Shkenca

Informacione shkencore, zbulime të reja, kuriozitete, teori dhe hipoteza. Gjithë bota e madhe e shkencës!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime ↓
Mesazhi i fundit
 1. SuPeR_MaN
  Përgjigje:
  33
  Shikime:
  11,654
 2. astronaut
  Përgjigje:
  42
  Shikime:
  11,073
 3. mydeir margjoni
  Përgjigje:
  61
  Shikime:
  10,319
 4. Blendi
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  9,985
 5. olti
  Përgjigje:
  63
  Shikime:
  9,744
 6. maxper
  Përgjigje:
  34
  Shikime:
  9,587
 7. Wii
  Përgjigje:
  57
  Shikime:
  9,099
 8. gurax
  Përgjigje:
  37
  Shikime:
  8,961
 9. Diavolessa
  Përgjigje:
  17
  Shikime:
  8,462
 10. ^Res-Cogitans^
  Përgjigje:
  30
  Shikime:
  8,375
 11. Pladomen
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  8,216
 12. Hektor12
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  7,992
 13. koperton
  Përgjigje:
  12
  Shikime:
  7,981
 14. Sonia007
  Përgjigje:
  47
  Shikime:
  7,455
 15. Sahit Rexhepi Keca
  Përgjigje:
  55
  Shikime:
  7,114

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...