WRESTLING!!!

MALINA

Primus registratum
Re: WRESTLING!!!

Mire jo keq ,komentuesi eshte shume entuziast ,sikur te jete spektator ne sallen e ringut

ujku81

Primus registratum

Mu m'duket sikur osht tu bo keç kur transmeton /pf/images/graemlins/laugh.gif

MALINA

Primus registratum

Se mu kUjtuan ,
Edi guerrero vdiq , i shkreti.
Po ai tjetri me maske qe ndeshej me guerreron.
Ata 2 vellezrit qe vishen njesoj ,me floke te gjata si bjond.
Doni me per belulin /pf/images/graemlins/angel.gif:))

Daniel H

Primus registratum

Ata nuk jane vllezer, sepse po te ishe e vemendshme ne mesim do i kishe degjuar qe jane Joey Mercuri dhe Johnny Nitro. Ulu 4 per sot! /pf/images/graemlins/laugh.gif

MALINA

Primus registratum

Pa sa inat , pa e permsiuar 10 sdo ta le /pf/images/graemlins/angel.gif))

Po kam menduar se jane vellezer ngaqe jane gati kopje e nj-tj plus qe veshin te njejtat rroba,nejse

ameba

Forumium maestatis

S6 me Komentatorin s'kam gjo une personalisht ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po me sqaro pak pse jeni kaq mbrapa me serite qe trasmetohen se WWE ka pasur tmerresisht shume zhvillime keto kohet e fundit... /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Se nuk e kam marre vesh une a pati Draft-Lotery sivjet ndermjet Raw dhe SmackDown???

S6T6N6

Forumium maestatis

sivjet ska pas draft! ka pas vetem kalime spontane sidomos pas rikrijimit te ECW-se nga njeri show ne tjetrin. por ka pas dhe kalime nga njera federate ne tjetren. psh u duk i habitshem deputimi i Kurt Angle ne TNA /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
KISHE GJO ME KOMENTATORIN TI /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

e praaaa, dhe ja tani Rei Misterio.... /pf/images/graemlins/lol.gif

ameba

Forumium maestatis

S6 mbreme e ndoqa si emision dhe prap te njejten vrejtje kam TeleSportin ... Jane (jeni) shume mbrapa me historine, sesi me duket te shoh ende ne 'stage' ato bluzat me shkrimin Cheat, Steal, Lie! edhe Eddie Guerrero ne ate fazen e tij finale... /pf/images/graemlins/shrug.gif

Daniel H

Primus registratum

Po Telesport e ka thene me siper qe nuk vazhdon me te kete te drejten e transmetimit te Smackdown, keshtu qe do vazhdosh te shohesh perseritjet e serive qe jane dhene disa here /pf/images/graemlins/laugh.gif

Javen qe kaloi ishte nje treshe e bukur Cena, Batista dhe Bob Ashley kunder King Booker, Finley dhe William Reagle (mos gaboj). S'ka nevoje per koment se kush fitoi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Cena kthehej ne Smacdown pas shume kohesh, por kuptohet vetem per 1 ndeshje.

Daniel H

Primus registratum

Morra vesh se do fillonin puntatat e reja te Smack Down ne Telesport, S6t6n6 kur jane oraret e transmetimit dhe ritransmetimit?

nejse

Primus registratum

Pashe para ca ditesh , wrestling ne kafazin e mbyllur bambuje.
ishte e vjeter apo e re?

Daniel H

Primus registratum

I njejti komentator vazhdon te jete ende, se me duket pak i rene nga baterite kete sezon te ri transmetimi? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

baterite jon duracell, kshu qe ska shonce te mbarojne /pf/images/graemlins/tipsy.gif

fiona20

Primus registratum

e shoh me kenaqsi megjithse eshte teater...keto kohet e fundit se ka dhene me italia1