Mos thuaj ashtu se ngele pa burre ...qyqa per te eger jemi vet mer:![]()
po si thash si nuk thash..ngelem meMos thuaj ashtu se ngele pa burre ...![]()
Hajt mos u merzit ke per ta gjet nje kapak edhe tipo si thash si nuk thash..ngelem me![]()
A THU jam tenxherja apo kapaku?Hajt mos u merzit ke per ta gjet nje kapak edhe ti![]()
Per mua femra eshte tenxherja ...A THU jam tenxherja apo kapaku?jam ne dilem
![]()
Ncuq ncuq nuk bon shum femi!!!jam 25 vjece un o goc, nuk du beba! Sbon ky!!? Duhet cik me shum burr!!!ahhhhaahahah jaa po kyView attachment 522
eeehuaaaaa...a po shko atje ne malsi gjeje nje me mustaqe me xhamadan praaNcuq ncuq nuk bon shum femi!!!jam 25 vjece un o goc, nuk du beba! Sbon ky!!? Duhet cik me shum burr!!!
Tamom e the, po pikerisht per ket duhet Edhe qe te kesh "Burr" ne krah se nqs mer nje si keto qe me tregove ti, per dy dit e fute posht e fillon ta perdoresh si leck per te fshir takatqyqa per te eger jemi vet mer:![]()
hahahahaahahahaahahaahahahahahahahahahaahahhahahahha o dekaaaaaaaTamom e the, po pikerisht per ket duhet Edhe qe te kesh "Burr" ne krah se nqs mer nje si keto qe me tregove ti, per dy dit e fute posht e fillon ta perdoresh si leck per te fshir takat![]()
Looool kurr ne bot! Nuk thash terrorist mi goc!eeehuaaaaa...a po shko atje ne malsi gjeje nje me mustaqe me xhamadan praa![]()
burree a deshte????Looool kurr ne bot! Nuk thash terrorist mi goc!
Gjeje praburree a deshte????ja ta gjej un tyy
![]()
hahahahaahhahhaahhahahah![]()
Lum si kjoo...!!!![]()