreth 432000 euro. Autorët sugjerojnë edhe Vespën GTS250, modeli i fundit i prodhuar nga ndërmarrja italiane me një shpejtësi që i kalon 120 km në orë dhe çmim rreth 4400 euro. Mos harroni që këto këshilla janë shumë të vlefshme, por për ata që janë milionerë dhe nuk dinë më si ti harxhojnë paratë e tyre. Këto udhëzime janë të dobishme edhe për kureshtarët, që edhe pse nuk bëjnë pjesë në kategorinë e njerëzve të pasur, kanë dëshirë të dinë se cilat janë gjërat që duhen shijuar patjetër në jetë, para se të vdesësh. Në të dyja rastet, Things To Buy Before You Die është udhërrëfyesi më i mirë, i cili ju ndihmon të zgjidhni gjërat që duhen blerë me çdo kusht, dhe për të cilat ja vlen të jetosh. Libri, i shkruar nga gazetaret Charlotte Williamson dhe Maggie Davis, të dyja të fiksuara keq pas shopping-ut, pak argëtues, por njëkohësisht i domosdoshëm, përmbledh gjithçka që duhet të shijojmë para se të vdesim. Ai nis me ushqimin, nga havjarët e deri te çokollatat e mrekullueshme franceze, uthulla balsamike italiane, vijon me këpucët për burra John Lobb Brogues, që kushtojnë rreth 2800 euro një palë; aksesorët orë Hermes dhe perla Mikimoto objekte për të arreduar shtëpinë, ku mbretëresha është furra AGA që kushton rreth 11000 euro. Për të krijuar një ide më të saktë, Daily Mail ka përzgjedhur 50 objektet më të shtrenjta dhe më të mira që rendisin autoret e librit, e që nëse ua mban xhepi, mund edhe ti blini.</p> www.tiranachat.net</p> Ky artikull eshte marre nga: http://kuriozitet.blog.al/?p=284. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://kuriozitet.blog.al/?p=284

Mësoni 25 faktet magjepsëse për dashurinë Dashuria eshte nje gje shume e bukur, por edhe e cuditshme gjithashtu. Me poshte jane 25 fakte rreth dashurise.</p> 1- Burrat te cilet e puthin gruan e tyre ne mengjes, jetojne 5 vjet me shume se sa ata qe nuk e bejne kete gje.</p> 2- Kenga e pare per dashurine eshte shkruar 4 000 vjet me pare dhe vjen nga nje zone midis Tigrit dhe Eufratit.</p> 3-Nese vjen momenti per intimitet qe ne fillim te marredhenies, 78% e vajzave nuk pranojne nese nuk jane depiluar.</p> 4- Vajzat feministe kerkojne me shume se te tjerat te kene nje marredhenie romantike.</p> 5- Dy te tretat e njerezve raportojne se kane rene me shume ne dashuri me dike qe kane vite qe e njohin, se sa me nje te sapo njohur.</p> 6- Njerezit qe tregojne historine e tyre te dashurise e bejne kete pasi mendojne se procesi eshte jashte kontrollit te tyre.</p> </p> 7- Dashuria nxit nje efekt qetesues ne trup dhe mendje per te pakten nje vit, gje qe ndihmon ruajtjen e sistemit nervor.</p> 8- Dashuria ka te njejtin efekt ne trup njesoj si edhe frika e madhe. Te nje person i dashuruar shfaqen te njejtat simptoma si te nje person qe ndjen nje frike te madhe – zmadhim te bebes se syrit, duar te djersitura, dhe rritje te te rrahurave te zemres</p> 9- Skanimet e trurit kane treguar se kur njeriu shikon foto te njeriut te zemres, truri reagon menjehere duke treguar deshire.</p> 10- Vajzat e fisit Tivi ne Pacifikun jugor martoheshin qe ne lindje.</p> 11- Sherbimi Detektori i dashurise i shpikur nga operatori telefonik KTF supozohet se tregon seriozitetin e njeriut te dashur, nese ai vertet eshte i ndershem ne ate qe thote. Telefoni analizon kordat e zerit per te pare nese ai flet me dashuri apo jo. Perdoruesi merr nje analize te bisedes nepermjet nje mesazhi i cili tregon afeksionin, surprizen, perqendrimin dhe ndershmerine me te cilen ka folur personi tjeter ne linje.</p> 12- Rreth 11 per qind e grave kontrollojne menjehere online per te pare te dhenat e nje personi qe e kane takuar ose qe presin ta takojne, kundrejt 7 per qind te meshkujve.</p> 13- Me kalimin e kohes, partneret tentojne te kene gjithmone e me shume te njejtat sjellje.</p> 14- Njerezit tentojne te kthejne me shume koken ne te djathte se sa ne te majte kur puthin dike (65 per qind e njerezve e kthejne koken ne te djathte).</p> 15- Tradita e unazes se fejeses ka ardhur qe ne shekullin e 15-te, kur Duka Maximillian i Austrise i dha nje unaze te fejuares se tij Mary nga Burgundy.</p> 16- Rreth 43 per qind e grave preferojne qe partneret te mos tregojne shenja dashurie nese nuk jane te sigurt per nje lidhje.</p> 17- Njerezit qe sapo kane rene ne dashuri tregojne zvogelim te hormonit serotonine, ne nivele aq te uleta sa dhe te nje person i semure.</p> 18- Aeroporti Nderkombetar i Filadelfias mbahet si numri 1 per lidhjet e dashurise gjate kohes se pritjes.</p> 19- Sipas nje teorie matematike, ne duhet te takojme shume njerez para se te zgjedhim partnerin e perjetshem. Sipas probabilitetit vetem keshtu ka me shume shanse per nje cift te suksesshem.</p> 20- Mjekra e burrave rritet me shpejt kur ata mendojne per seks.</p> 21- Verona, qyteti italian ku u luajt vepra e Shekspirit Romeo dhe Zhulieta, merr rreth 1000 letra cdo vit ne adrese te Zhulietes, cdo Valentin.</p> 22- Nese nje person refuzon nje lidhje, personi bie edhe me shume ne dashuri me ate person qe nuk e ka pranuar, thote Helen Fisher autor i librit Pse dashurojme. Pjeset e trurit qe aktivizohen kur ne jemi te gezuar vazhdojne te mbeten aktive.</p> 23- Ka nje arsye pse ndodhin romancat ne zyre. Renia ne dashuri eshte shume e lidhur me afrimitetin. Ngjallet familjariteti, qetesia, afersia dhe romanca.</p> 24- Nje ne pese marredhenie dashurie afatgjata ndodhin pasi njeri nga partneret eshte i perfshire ne te.</p> 25- Nje marredhenie romantike i ben te dy partneret te lumtur. Sa me afer ndihemi, aq me te lumtur jemi.</p> Burimi : www.tiranachat.net</p> Ky artikull eshte marre nga: http://kuriozitet.blog.al/?p=288. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://kuriozitet.blog.al/?p=288

Common Excuses To Avoid Dating If you decide to abstain from dating, you will come up with excuses to justify your decision. Below are the most common ones i have heard from people. Are any of them familiar?  </p> There is no one i enjoy or find attractive. “There is no one available with whom i’d want to go out.” This may be caused by fear, rationalized as an inability to make first contact, or due to your inability to meet others because of a diminished circle of contacts for meeting others.</p>  </p> I am in a transitory stage. You rationalize that you are moving, changing jobs, between significant others, only 10 years out of your divorce, or somewhere between failed relationship 7 and 54.</p>  </p> The person i want is unavailable. It is difficult to date a potential soul mate who is already involved or will never be available for you.</p>  </p> Nobody wants me. You subconsciously send out signals that set you up to attract an unhealthy person or repel a healthy one.</p>  </p> I refuse to be hurt again. “I ‘m angry and in denial, but i’ll never admit it.” “All men are jerks.” “All women are gold diggers and after commitment.” Rather than risk losing again, you choose to simply not play!</p>  </p> I’m broke. “I’m strapped and have little money or resources.” You think you have to spend money to have fun, that time spent together must be occupied in some way other than just being together. You put more time and effort into disassociating yourself from a potentially great time than into using your imagination and finding inexpensive resources within your community to meet someone or make a great date happen.</p>  </p> I’m busy and i have no time to date. “Dating someone would decrease the amount of time i can put into my job, church, fitness and so on, and i need to be putting in more time, not less.”</p>  </p> I’m new to the area and don’t know anyone. “I don’t have the desire to get out and meet anyone. It’s easier to avoid the entire process.” If you are unfamiliar with your new community, learning where to meet people may seem too difficult.</p>  </p> I have kids and nobody wants to take on that responsibility. “It is hard to meet someone who would treat my kids properly. Plus, i refuse to allow my kids to get attached to anyone who might drop me. It is unfair to them.” You assume that all potential mates don’t want to date someone with kids, and you are concerned about the effect of your dating on your kids. You should also be concerned about how your children view your isolation, fear, insecurity, and excessive judgment of others. Children practice what is modeled for them.</p>  </p> I have no desire to date. :It is simply not worth the effort, and i enjoy my life the way it is. Why mess up a good thing.” Your life movement pattern is comfortable, and you use not disturbing it as an excuse. Remember, however, that you could wake up one morning old, alone, without passion and bitter.</p>  </p> I have not come to terms with my sexuality. “My sexual predisposition is unclear so i am not sure who i should be dating, if anyone.” No wonder it is unclear! Failure to participate fuels indecision.</p>  </p> I don’t know whom to trust. “Who is safe?” “Where should we go?” Your fear of being hurt again makes not going out seem a better option.</p>  </p> I have been out of the loop. ” The last real date i had was when moby Dick was a guppy.” “I have no idea how to date in today’s world.” “I was never a great date.” Trying to date after being totally out of practice be intimidating, but as with other skills, only through practice will you improve your performance.</p>  </p> I don’t know how to ask or act when i’m asked. “I don’t know hot to ask, and i’m afraid to ask.” ” What if he tries getting intimate with me physically?” A lack of dating skills to protect yourself can keep you ate home.  </p> When you avoid dating for personal or social reasons, you may end up dealing with overwhelming feelings of self doubt as you ponder what is okay, what to do next, what is acceptable, and how to re enter the dating scene. You may have become so accustomed to being alone that the outside world seems alienating. The world may seem to have a perfect set of rules, that any unpleasantly, pain, or deviation from perceived norms will not be tolerated. Such discouraging feelings come from mistaken assumptions.</p>  </p> Attempting to live by unrealistic assumptions can cause conflict, chaos, a broken heart, or a lost soul. You may begin to believe you no longer control your choices because it feels like the world is beginning to make them for you. Through magazines articles, talk shows, and conversations with family and friends, we experience pressure to attain and maintain perfection at everything. The world seems to be judging you by what is outside rather than by what is inside and your best intentions.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://www.datingcare.com/?p=190. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.datingcare.com/?p=190

Femija lind ne oren 9 ne 9/09/09 Numri nente ka rrethuar lindjen e Henry. Ne spitalin e La Crosse, ne Winsconsin, vogelushi ka ardhur ne jete ne oren 9:09 te mengjesit te dates 9/09/2009 dhe peshon 9 paunde dhe 9 once (njesi matese angleze). </p> Duket si nje barcalete, por eshte nje realitet. Chuck Berendes, babai i te porsalindurit dhe bashkeshortja e tij Polly nuk do ta harrojne kurre lindjen e femijes qe ka ardhur muajin e nente te vitit 2009.</p> Por surpriza ka qene kur infermierja ka vene femijen ne peshore. Doktori ka kthyer paundet ne once dhe per siguri ia ka kerkuar qe konvertimin ta beje edhe infermierja.</p> Kemi filluar te qeshim kur infermierja tha se Henry peshonte 9 paunde dhe 9 once, tha Berendes. Vogelushi Henry tashme e ka numrin e tij me fat.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://www.webshqip.com/new/?p=4505. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.webshqip.com/new/?p=4505

Itali, lirohet shqiptari i marre peng Nje shqiptar i marre peng diten e enjte, eshte liruar dje ne mbremje nga nje aksion i policise se Ravenes, ne Itali. </p> Pengu 47-vjecar mbahej i izoluar ne nje kapanon ne portin Fuori, ne periferi te qytetit.</p> Gjate operacionit jane vene ne pranga dy persona, nje shqiptar 29-vjecar dhe nje italian 45-vjecar, te dy me precedente penale.</p> Per lirimin e pengut ishte kerkuar nje shume parash me nje vlere prej 50 mije eurosh.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://www.webshqip.com/new/?p=4502. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.webshqip.com/new/?p=4502

Genta Ismajli rrëzohet në skenë + VIDEO! Këngëtarja, Genta Ismajli shpesh bën ekzibicione të mëdha akrobatike në skenë sidomos kur është duke kënduar në playback.</p> Këngëtarja shihet në një video të publikuar në youtube.com duke u rrëzuar keq në dysheme gjatë një koncerti që ajo e kishte mbajtur diku në perëndim.</p> Por, ekzibicionet e saj asaj i kanë kushtuar gjatë kësaj vere pasi këngëtarja kishte lënduar dorën e saj.</p> Më poshtë mund të shikoni videon kur këngëtarja rrëzohet gjatë vallëzimit diku në Zvicër. </p> Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=868. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=868

Genta Ismajli rrëzohet në skenë + VIDEO! Këngëtarja, Genta Ismajli shpesh bën ekzibicione të mëdha akrobatike në skenë sidomos kur është duke kënduar në playback.</p> Këngëtarja shihet në një video të publikuar në youtube.com duke u rrëzuar keq në dysheme gjatë një koncerti që ajo e kishte mbajtur diku në perëndim.</p> Por, ekzibicionet e saj asaj i kanë kushtuar gjatë kësaj vere pasi këngëtarja kishte lënduar dorën e saj.</p> Më poshtë mund të shikoni videon kur këngëtarja rrëzohet gjatë vallëzimit diku në Zvicër. </p> Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=868. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=868

Katherine Heigl adopton fëmijë Si duket Angelian Jolie është bërë shembull për shumë prindër.</p> Çifti i ri, aktorja Katherine Heigl dhe burri i saj Josh Kelley planifikojnë të adoptojnë një fëmijë korean. E vogla Naleigh është vetëm 10 muajshe dhe do të jetë fëmija i parë i çiftit.</p> Katherine tha: Naleigh u lind në nëntor, një ditë para ditëlindjes sime, dhe kjo gjë më shtyri të mendoja se ishte një lloj shenje.</p> Mendova se tani do të festoja ditëlindjen time edhe për shumë vjet. </p> Ajo është një bebe me nevoja të veçanta, prandaj e gjitha shkoi shumë shpejt. Ata dëshiruan që ajo të jetë me ne sa më shpejt.</p> Ylli i 27 Dresses gjithashtu ka rrëfyer se motra e saj Meg kishte origjinë koreane duke thënë: Motra ime është koreane. Prindërit e mi e adoptuan atë, dhe gjithmonë e kam ditur se kjo është diçka që dua ta bëj edhe unë.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=861. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=861

Jennifer Lopez nuk do të lejojë që të më shkatërrohet martesa! Latinja seksi, Jennifer Lopez e pranon që bashkëshortin e saj e adhuron dhe se nuk do të lejojë që asgjë t’ia prishë idilin e dashurisë të cilën është duke e kaluar me burrin e saj të tretë, Marc Anthony-n. </p> Çifti i cili javët e fundit është kënaqur në pushimin idilik në Mediteran në shoqëri të binjakëve të tyre, këto ditë është rikthyer në punë, dhe në ‘paket’ me këtë, J. Lo. ka filluar që të jep intervista.</p> Edhe pse karrierën si këngëtare e ka lënë në plan të dytë, kohën e fundit ia ka dedikuar incizimit të filmit “The Back Up Plan”, J. Lo nga skena nuk e ka ndërmend që të largohet.</p> Ajo i ka paralajmëruar edhe projekte të reja, dhe shpresojmë, që do të përfshijë edhe ‘lëvizjen’ me prapanicën e saj ‘të famshme’, ndërsa sa i përket fjalëve për shkatërrimin e martesës, J. Lo tha: “Kjo është martesa ime e tretë. Në martesat e kaluara nuk jam ‘munduar’ shumë, kam qenë e papjekur dhe nuk kam ditur ma mirë. Por, kam mësuar se për një lidhje duhet të punohet shumë. Jam shumë e vjetër që kjo martesa të më shkatërrohet”.</p> Poashtu, ajo foli edhe për rolin e nënës, të cilën kurrë nuk e ka fshehur, dhe të cilin e konsideron kulminacionin e jetës dhe karrierës së saj. “Lindja e fëmijëve e ndryshon me themel perspektivën e çiftit të martuar. Duhet kohë që prindërit të gjenden dhe ta pranojnë përgjegjësinë jetësore për njeriun tjetër”, tha ajo, duke i demantuar se në martesë më nuk janë ‘duke i lulëzuar trëndafilat</p> Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=856. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=856

Rules For the Bedroom If you want to have a happy marriage, remember to make time for your sex life! You played hard to get, you got him, now make the effort to maintain a healthy life with him. Here are some rules for the bedroom:</p> Make your sex life a priority, even if you had a long day at work or your kids were unusually demanding and sex is the last thing on your mind. Or, you may be having one of those super ugly, bad hair days. You don’t think you look very sexy and sure don’t feel sexy. Okay, every woman has days like that. We say, try to make the time and be loving anyway!</p> In addition, be realistic about sex. You may want your time together to be just right- unhurried and romantic. That’s not always possible – so try to be flexible. Sometimes sex is the culmination of a beautiful, enchanted evening. At other times, you just seize an opportunity-i.e.,  in the morning before the kids get up. You may have a lot on your mind. You’re thinking about your sales presentation due the next morning, your kids, how the house needs straightening, and so on. Let it go. We all have thoughts whirling in our brains. You don’t always have to have an uncluttered mind to have sex. Sometimes sex can unclutter it.</p> Some women use sex as a bargaining tool. This is a bad idea. If you are trying to make a point, use a different method to get your message across. Don’t make his favorite pasta or go with him to the football game. It’s not healthy for your relationship to use sex as a weapon, as a way to hurt him. Remember, he can go to the football game with one of his friends, but when it comes to sex, you’re the only one!</p> Of course, if you do have the time and the energy, may we suggest you make sex extra special by creating a romantic evening? Take the silver candlestick holders you received as a wedding present out of the closet and cook his favorite dinner, play some soft music, wear his favorite outfit, and be loving. Once in a while, you could ask your parents or in -laws to watch the kids and plan a weekend getaway.</p> You’ll be happier-in the long run-if you have a healthy sex life! Here are seven reasons why:</p> 1. It will help keep your commitment to each-other strong! 2, He’ll think about you more often during the day. 3. He’ll appreciate your thoughtfulness. 4. He’ll be less likely to stay late at the office. 5. He’ll always want to be with you or call you. 6. He won’t be so grouchy. (Big smile.) 7. You won’t be so grouchy. (Even bigger smile.)   Always be pleased and flattered because your husband wants to have sex with you. In  marriage, your husband comes to you for sex and you’re both happy.</p> Ky artikull eshte marre nga: http://www.datingcare.com/?p=179. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://www.datingcare.com/?p=179