Xhada banned from AlbNetwork???

Admirali

Primus registratum
Re: Xhada banned from AlbNetwork???

Kush guxoi me i mbyll linjen Xhades qe ia bofte Kina fisin corap jarabi, e lonte pa lesh e pa familje, ngelte qose per tere jeten, sa here qe te kaloje ne pazar ti qellojne me domate, kastraveca, pras, banane, qepe, lakra etj etj

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif provoni te hyni me java per momentin[/qb]
Te keqen e trurit qe me ke o KELT.

Guest

Ktu ka tradheti burra !
loooooool
Mos u merzisni se i rregulloni prape punet tuaja...np
Provoni te mos hyni fare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga SkinArt:
[qb]:)[/qb]
ca qesh ti? lol

tema te mbyllet problemi u rregullua
le te mos kemi me postime
ciao cuna/goca

^_^

Primus registratum

Perpara po i kerkoj ndjese Xhades qe per disa momente ndejti pa chatt, per arsye te nje lffodisti i cili perdorte ip te ndryshme dhe une isha i detyruar ta vendosja ne akill me nje menyqe qe bllokoheshin edhe disa user te tjere!

Perdytas Admirali une e kam bere! Kur do e sjellesh bananen, kinen, te me bojne farefisin?

Pertreti Na falni shume qe ju shqetesuam, Ne emer timinedhe te Albnetworkut ju kerkoj ndjese per "gabimin e rende" besoj qe nuk do te ndodhe me por mos harroni qe erdhi si pasoje e nje useri jo te rregullt.

Edhe nje here po ju kerkoj falje se nuk e kisha pare gjithe ket gjurulldi qe qenka bere!

Sorry Xhada, insane edhe atij tjetrit qe nuk me kujtohet qe nuk paskan hyre dot!

Thanks per mirekuptimin

Titi

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]tema te mbyllet problemi u rregullua
ciao cuna/goca[/qb]
Tema te mos mbyllet ne asnje menyre. Problemi mund te shfaqet perseri dhe keshtu kemi temen gati....

Djalli_Vogel

Primus registratum

heheeeeeeeeeee Xhada si te majne cunat moj amani ne pellembe te dores /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]
[qb]tema te mbyllet problemi u rregullua
ciao cuna/goca[/qb]
Tema te mos mbyllet ne asnje menyre. Problemi mund te shfaqet perseri dhe keshtu kemi temen gati....[/qb]
BENG .. qe kur ke fillu me bredh chateve ti e? ... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
PS: ketu ka tradheti ... ene na i 'femen' i ka fajet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Te them te drejten kurre nuk kam filluar (ne kuptimin qe ti e permend). Kam hyre nja dy here ne #albforumi, po jo me teper. Nuk i kam shume qejf /pf/images/graemlins/smile.gif .

bengu

Primus registratum

p.s. cdohere 'femnat' i kane fajet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xhada:
Nje shpjegim desha nga kushdo qe e ka ber kete..

[12:45] -ircd.albnetwork.net- *** You are banned from AlbNetwork (bye hun)
§Tå®
Closing Link: Xhada[AC936414.ipt.aol.com] (User has been banned from AlbNetwork (bye hun))

....o XHADA hahahahahahhahahahahahha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .......oh zot ca ka qesh , tani po e marr vesh pse doje te me vrisje ... /pf/images/graemlins/frown.gif hidherimet e mia XHADUSHE e ta dish qe ske humbur gje qe ke qendru pa hy ne chat ( un po' di riposo , e un po' di tempo senza aver da fare con i imbecilli di albnetwork /pf/images/graemlins/wink.gif ciao xhadusha

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^_^:
[qb] Perpara po i kerkoj ndjese Xhades qe per disa momente ndejti pa chatt, per arsye te nje lffodisti i cili perdorte ip te ndryshme dhe une isha i detyruar ta vendosja ne akill me nje menyqe qe bllokoheshin edhe disa user te tjere!

Perdytas Admirali une e kam bere! Kur do e sjellesh bananen, kinen, te me bojne farefisin?

Pertreti Na falni shume qe ju shqetesuam, Ne emer timinedhe te Albnetworkut ju kerkoj ndjese per "gabimin e rende" besoj qe nuk do te ndodhe me por mos harroni qe erdhi si pasoje e nje useri jo te rregullt.

Edhe nje here po ju kerkoj falje se nuk e kisha pare gjithe ket gjurulldi qe qenka bere!

Sorry Xhada, insane edhe atij tjetrit qe nuk me kujtohet qe nuk paskan hyre dot!

Thanks per mirekuptimin

Titi [/qb]
.... dhe une po te them shum i nderuari " i padukshem" ne emer te popullit qe viziton serverin albnetwork .... te kemi falur

... vec mend per tjeter here !!! /pf/images/graemlins/smile.gif ah po harrova kam dhe nje kerkese qe ai "INSANE" te hiqet nga ircop se gjithe faji i tia eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

pupi

Primus registratum

[qb] cndryshim ka? [/qb]
Dhe ky njeri ka grada ne server.
hahahahhahahaha
ti se meriton te kesh as VOICE mer rob koti

pupi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif provoni te hyni me java per momentin [/qb]
Sorry INSANE
ishte per kte KELTIN

Lenci

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Kush guxoi me i mbyll linjen Xhades qe ia bofte Kina fisin corap jarabi, e lonte pa lesh e pa familje, ngelte qose per tere jeten, sa here qe te kaloje ne pazar ti qellojne me domate, kastraveca, pras, banane, qepe, lakra etj etj [/qb]
Ku i gjete gjith kto mo aman /pf/images/graemlins/smile.gif