ZERO TOLERANCE !!

B

briiigi

Guest
Re: ZERO TOLERANCE !!

briiigi - 9 /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Audi

Primus registratum

help.gif

Admirali

Primus registratum

KLPD,paske marre nje iniciative qe po e quan Zero Tolenrance. Nqs ke deshiren e mire qe te kete harmoni midis stafit te #shqiperia, te keshilloj qe te shohesh me mire ata Sop qe ka #shqiperia ne marredheniet me Aop. Pasi shume probleme kane dale me teper nga sjellja e Sop, se sa nga sjellja e te tjereve.

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga T[]:
[qb]sa ka vajte rroga e aop/sop qe po ziheni ju e?[/qb]
Toso, eshte nje shprehje popullore qe thote: Sa tata momën.

Besoj se e kuptoni.

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

FALKO

Forumium maestatis

Admiral, nje tjeter sjellje pritet nga ty, megjithate gjithsecili ia ben vetes se vet.
Te jesh pa acess nuk do te thote te sillesh
apo te shkruash si te te vije per mbare.
Nuk ke qene keshtu , edhe une te tjera gjera te kam thene edhe prisja prej teje.

P.S: Nuk ka me asnje lloj konflikti mes meje edhe Pantheres. Mund te shkruaje edhe ai vet me vone.

Elian

Primus registratum

Admirali, mjafton te kalosh logs te KLPD, pra bej nje cope ankese per SOP dhe cdo gje do sillet.
Ste marr vesh pse fjalet e tua shoqerohen me nje ironi te keqe, dhe vetem sulmon.

Po deshe te ndihmosh ... asnje nuk te pengon. Po deshe te pengosh .. prape asnje ste pengon, po te jesh i biundur qe keshtu sic ja ke nise ti, nje dite qe do ankohesh me verte asnje ska per ta vene veshin. Mos ja bej si kecat me ujkun /pf/images/graemlins/wink.gif
Sinqerisht me ke zhgenjy shume.

Admirali

Primus registratum

Nuk guxon tjetri me bo shaka, se pernjehere te sulmojne. Sa per dijeni, une kam kohe qe e kam mbyllur kapitullin e acc tek #shqiperia, dhe nuk kam pse ta hap prape, por sic duket nuk i interesoka dikujt qe une ta bej kete gje, apo jo FALKO. Sepse eshte me te vertete e habitshme, sa them une nje verejtje nje stafit(gje mese normale, pasi cdo user e ka kete te drejte), pernjehere ti hidhesh si gjel e me thua se pse hap muhabete te vjetra, kur une nuk e kam bere kete gje. Dhe, nuk kam me pse ti drejtohem KLPD, e kam bere njehere edhe e mora nje pergjigje(mgjs nuk ishte ajo qe prisja).

^_^

Primus registratum

Mos harroni qe jeni ne temen ankesa per serverin jo per kanalet kshu qe shume nga ju jane jashte teme me mire moderatoret te vejne dore e te moderojne se po na shkon 10 faqe vetem kjo pune.

Edhe nje gje tjeter!

Ajo Zero Tolerance nuk eshte aty qe te vleresohet nga admirali ose nga gjenerali psh , ajo ehste aty per t'ju bere te ditur qe nuk ka me gili vili ok!

Pra mos i ngaterroni gjerat nuk eshte ne forme konsultative eshte e formes urdherore pra ju lutem shume kujt nuk i perket te mos shkruaj ne ket teme se na lodhet duke hap faqet!

DriniS

Ecejak

Jashte teme... Me behet zemra mal qe kam hequr dore nga administrimi i chatit. Keto diskutimet tuaja me kujtojne nervat qe te japin robte me lloj lloj sherresh e ankesash.

KLPD, mbaj mendjen tende, sepse drejtesia per dike eshte ajo drejtesi qe nuk e cenon ate person /pf/images/graemlins/smile.gif Kot s'thone qe edhe drejtesia eshte relative /pf/images/graemlins/laugh.gif

Buuuuuuuuuum, bofshi qejf me zenka e thashetheme, rrofte chati per depresionistat /pf/images/graemlins/tongue.gif

IgLi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^_^:
[qb]Mos harroni qe jeni ne temen ankesa per serverin jo per kanalet kshu qe shume nga ju jane jashte teme me mire moderatoret te vejne dore e te moderojne se po na shkon 10 faqe vetem kjo pune.

[/qb]
Ne kete teme ku behen anksa per serverin, bera dhe une nje, dhe ajo qe thashe s'u pelqeu, dhe une humba accessin ne kanal. Kur s'jeni vete te afte ti ndani gjerat, mos ua kerkoni te tjerve kete.. apo ... Do As I Say Not As I Do??

IgLi

Primus registratum

Ja mo kthehemi here pas here te shohim c'ben lagjja e vjeter.

P.S. Ne kete te me ben mire te flasesh me nickun tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

Djalli_Vogel

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
help.gif
njeri tjetrin se keshtu nuk shtyhet duke u grindur me njerit tjetrin /pf/images/graemlins/frown.gif