tropojanja
Çike Malsie
jo po shih dhe nanji t lagjesKam ra ne hall mka ngel komshiu pa martu ka ndonje te hajrit ?
PS. Komshiu= Burr Zonj per marshallah![]()

jo po shih dhe nanji t lagjesKam ra ne hall mka ngel komshiu pa martu ka ndonje te hajrit ?
Ti vet do gje , pa lere komshiun ti
hahahaahahaahahahaahahahah ktej rrotull kam pa shum intresim per ty :Joooooooooooooooo kam dhen dorheqjen beqo deri ne vdekje![]()
jo po shih dhe nanji t lagjes![]()
Po he mi se ngelem pa vajt ne dasem edhe ti , mendo edhe per te tjeretJoooooooooooooooo kam dhen dorheqjen beqo deri ne vdekje![]()
???qa ky travestit?burrzonje[/quote][qusa kye="Step, post: 1005966, member: 13826"]Kam ra ne hall mka ngel komshiu pa martu ka ndonje te hajrit ?
hahahaahahaahahahaahahahah ktej rrotull kam pa shum intresim per ty :![]()
???qa ky travestit?burrzonje
Po he mi se ngelem pa vajt ne dasem edhe ti , mendo edhe per te tjeret![]()
Tabiat?[/quote]Hahahahahahahahahahahahaha burr zonj europian me tabiat![]()
Komshiu do burre?Stebeurre?st: 1005980 said:Aiiiiiiii ca halli qan kjo po un pse dua te martoj komshiun eeeee![]()
Po ai komshiu jot cfare do? M apo F?Aiiiiiiii ca halli qan kjo po un pse dua te martoj komshiun eeeee![]()
Mos u habit ti se ka edhe raste te tilla, por ne si marim persiper si zyreKomshiu do burre?
Shoqe e dashur burr ska thuaj po deshe gruaPoooooooooooo![]()
El@@ ik te shoqata ltbhnnj vrappppPoooooooooooo![]()
eh mi tamon kam ble i fustan t bukurPo he mi se ngelem pa vajt ne dasem edhe ti , mendo edhe per te tjeret![]()