Re: vrojtime
Mos qeshni.....
Me ka pa nje shoqe zyres sot doren /pf/images/graemlins/laugh.gif (me tha qe kish mesu me lexu doren {una s'i besoj ketyne gjonave po ne pushimin e drekes ishim, helbete* ) dhe une ia zgjata, te djathten dmth, se ajo shihej.
Filloi ajo...nje vije e gjate siper gishtit te unazes tregonte qe une do bohesha e famshe me e pasur, meqe e kisha te gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nje vije diku nga mesi tregonte se sa here do martohesha sipas te prerave qe kisha (mos me pytni sa te prera kisha /pf/images/graemlins/laugh.gif ), nje vize tjeter me siper sipas ndarjeve shumezuar me 20 tregonte sa 20-vjecare do jetoja...ec mo...perthyerja e gishtit te madh te dores tregonte sa miq kisha, me qe s'me perthyhej shume kisha shume miq...gunga prane gishtit te vogel te dores, nese ishte teper e fryre/buhavitur, tregonte sa armiq kisha ...kompensohesha mire me miq e armiq /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kur e beje doren grusht ne varesi te rrudhave qe formonte grushti ne kendin mes pellembes e gishtit te vogel, tregonte sa femije do beja...dy do beja sipas rrudhave LOL...etj etj etj...
I palosem grushtat te gjithe e mire dolem me kalamoj, tashi shefi qe ishte aty me grune ; e perthyu ky, i dolen dy kalamoj, dhe ia thashe une meqe ia "vodha" kesaj zanatin periher...gruja vet u bo kureshtare dhe me pyt "po ajo?"..Ia pashe asaj dhe i them "Dy kalamj o gjys" /pf/images/graemlins/laugh.gif se kish dy rrudha te plota e nje pergjysem...s'kisha ca t'i thosha. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kjo mbase eshte per ke filozofia e halave, po une e vura ketu.
Te falenderoj ty qe me vure buzen ne gaz, perqafime dhe nga une. :kiss: