vrojtime

Presidenti

Forumium maestatis
Re: vrojtime

Ti ndoshta henes ja ke treguar
e hena yllit qe kish prane
e ne mes yjesh ish kenduar
deshira jote ne qiell anembane

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Ja ç'vrojtova ne nji forum tjeter:Tek temat e barsaletave shikoni se si i tregojne ato:

Sailor plak shkon tek shtepia e gruas se re e te bukur te Hirkos.
nji tjeter:
Martohet rrugaçi me nji goce nga ato te qemotit.

:lol: :lol: :lol:

Copy-paste ruan identitetin. /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjynah qe si kemi vene te gjithe barsaletave qe tregojme emra forumistash se nuk do ishte çudi te degjonim ne Shqiperi barsaleta qe flasin per:Salo kelliren,LR rrugaçin,majmunin Hirko,Hotgirlin,Isabellen, etj,etj.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
gjithnje e kam pas dit se cunat do benin epoke!

Vec kam fryk se mos nanji i qun kalamajt Rrugac, LR, Muni dhe Sailor, tepke si Romario e Izaura nje here e nje vafti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Vojtoj fillin e holle e te brishte nga nis lumturia.Gabimet nga lind buzeqeshja.Dhe shoh se edhe kesaj here ma more nje buzeqeshje.
NUk di ishte ngushelluese,e zzhgenjyer apo te dyja bashke.
Di qe ndjehem e lehte-pupel ne ere-do thoshte Essenini.

...Pupel ne ere... :goofy:

Ema

Goddes

Thoshte Miranda...

Burrat jane si taksite qe kur kane driten ndezur jane te disponushem e kur e kane te fikur nuk jane.
Keshtu nje dite te bukur ata zgjohen nga gjumi me idene se jane argetuar boll dhe se eshte koha per te ngritur familje.Keshtu ndezin driten dhe martohen me femren e pare qe takojne.

Eshte tempizmi gjithcka? :angel:

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe une kam ndegjuar nje kenge qe quhet 'Joe le taxi'

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Nganjeher duhet ta maresh taksin qe ta kuptosh vete qe autobuzi eshte me i lire. Por ama duhet te sakrifikosh tempizmin. Gjerat e nxituara jan shpesh gjera te gabuara. Me pas mbetet vetem te kapesh ne fjalen e urt te popullit, 'kush gabon meson'

Gjysma e se keqes eshte me e mire se e keqja, por me e keqe se e mira. Fatekeqesisht jo gjithshka e kemi ne dore. Te luftosh per te fituar vetveten eshte lufta me arsyeshme dhe me me premisa....

personazh

Valoris scriptorum

vrojtimet mund ti kapin te gjithe. ata qe dine ti formulojne marrin vlersimin qe vrojtimi meriton.

ps: dhe ket e them me solemnitet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ve re se nga dite ne dite me veshtiresohet leximi ne shqip. Ne cdo 2-3 fjali do te me duhet te mbyll librin e te gerrmoj ne tru nese fjala qe kam perpara eshte ne anglisht, frengjisht a italisht, ti gjej kuptimin ne gjuhen perkatese, ta lidh ne vijen e mendimit, e te vazhdoj 2-3 fjalite e meposhteme derisa fjala tjeter munduese te shfaqet. Me kete ritem do me marre 1 vit te mbaroj nje liber. Pune pa bereqet!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Eh!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

Rrofte forumi qe na ben me shkrujt shqip /pf/images/graemlins/wink.gif

Admir

Forumium maestatis

Ti jo mos u ngrys, prej dëshpërimit
Dhe nëse çasti, ty të gënjen
pra hesht ti nën dritën, e këtij mundimi
se nesër patjetër ty gazi të vjen. /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

ku e ke burimin qe i merr vesh kesisoj gjonash ti lal?

bah...pa pik intimiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Logos:
[qb] Ti jo mos u ngrys, prej dëshpërimit
Dhe nëse çasti, ty të gënjen
pra hesht ti nën dritën, e këtij mundimi
se nesër patjetër ty gazi të vjen. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Me bere te hap faqet e muzikes. Apo nuk e kam dhe zerin e ngjirur keto dite; tamam per kete kenge e kam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Sot po me bren kurioziteti per shoqerine e vjeter. Do te doja raportime per cdonjerin/en prej tyre si edhe nje foto mundesisht nga koka tek kembet.

alinos

Forumium maestatis

How can u just leave me standing?
Alone in a world that's so cold? (So cold)
Maybe I'm just 2 demanding
Maybe I'm just like my father 2 bold
Maybe you're just like my mother
She's never satisfied (She's never satisfied)
Why do we scream at each other
This is what it sounds like
When doves :cry: ...