Programet dhe Programuesit

Diskutime, ndihmë, pyetje përgjigje mbi programe të ndryshme!

 1. Programimi

  /* Algoritmike, teknika programimi, gjuhet dhe dialektet e tyre. */
  Tema:
  38
  Mesazhe:
  394
  E fundit: Ndihme!!! Me c++ gurax, 23 Jun 2017
  RSS
Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit
 1. POMPACIU
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  8,198
 2. engjelli
  Përgjigje:
  504
  Shikime:
  245,221
 3. Aimilius
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,495
 4. Lesdon
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,163
 5. Universal
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  2,079
 6. gurax
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,188
 7. Universal
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  5,074
 8. Universal
  Përgjigje:
  6
  Shikime:
  3,121
 9. gurax
  Përgjigje:
  44
  Shikime:
  7,820
 10. fatjanhushi
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  4,042
 11. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,228
 12. mario123
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,158
 13. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  664
 14. Seyfert
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,099
 15. Seyfert
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  1,521
 16. maestroweb
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,238
 17. Seyfert
  Përgjigje:
  5
  Shikime:
  1,885

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...