tropojanja
Çike Malsie
na mi ktuuPo si skeni cik seder more qe kerkoni te blini njerzit me leke
Une heq dore nga kjo zyre!` Ta mare ne dore kush te doje

na mi ktuuPo si skeni cik seder more qe kerkoni te blini njerzit me leke
Une heq dore nga kjo zyre!` Ta mare ne dore kush te doje
Jo une do pij shishen me qumesht ma ka ber mami gati.....mos pi ti uthull mir![]()
jom ktu....Ku iket pse m late vetem j zyre?po erdhen kliente qa bej ?
Po jo moj jo,se do pi vere.Ti ben mire te pish uthull se me mua.. ska!![]()
ulu 10 per sotPo jo moj jo,se do pi vere.
Po mos u tremb jo moj se sme pranon ti nuk do te thote asgje.mua me lusin moj.madje madje ne kuadrin e shakas,se gia e gjetur gjysmen time.ndaj mos hiq dore nga zyra vazhdo e lidh te tjeret dhe rri zgjidhur vete![]()
![]()
Se si do ri une sesht pune per ty!Po jo moj jo,se do pi vere.
Po mos u tremb jo,se sme pranon ti nuk do te thote asgje.mua me lusin moj.madje madje ne kuadrin e shakas,se gia e kam gjetur gjysmen time.ndaj mos hiq dore nga zyra vazhdo e lidh te tjeret dhe rri zgjidhur vete![]()
![]()
Se si do ri une sesht pune per ty![/qme
Rri serioze n zyre t lutem se si ke filluar do na besh lemsh te gjithve harrojm me ke na lidh e zgjidh ketu.....
Jo jo rri n zyre se pa ty nuk ka rendesi zyra. Por na gjej partnere te mira e jo si ato qe na bejn presionMe serioze se kaq sta ku te vej me , pasaj ju vet behenisju bej une
Ja po dale fare nga zyra
Jo jo rri n zyre se pa ty nuk ka rendesi zyra. Por na gjej partnere te mira e jo si ato qe na bejn presion
Neser vineA keni katalog ketu?vendosni imazh keshtu na mbushni mendjen se ja vlen
o larg neser mi...dhe dje kshu theeNeser vine
Sa e paduaruar qenke, po neser mi pra do prezantojme" mallin"o larg neser mi...dhe dje kshu thee
ahaaaSa e paduaruar qenke, po neser mi pra do prezantojme" mallin"
Me se i sjellin me tren apo buss ?na terbove neser neser u be rradha si per kinemaNeser vine
Gjeja nje fakir shoqes se mbaroj ka vape.....Sa e paduaruar qenke, po neser mi pra do prezantojme" mallin"
Gjerat e mira duan kohe , vijne me aeroplanMe se i sjellin me tren apo buss ?na terbove neser neser u be rradha si per kinema