Mystique
Larg
Ah kujt i gjej me para une thuaj , qe vdiqet per nuse e burr juUne jam akoma ne pritje jo per gje se drejtoresha El@ me premtoi nuse.
Ah kujt i gjej me para une thuaj , qe vdiqet per nuse e burr juUne jam akoma ne pritje jo per gje se drejtoresha El@ me premtoi nuse.
Kur ske ku i gjen mos premtoAh kujt i gjej me para une thuaj , qe vdiqet per nuse e burr ju
Une ta gjeta nje , cte bej me une Tropojanen aty eke fitoja zemrenKur ske ku i gjen mos premto![]()
Ej po ku kam fuqi me shku deri ne tropoj une re cja fut kot e ti. une i du kshu neper fusha jo ne maleUne ta gjeta nje , cte bej me une Tropojanen aty eke fitoja zemren
u me marsh t keqen tii muaa >Ej po ku kam fuqi me shku deri ne tropoj une re cja fut kot e ti. une i du kshu neper fusha jo ne male![]()
Neper fusha skane dale akoma luletEj po ku kam fuqi me shku deri ne tropoj une re cja fut kot e ti. une i du kshu neper fusha jo ne male![]()
Sa omel e thu mi tropojanja. me shkrive si ajsbergu ne korriku me marsh t keqen tii muaa >![]()
Po rri ene pak ti sa te bojm prezantimin tamon ne se jemi te turpshemHe shprehuni lirshem te dy shprehuni :
Po cdo bej mes ju dyve une ? Ja se po ri ketu ne cepPo rri ene pak ti sa te bojm prezantimin tamon ne se jemi te turpshem![]()
El@ jo neper cepa se cepat na duhen neve qe jemi ne njoftje e siperPo cdo bej mes ju dyve une ? Ja se po ri ketu ne cep
Sa nisem tu shkemby shikime neve ike ti mi?/me iken klm zyra![]()
E trembe re e trembe edhe tiEl@ jo neper cepa se cepat na duhen neve qe jemi ne njoftje e siper![]()
Me bute nga aq sdijsha ca me bo re.E trembe re e trembe edhe ti
u me falni vazhdoniiSa nisem tu shkemby shikime neve ike ti mi?![]()
Po jo ashti direkt edhe ti, cik me lezet coje nga cepiMe bute nga aq sdijsha ca me bo re.
Ca dua nga cepi me tropojanja une re. Cepin e ke zene tiPo jo ashti direkt edhe ti, cik me lezet coje nga cepi![]()
U po ti me the leviz nga cepi se doje te ikje me tropojanenCa dua nga cepi me tropojanja une re. Cepin e ke zene ti![]()