Hahaha shkojm te kujshija maj.......[/quote]po u fiken dritat??![]()
Dreka nuk asht asgja.....ti thuj noj vacances...[/quote][quote="El@, post: 1000998, member: 1vMos haroni ,lajmsja nje dreke do![]()
hahaahahahahhahaahahhahhahhahah....heq dore!![/quote]Hahaha shkojm te kujshija maj.......
Hahaha shkojm te kujshija maj.......[/quote]po u fiken dritat??![]()
un sabotojore sa te filloni te ziheni ju dy , hajt hidhni firmen ketu te dy qe jeni dakort per lidhje![]()
Uaaa po ti re ca e kishe kete, une mezi ja mbusha mendjen asaj per ty ti dashke edhe ke kujshia[/quote]félin post: 1001006 said:Hahaha shkojm te kujshija maj.......
Me lidh telin moj se kujshine e lejm rehat...[/quote]Uaaa po ti re ca e kishe kete, une mezi ja mbusha mendjen asaj per ty ti dashke edhe ke kujshia
Ja mar ti se ben mas atje[/quote]Me lidh telin moj se kujshine e lejm rehat...
Ja mar ti se ben mas atje[/quote]...Me lidh telin moj se kujshine e lejm rehat...
Qa saboton ti moj kur sthu me m ba atentat ....prit iher se ste kam pa hala mire n terr tan kohen[/quote]Sa sabot on tropojanja, post: 1001010, member: 13218"]un sabotoj![]()
looool...digjet teli krejtJa mar ti se ben mas atje
lidh telin lidhQa saboton ti moj kur sthu me m ba atentat ....prit iher se ste kam pa hala mire n terr tan kohen
HAHAAHAHAH a je ne orar te punes nuk pihet kafe,,,Ju dy paskeni pune shume, uluni e pini nga nje kafe nje her se kena pune ne tjeret
Kujdes! Se kur te bie ne koke ke trullosjePo cte bej une qe me rene ne koke per te