hahahaah jaa fillova dhe un punLajmsja me duket shume ok mua.
Do ma besh ti,se do tet jap nje dhurat te kushtueshme![]()
He mo se i mesoni rruges keto , rendesi ka doni apo jo ? he jua ka qefiPer lajmerim direkt ti prit iher t bajm prova teknike si dyqan kur blen kepucet a nuk i provon ti aa apo hajt ke nr 36 i merr dhe 44
Jam plak i ri i gjat 1.45 gunga n shpinde ....nji sy n tavan floket mi ka marr eraScadarsko jep te dhenat , sale si je![]()
hahaahhaha si mendon ...ej boj sevap mos mle pa bugen e gojesTi mbaj radhen , per momentin ska dale ndonje e interesuar![]()
lere lajmsen ti po shif per ndonje tjeter ate bejLajmsja me duket shume ok mua.
Do ma besh ti,se do tet jap nje dhurat te kushtueshme![]()
Tropjane ta dish qe te tille zor se gjenJam plak i ri i gjat 1.45 gunga n shpinde ....nji sy n tavan floket mi ka marr era
haahahhahahahaahahJam plak i ri i gjat 1.45 gunga n shpinde ....nji sy n tavan floket mi ka marr era
aahahhahahahahaah ashtu emndoj dhe unTropjane ta dish qe te tille zor se gjen![]()
Ma ka qejfi ma ka revanineHe mo se i mesoni rruges keto , rendesi ka doni apo jo ? he jua ka qefi![]()
Pse[que="shumnja, la rst: 1000984, member: 13218"]hahaahhaha si mendon ...ej boj sevap mos mle pa bugen e gojes![]()
A qa jete do bajm jete note me drita ndez.....[/quote][quote="tropojanja, post: 1000988, member: 1321vin aahahhahahahahaah ashtu emndoj dhe un![]()
Po cte bej une qe me rene ne koke per telere lajmsen ti po shif per ndonje tjeter ate bej
ja se e rregullojm po he...jep te dhenatPo cte bej une qe me rene ne koke per te
po u fiken dritat??A qa jete do bajm jete note me drita ndez.....