tropojanja
Çike Malsie
na bli dhe naj B52 moJam pregatitur kam 10 kausha.te jap ty po te duash.a kshu rehat ne diell ne bllok e te gjuajm me te bukurat dhe jo mall katalogu![]()

na bli dhe naj B52 moJam pregatitur kam 10 kausha.te jap ty po te duash.a kshu rehat ne diell ne bllok e te gjuajm me te bukurat dhe jo mall katalogu![]()
Patjeter moj.cfare te duash,dhe naj byrek ca te duash ca te duashna bli dhe naj B52 mo![]()
ca te dua??? qafsh mua rri mirePatjeter moj.cfare te duash,dhe naj byrek ca te duash ca te duash![]()
Maybeca te dua??? qafsh mua rri mireP a mos ek marre rrogen sot?
![]()
Qa eshte ky mo Gay?E paskeni mbyllur sot ee?
Epo mire se po dalim te gjuajm tek myslym shyri![]()
Hahahahaha eshte emer rruge tek bllokuQa eshte ky mo Gay?
Ca ke qe bertet? Tani u kujtove ti? Ke nje jave qe ke mare mallin, tani mbaje se ne sna e mer kush te perdorurAlarme....... Kerkoj nderrim malli me kan dhen nje tjeter n vend first love.....
Qa mos me bertit m doli burrr maj.......Ca ke qe bertet? Tani u kujtove ti? Ke nje jave qe ke mare mallin, tani mbaje se ne sna e mer kush te perdorur![]()
Mos len nam shefe shifi mire kto dreqen,se na moren ftyrenn dhe- dola nje jave me te...Ca ke qe bertet? Tani u kujtovhave m? Ke nje jave qe ke mare mallin, tani mbaje se ne sna e mer kush te perdorur![]()
Hahahahaha te doli tranvestit ee?Qa mos me bertit m doli burrr maj.......
e ke provu qe thu kshu tiHahahahaha te doli tranvestit ee?
sa te tmerrshem![]()
Po mire ne ta kemi fajin ty tani? Vet a e zgjodhe?Qa mos me bertit m doli burrr maj.......
Joooooo vetem me e menduar eshte tmerrre ke provu qe thu kshu ti![]()
Jam qe dje akoma zbat gja ?Hmmm ...... Kush eshte ne radhe?