ZERI I LARTE KARAKTERISTIKE E TE FOLURIT

genti

Primus registratum
Re: ZERI I LARTE KARAKTERISTIKE E TE FOLURIT

Eshte mese e veret, me ka ndodhur nje here me nje shokun tim, nuk me kujtohet mire por ishte dicka qe kishte te bente me vizat ne Shqiperi dhe kur ne ishim ne bisede e siper, femra e tij (hollandeze) pyeti vellain tim e lemerisur: Eshte c'do gje ne rregull? /pf/images/graemlins/smile.gif

Ndoshta keshtu jemi gatuar, ndoshta eshte mentaliteti, ndosha jane njerazit ose gjuha. eshte dicka e pashpjegueshme sepse me e bukura eshte se kur debatojme ne gjuhe te tjera ndodh e kunderta.

ladouce2005

Primus registratum

jemi gjaknxehte ne ballkanasit, por nuk para fitojme ne debate /pf/images/graemlins/laugh.gif sidomos nderkombetare :smash:

Rambla

Primus registratum

une kam vene re qe shumica e njerzeve (shqiperi apo shtet tjeter) qe ngrin zerin vend e pa vend duan te terheqin vemendjen. pastaj kur zeri ngrihet gjate nje diskutimi te nxehur ajo eshte pune tjeter, dmth mund ta ngri zerin nje person qe s'ja vlen shume dhe flet pa baza fare (me keto persona zakonisht eshte shume e bezdishme te flasesh) ose ne rast te kundert nje person kur ka te drejte dhe nuk kuptohet nga te tjeret.

ladouce2005

Primus registratum

rambla :kiss: qe nga menyra se si shkruan, dukesh qe flet me ze te bute e te qete /pf/images/graemlins/wink.gif
nuk thuhet "ngri" por "ngre" zerin :kiss:

bebi

Primus registratum

pra e ngrejne zerin vetem ato, te shkurterat, te cilat akoma e kane pishman qe zoti si beri me te gjata, dhe mendojne se ndoshta keshtu do te kishin fituar me shume.

:lol:

flitet vetem per njenen gjini ktu? :rolleyes:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

Ju lutem mos e ngrini zerin /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Kush po bertet atje!!! :mad: :mad: :mad: .
Te folurit me ze te larte na ka mbetur qe ne kohen kur u merrnim vesh nga mali ne mal me te bertitura p.sh:heeeeeeeeeeeeeej,po na vjen nji vajz e bukur ne malin tone hehehehehehehehjjjj,tjetri i pergjigjej:mooooooosssss eeee ngacmoooo seee eee kaaaaam uneeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :tipsy:
Emriiiiiiin e kaaaa Bluueeeeeeeeeee!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

la douce :angel: :kiss: me ke bere me turp dhe per te qeshur me ate korigjimin, por edhe kjo te ndihmon te mesosh.

zerin e ulet si duket e kam pasoj ngaqe jam e gjate dhe s'kam pasur nevoj te bertas per tu duk /pf/images/graemlins/laugh.gif (me vjen keq por s'mund ta vertetoj si supozim :tipsy: )

ladouce2005

Primus registratum

as une nuk mund t'a vertetoj Rambla, sepse jam e gjate per vete dhe jam e kunderta jote ne menyren e te folurit :kiss:
mos u bej hic me turp, te gjithe bejme gabime, sidomos nga shpejtesi ose kur kemi 10 vjet te ikur nga Shqiperia (si puna jote /pf/images/graemlins/laugh.gif )