Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. sonora
  Përgjigje:
  13
  Shikime:
  2,495
 2. Iliri
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  2,444
 3. Universal
  Përgjigje:
  10
  Shikime:
  2,367
 4. ValmirM
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  2,295
 5. Universal
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,290
 6. Iliri
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,286
 7. Universal
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  2,265
 8. atman
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  2,153
 9. Seyfert
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,088
 10. gurax
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  2,073
 11. Timi
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  2,011
 12. merc
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,962
 13. Aki
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  1,922
 14. Seyfert
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,870
 15. KLPD
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  1,863

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...