Step
Enjoy Life :)
Step komsiu nese do i thuaj te hyj ne forum edhe do ja gjejme
Ku di komshiu shqip mi ncncn
Step komsiu nese do i thuaj te hyj ne forum edhe do ja gjejme
hahaahaha nquc nquc ti je anetare e shtabit mii ku matesh me tyPo me keto genjeshtra qe thua ti cte bej njerzia, aman me sa vdes te me zesh vendin![]()
Ska gje kemi scadarskon qe i "qan" te gjitha gjuhetKu di komshiu shqip mi ncncn
Goce mblidhe mendjen , ngele dua , dua dua.. edhe kur te themi na kete sdohahaahaha nquc nquc ti je anetare e shtabit mii ku matesh me tyP
DHE UN T THASHE U-N-I-K kaurr !! DUAAAAAAAATy listen ta tregova une zgjidh , ngele po mua po mua
Edhe une te thashe ke UNIK oj kjo moj Mjaft na bere numra e naze se skemi vec ty ne ketu me hall per burrDHE UN T THASHE U-N-I-K kaurr !! DUAAAAAAAA
mir praaa thuai ti ...oj kjoo un do ti thenmEdhe une te thashe ke UNIK oj kjo moj Mjaft na bere numra e naze se skemi vec ty ne ketu me hall per burr![]()
Po dale me te vij se ai ka edhe cik turp te shfaqetmir praaa thuai ti ...oj kjoo un do ti thenm![]()
eh mir presim nee...u bo kaq kohe su ba qameti dhe per caPo dale me te vij se ai ka edhe cik turp te shfaqet![]()
Dhe me duket qe sa eshte rritur ne detyre i eshte rritur mendjahahaahaha nquc nquc ti je anetare e shtabit mii ku matesh me tyP
Sa keq te ka zene me kaurritDHE UN T THASHE U-N-I-K kaurr !! DUAAAAAAAA
e dua kaurr more!!Sa keq te ka zene me kaurrit
edhe muslimanet te mire jane![]()
Mos ngul kembe aq shume moj se me theve zemrene dua kaurr more!!
HAHAHAHA mosss m thujMos ngul kembe aq shume moj se me theve zemren![]()
Jo qa kam gjuhen une fshese aaa?[/quote][qul"El@, post: 1006607, member: 13259"]Ska gje kemi scadarskon qe i "qan" te gjitha gjuhet
Jo , une perkundrazi me ato qe thash tregova sa shume njohuri ke ti ne gjuhe . Duhet te mendosh edhe per zyren , duhet te besh sakrifica tani per rastet kur kemi kerkesa edhe nga te huajt jashte forumit[/quote]OK uote="El@, post: 1006679, member: 13259"]Jo qa kam gjuhen une fshese aaa?
Zyra qenka boshprsh zyra