Te keqen e trurit qe me ke o KELT.Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif provoni te hyni me java per momentin[/qb]
ca qesh ti? lolFillimisht postuar nga SkinArt:
[qb][/qb]
Tema te mos mbyllet ne asnje menyre. Problemi mund te shfaqet perseri dhe keshtu kemi temen gati....Fillimisht postuar nga insane:
[qb]tema te mbyllet problemi u rregullua
le te mos kemi me postime
ciao cuna/goca[/qb]
BENG .. qe kur ke fillu me bredh chateve ti e? ... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga BENG:
[qb]Tema te mos mbyllet ne asnje menyre. Problemi mund te shfaqet perseri dhe keshtu kemi temen gati....[/qb]Fillimisht postuar nga insane:
[qb]tema te mbyllet problemi u rregullua
le te mos kemi me postime
ciao cuna/goca[/qb]
Fillimisht postuar nga Xhada:
Nje shpjegim desha nga kushdo qe e ka ber kete..
[12:45] -ircd.albnetwork.net- *** You are banned from AlbNetwork (bye hun)
§Tå®
Closing Link: Xhada[AC936414.ipt.aol.com] (User has been banned from AlbNetwork (bye hun))
....o XHADA hahahahahahhahahahahahha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .......oh zot ca ka qesh , tani po e marr vesh pse doje te me vrisje ... /pf/images/graemlins/frown.gif hidherimet e mia XHADUSHE e ta dish qe ske humbur gje qe ke qendru pa hy ne chat ( un po' di riposo , e un po' di tempo senza aver da fare con i imbecilli di albnetwork /pf/images/graemlins/wink.gif ciao xhadusha
.... dhe une po te them shum i nderuari " i padukshem" ne emer te popullit qe viziton serverin albnetwork .... te kemi falurFillimisht postuar nga ^_^:
[qb] Perpara po i kerkoj ndjese Xhades qe per disa momente ndejti pa chatt, per arsye te nje lffodisti i cili perdorte ip te ndryshme dhe une isha i detyruar ta vendosja ne akill me nje menyqe qe bllokoheshin edhe disa user te tjere!
Perdytas Admirali une e kam bere! Kur do e sjellesh bananen, kinen, te me bojne farefisin?
Pertreti Na falni shume qe ju shqetesuam, Ne emer timinedhe te Albnetworkut ju kerkoj ndjese per "gabimin e rende" besoj qe nuk do te ndodhe me por mos harroni qe erdhi si pasoje e nje useri jo te rregullt.
Edhe nje here po ju kerkoj falje se nuk e kisha pare gjithe ket gjurulldi qe qenka bere!
Sorry Xhada, insane edhe atij tjetrit qe nuk me kujtohet qe nuk paskan hyre dot!
Thanks per mirekuptimin
Titi [/qb]
Dhe ky njeri ka grada ne server.Fillimisht postuar nga insane:
[qb] cndryshim ka? [/qb]
Sorry INSANEFillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif provoni te hyni me java per momentin [/qb]
Ku i gjete gjith kto mo aman /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Admirali:
[qb] Kush guxoi me i mbyll linjen Xhades qe ia bofte Kina fisin corap jarabi, e lonte pa lesh e pa familje, ngelte qose per tere jeten, sa here qe te kaloje ne pazar ti qellojne me domate, kastraveca, pras, banane, qepe, lakra etj etj [/qb]