Re: vrojtime
Mendoja se askush nuk mund te ma ndalte vrapin,ate vrap te marre...
Ndodhi atehere kur nuk e prisja...
Merrni shembullin e nje futbollisti.Te luaje me top eshte gjeja,qe di te beje me mire.Une argetohesha me librat,isha e apasionuar pas studimit...
Futbollistit i ofrojne 2 zgjedhje,2 skuadra per te luajtur.Ai zgjedh me te miren edhe pse i dhimbte shpirti per skuadren tjeter,se kish qene e preferuara e tij,qe ne femijeri.
Gabimi i pare.Degjoi te tjeret e jo zemren.E mbeti pa luajtur nje vit se skuadra nuk e mori.Nje vit bloze,pa stervitje,po te rifillonte do fillonte prej fillimi.Perse ta kishin denuar valle futbollistin e apasionuar?
Ndoshta per t'i bere te kuptoje,qe jeta s'eshte vetem futboll e fushe me lule.jeta s'eshte vetem libra,libra.
1 thyerje miti.
Provojme te bejme me te njejtin pasion, dashurine.
2 thyerje miti.
Shoqerine.
3 thyerje miti
punen
4 thyerje miti.
5)Diagnoza:Ka shume energji e s'ka ku t'i coje.Eshte shume euforike dhe e palodhshme.ka nevoje te pushoje.Ka semundjen e dashurise per gjithcka.Por ka harruar veten.Duhet te pushoje.
Pushim jo i shkurter.
Rizgjim.
E njejta dhome,e njejta moter,e njejta lagje,miq te rinj(por edhe te vjeter),buzeqeshje te reja,por serish te pabesa,une me pak euforike,me pak llafazane,me e permbajtur,me realiste,me pak enderrimtare..Me mite te thyer.Dhe me nje deshire per te njohur Zotin...Ndoshta AI do jete mit i pathyeshem...
Per cfare me vleu gjithe ajo dashuri?! /pf/images/graemlins/smile.gif ))))))))))
Per te mesuar te dua veten.
Po a mund te arrij te bej une gjera pa pasionin e duhur e te jem e lumtur?Kurren e kurres.Zgjidh atehere?Lumturine dhe e cmendur,normalitetin dhe e qete?
Me lini pak kohe...
Jeten e kam kapur prej flokesh,qe femije.Pastaj u hakmorr ajo me mua.Me hoqi buzeqeshjen per ca kohe.(20-2)per mua.Tani jemi bere shoqe,ecim perkrahu duke i buzeqeshur njera tjetres.Ajo ma ka friken,se une vendimin tim akoma nuk e kam marre.Pse eshte nje vendim per te marre?!
Dreqi e mori, me ka vene kushte "e poshtra"...
Ah jete o jete,jemi me te vertete ne nje ndeshje ketu,e une nuk jam mesuar te humb,me pelqen te fitoj.Edhe pse kam humbur e pres humbje te reja,ta dish se do te luftoj gjithnje.E kur te humbesh do te t'i perkedhel floket,(e vice-versa)!