gezimi jot me ben te ndihem mire.. futu pak ne chat..kam nja 2 llafe per te te thene!!Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Kurse ketu dielli shkelqen si kurre ndonjehere,dhe ne u kemi nxire me kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif
cfare ben atje insane?hudhu kteja te te lyjm i cik me boje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o neo si ja kalon plako, numrin e telefonit sa e ke si kur do shifna satgjejmcapareFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Vrojtoj, qe jam shume kurioz te di pse ky i mesipermi i nderron nick-et kaq shpesh :smash: :idea: [/qb]
kam vene re qe me siper eshte folur nga eksperienca personale /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Kam vene re, qe ne shqiptaret jemi rrace relativisht e shkurter :shrug: [/qb]
fol per vete ti,mgjs mbase jam une qe cunat e shkurter nuk i llogaris fare,mbase ke te drejte.Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Kam vene re, qe ne shqiptaret jemi rrace relativisht e shkurter :shrug: [/qb]
Dëgjo pak muzikë :Fillimisht postuar nga Danae:
aaaaaaaaa jam shume nervoze mos eshte kafeja???
p.s po bi n'dashni me penelken,eh vajze flori,si ti propozoj???baci baci :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif
666 000 888 99 :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOLD&UP:
[qb]o neo si ja kalon plako, numrin e telefonit sa e ke si kur do shifna satgjejmcapare [/qb]Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Vrojtoj, qe jam shume kurioz te di pse ky i mesipermi i nderron nick-et kaq shpesh :smash: :idea: [/qb]
:lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga 'Neo':
.... PO ashtu keto duhet te dijne se Neo eshte me i gjate se ato te dyja :tipsy: ...
neo ne shkalle dyshe hype kur u mate me mu a /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Verej qe keto dy gocat moren flake kot /pf/images/graemlins/tongue.gif Une thashe "relativisht" dhe nuk vura absoluten aty. PO ashtu keto duhet te dijne se Neo eshte me i gjate se ato te dyja :tipsy: [/qb]
nazho, ne ne shkoder patates i themi "kertolle", dmth, ba me dasht me i than ndoj djalit "ku je moj molle" e mos me e kuptu, un duhet me ja perkthy: "ku je moj kertolle me sheqer"...Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] Bluje nuk quhet qe ti mos ti folesh robve ne rruge....eshte heqje rrisku pa arsye lal /pf/images/graemlins/tongue.gif
kshuqe me ta prish qejfin po t'them i perkufizim qe ime me i ben molles: "Molla eshte patate me sheqer" /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: ishalla po ma dine per nder ata qe do i folesh rruges /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
mire Neo-n, po mu pse? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb] kom von re qe Blun dhe Neon du :smash: :smash: :smash:
PS: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]