What is on my mind...

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Më ka ardhur keq që Kosova nuk u pranua në UNESCO!
Ja edhe njehere pra vellëzerit myslimanë duhet të ndjehen krenarë e të japin jeten e tyrë për armiqtë! Evviva Allah.

h3o

Papirus rex
Po mendoj ca i ka dhene @El@ personit ne fjale?
Qokollata apo ndonje pakete cigare. :D
@hermetica
Vendet arabe te lindjes se mesme jane filorusa prandaj se kane me qejf punen e pavarsise se Kosoves.
Ska te bej me fen po me politikat e shtetit.
E dihet qe feja perdoret kur te vjen pershtat. Sjane as te paret e as te fundit ;)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
E di , e di më keq ju vjen kur permendet feja se sa mospranimi i Kosovës në Unesco!
Ka të bejë shumë, i drejtohem sidomos për ata individë trushpëlare që adhurojnë barbarët ata që nuk kanë qene e nuk do jenë kurrë me ne!!

h3o

Papirus rex
E di , e di më keq ju vjen kur permendet feja se sa mospranimi i Kosovës në Unesco!
Ka të bejë shumë, i drejtohem sidomos për ata individë trushpëlare që adhurojnë barbarët ata që nuk kanë qene e nuk do jenë kurrë me ne!!

Se tani i pashe lajmet.
Plot vende myslymane paskan votuar pro Kosoves.
Nqs e ke llafin per Sirin (pro ruse) e Palestinen (pro ruse). Kjo e fundit eshte anti amerikane per qendrimin qe ka SHBA pro izrealit. :)

12219568_10204667056507902_7879517121403516993_n.jpg

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Αγάπη μου όλα καλά,
δεν ζητάω πιο πολλά
είσαι εδώ κι είναι
πάντα αυτό αρκετό.
Και όσα δεν έχουμε πεί
μέσα απο την σιωπή
χρόνια τώρα φωνάζουν
σ’ αγαπώ!

Balahk

Locus omnem
nuk e kuptoj pse duhet te futet ne mes feja? Ato jane shtete me shumice derrmuese islame,por feja eshte individualiste,dhe nuk ka te beje fare me politikat e shtetit.edhe vendet islamike,si cdo shtet tjeter ne bote,kane politikat e tyre,edhe dhenja pro e votes per kosoven mund te bie ne kundershtim me interesat e tyre.keshtu qe nuk kemi pse ngatarrojm fene,me dicka qe nuk ka aspak lidhje fene.ky eshte mendimi im.

hareid

Papirus rex
Edhe une nuk kuptoj fare perse gjithnje, kur behet fjale per shtetet arabe, futet feja ne kete mes!!!! Politika e cdo shteti nuk ka te bej edhe aq shume me fene se sa me interesat dhe ndikimet e fuqive te medha ne dhenjen dhe marrjen e vendimeve politike. Nuk eshte feja ajo qe e ndalon Kosoven ne anetarsimin ne UNESCO, por vendimet dhe interesat e ndryshme te shteteve qe vendosen kunder. Pastaj perse vendohet gjithnje ne shenjester feja islame kur ne ato 50 shtete qe votuan kunder ka edhe shume shtete qe i perkasin besimeve tjera?