Re: vrojtime
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pse duhet te ekzistoje kjo tendenca per te treguar se jemi ndryshe nga te tjeret,kujt i sherben gjithe kjo arrogance? A usheqehet ego-ja duke u sjelle keshtu? ( Si pyetje retorike me duken mua,po se di pse ketu skam gjetur asnjehere pergjigje... )
[/ QUOTE ]
megjithese kjo nuk eshte subjketi i nderhyrjes time iniciale ketu (shkrimi im i pare drejtuar soniles) po te pergjigjem edhe tek kjo pike, qe mesa duket te prek sedren.
sepse neve qe thua ti, nuk ka si te MOS jemi ndryshe, keshtu na ka kriju natyra ose zoti (per fetaret).
edhe pse binjake dy femije nuk jane komplet NJESOJ. nuk kuptoj pse kjo te fyen ty, qe une nuk jam si ty. apo te duket se po e mbaj veten per me te mire ?
po ti a nuk e mban njesoj ? ndryshe si do ta vije re qe s'jemi njesoj ?
ne fakt, ti kujton se jemi njesoj, po une hiqem me pahir vetem qe te dukem ndryshe nga ti, keshtu ?
sidoqofte une nuk e kisha fjalen ketu, sepse pak tru te kesh dhe e kupton qe harxhon frymen kot duke diskutu rreth kesaj pike qe tashme dihet, njerezit nuk jane njelloj. çfare trishtimi do te ishte sikur te ishim njesoj, nuk e imagjinon dot.
nashti degjo !
desha ketu te nenvizoj, jo qe nuk jemi njesoj, por qe megjithese duke qene TE NDRYSHEM, kerkesat per jeten, karieren, suksesin, familjen, etj, I KEMI NJESOJ, pra te njellojta.
edhe une, edhe ti, edhe pinku, edhe sonila, eshe te tjeret, shumica e globit, luftojme PER TE NJEJTAT GJERA, per te njejten mireqenie, lluks, komoditet, rehati, etj, etj, etj.
ndryshe sonila nuk do te kishte si ta gjente DOT deshtimin e te tjereve, atyre qe e rrethojne. sepse ajo nuk eshte fallxhore, gjente lloton e i jepte shpirtit rehat, po te ishte.
a kupton a jooooo, po ta perseris, duke qene te ndryshem kerkojme te NJEJTAT gjera.
e kjo sjell konflikt. lufte, cmire, amarki, destabilizim, varferi, korrupsion, kurveri, nga te gjitha pra ato qe ne shqiiperi gjenden me shumice.
pike e fund, ketu.