Re: vrojtime
alinos :
Thua?
Un them se te gjithe heret a vone e tregojme veten tone. Nuk dalim dot nga vetvetja sa do aktore te mire te jemi.
Kjo s'ka te beje aspak me aktoret apo me te mos qenurit vetvetja. Secili prej nesh ka nje kod te te shprehurit e nje kod te te kuptuarit (lexuarit) dhe keshtu jo gjithmone çka ti je kuptohet drejte, ashtu sikur çka ti kupton, s'eshte ajo çka me te vertete eshte!
Per me teper une nuk kam shprese te vetja, por besim ne forcat e mia
...shiko tani se çdo besim i pabaze do ish dogme e produkt i padijes apo vetsugjestionit, prandaj ne forcat e tua diç ke rilevuar, e perceptuar qe te ka dhene shprese....e rrjedhimisht besim! kjo ishte paraprakisht, e persa i perket besimit ne forcat e tua, e meqe jemi dhe tek vrojtimet ve re nje ndryshim pozitiv ne ty kohet e fundit.diket sikur tashme (dhe e them tashme jo rastesisht) rreth teje bota buzeqesh.
dhe ne kete menyre shtyj kufinjte e te pranueshmes dhe hap horizonte per te ardhmen.
Ekstremet vene ne prove durimin tim, nuk jane norma!
Ekstemet jane norma...sepse eshte s'eshte durimi yt, ekstremet aty mbeten. mbi ekstremet kam nje mendim tjeter ; jane shenjat ne rruge me ngjyra me te ndexura...qe edhe te verberit i dallojne.shprehin nje koncept apo nje tjeter nemenyren me te forte.
Duke qene njeri me lejohet te jem e dobet, apo jo?
kjo s'eshte koerente me besimin ne vetvete dhe hapjen e horizonteve, por mbetet koerente me te tjera...norma! /pf/images/graemlins/smile.gif